Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepilli
    08. Travanj 2020. 20:17

Ajme kako sam zavidna curama koje ne nabujaju jako... Moje cicke ko da su s. Kvasom umiješane ,drugi dan po porodu nisam stala niti u jednu spavaćicu dok mi je nadošli mlijeko  (a sve bile poprilično komotne)(bar je muž dobio savršen tittie selfie )G si nisam niti kupovala sad ,tu sam grešku napravila u prvoj trudnoći i niti u jedan nisam stala nakon 2 tjedna... U obzir dolaze samo potkošulje za dojenje ili ništa... 

Sreća mamina

Dobrodošao

Vucica
    08. Travanj 2020. 20:19

Pepilli

Ajme kako sam zavidna curama koje ne nabujaju jako… Moje cicke ko da su s. Kvasom umiješane ,drugi dan po porodu nisam stala niti u jednu spavaćicu dok mi je nadošli mlijeko (a sve bile poprilično komotne)(bar je muž dobio savršen tittie selfie )G si nisam niti kupovala sad ,tu sam grešku napravila u prvoj trudnoći i niti u jedan nisam stala nakon 2 tjedna… U obzir dolaze samo potkošulje za dojenje ili ništa…

🤣🤣Toga se i ja bojim kako je krenulo, cekam potkosulje u lidlu... 

Mokvica
    08. Travanj 2020. 20:20

Fluffy trebam tvoju pomoć ili ako bilo tko drugi zna, pomozite! Popila sam zabunom dvije tablete Gravidon A (dodatak prehrani koji pijem sad u drugom tromjesečju), inače pijem jednu tabletu. Piše da se preporučena doza ne smije premašiti. Probala sam povratiti, no ne ide. Može li to naštetiti bebi?

zmya
    08. Travanj 2020. 20:27

E i btw, sad znam da je malo tricky, gledamo muz i ja za narucit komodu iz Ikee. Al kamion je 300 kn dostave za komodu od 500 i to mi je onako malo blah.
    Ako ima ko da je u slicnim problemima, a podijelio bi dostavu, moze moj muz razvest do vrata.
    Pa ako kome sto znaci informacija.. :)

Pepilli
    08. Travanj 2020. 20:31

zmya

E i btw, sad znam da je malo tricky, gledamo muz i ja za narucit komodu iz Ikee. Al kamion je 300 kn dostave za komodu od 500 i to mi je onako malo blah.
    Ako ima ko da je u slicnim problemima, a podijelio bi dostavu, moze moj muz razvest do vrata.
    Pa ako kome sto znaci informacija.. :)

Pitaj u onom njihovom chatu dal' im dimenzije pakiranja ulaze 
    u paketnu dostavu .. mislim da je do 100x70 ...

Sreća mamina

Dobrodošao

Rose1
    08. Travanj 2020. 20:36

Hvala curke!!! 

Daisy tati je danas rockas pa mama radila cheescake i tortu od mrkve pa sam se s tim malo pocastila😉
    Mokvica to su vitamini? To ti pise na svim vitaminima, ne brini, nis za to

💙

dana130
    08. Travanj 2020. 20:36

Daisy onda su tu negdje po tezini 🥰
    Vrapcic, hvala. Drago mi je i da je vas pregled lijepo prosao ❤️
    Rose super za nalaze 🍾🎊
    Dora hvala draga 😘
    Snoopy hvala 😘 ni mene moj nije slao, a niti spominjao 🤷‍♀️

Baby girl 💜

• CurlySue
    08. Travanj 2020. 20:42

Dora4

Dana, Mimoza i Vrapcic bas mi je drago sto ste imale tako dobre preglede!🥰 Dana cestitam na curkiciMimoza divno je procitat ovako ohrabrujuce iskustvo za bolnicu 😊
    Ogtt super nalaziRio i Rose, Curly nadam se da ce bit samo neka korekcijica prehrane il nesto..😘
    Daisy narucila sam h&m 1.4., jucer 7.4. mi je dosao mail da radje na narudzbi i jutros 8.4. sms da ce dostava biti sutra!
    Indy ovi sa autosjedalicama su mi slali poruke jucer da je dostava danas, iscekivala sam cijeli dan, al sipak, na kraju otisla opet ukucat ono pracenje narudzbe i izmjenili su datum na sutra..tako da ce valjda sutra konacno sve stic..a nadam se da cu i ja stic doma jer u pola 8 moram bit u petrovoj na vadjenju krvi 🙄

Javio se doktor, dijeta do kontrole sljedeci tjedan i onda ce mi dat uputnicu za vrhovec za guk profil 😕

08. Travanj 2020. 20:45

Mrvicak dana hvala cure. Do 29? Hm.. 28 ce biti na sljedecem pregledu, a na glukometar se ne mogu ocito osloniti jer namjerno 2 puta za redom testiram i stalno razlicita ocitanja. Jutros prvo 3.7 pa 4.6 u roku 5 sek. Nisu mu sve koze na broju a nov je 🤨

Mokvica
    08. Travanj 2020. 20:46

Rose da, vitamini. Pojela bih se sad. I sestra i kuma mi isto rekle, ali svejedno bih si počupala kosu od muke. 😖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.