Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    08. Travanj 2020. 21:24

Dana, Fluffy hvala curke 🥰🥰

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

08. Travanj 2020. 21:29

Rio13

Snoopyimas li kakav privatan lab u blizini? Ja sam isla danas privatno. S nikim nisam bila u doticaju i svaki put sam bila sama u laboratoriju. Na ulazu odma dezinfekcija ruku, isla na prvo vadjenje i onda sam popila glukozu i doma. Vratila se jos dva put na minutu doslovno samo da mi izvade krv. Nalaze na mail dobila.

Imam, i kada je rekla da mi nece dati uputnicu zbog situacije s virusom rekla sam joj ok ici cu privatno. Ne zeli ni to jer da mi rezultati ne budu ok opet me mora slati u bolnicu na guk profil. A ja bi stvarno htjela znati na cemu sam. Kuzim da ju je strah ali nebi si voljela uskracivati neku hranu sad dok sam trudna i zeljna svega a mozda nema potrebe za tim.

• lina27
    08. Travanj 2020. 21:29

Sad kad smo daleko dogurale ne panicarimo (barem ja ne ) na svakakvr namirnice i hranu ali jela ssm sir sad i skuzila da je malo zelenkast sa strane mrvvica mrvica pljesni ocito. Nebu bilo nis jelda? Hahaha .zalila ssm sa casom kole da ubije bakterije 🤣🙈

• lina27
    08. Travanj 2020. 21:30

lina27

Sad kad smo daleko dogurale ne panicarimo (barem ja ne ) na svakakvr namirnice i hranu ali jela ssm sir sad i skuzila da je malo zelenkast sa strane mrvvica mrvica pljesni ocito. Nebu bilo nis jelda? Hahaha .zalila ssm sa casom kole da ubije bakterije 🤣🙈

Radi se o gaudi .hahah 🤣

• anav05
    08. Travanj 2020. 21:32

Snoopy2

Dana mimoza vrapcic cestitam cure na dobrim pregledima! 💗
    Cure sta ste radite ogtt i vama cestitam na nalazima, curly vjerovatno ce ti malo prilagoditi prehranu tom seceru.
    Do kojeg tjedna se taj ogtt uopce moze raditi? Mene ocito moja iz straha ne misli slati uopce, nisam bas happy s tim.

Ej,nisam ti ga ni ja radila, 29.tjedan sam.
    Doktorica me nije slala obzirom na sve i to sto sam dobila 4 kg do sad...
    Koliko ja znam, izmedju tako 24. i 28. tjedna, cure ce me ispraviti ako griješim.

• anav05
    08. Travanj 2020. 21:35

zmya

E i btw, sad znam da je malo tricky, gledamo muz i ja za narucit komodu iz Ikee. Al kamion je 300 kn dostave za komodu od 500 i to mi je onako malo blah.
    Ako ima ko da je u slicnim problemima, a podijelio bi dostavu, moze moj muz razvest do vrata.
    Pa ako kome sto znaci informacija.. :)

Jeste u Zg?
    Ja bi rado, ali nama trenutno na zalihi fale 2 od 4 stvari tako da čekamo...

• CurlySue
    08. Travanj 2020. 21:36

Ninuska

Pozdrav drage mame, ne znam na kojoj temi da postavim ovo pitanje, ali buduci da te ovdje sve trudne mozda je neka imala slicno ili isto iskustvo, pa vrijedi pitati.
    Ovako, trudna sam, zadnja mjesecnicama je bila 2.3.,a ovulacija 21.3.,znaci kasnije malo, i dva dana prije mjesecnice mi se pojavilo malo smedeg iscjedka, i stvarno sam mislila da mjesecnicama dolazi, no kako se nista nije pojačalo, napravim test 4.4.i pokaze crticu, odem u utorak 7.3.izvaditi betu, beta je 42.
    Doktorica nije vidjela nista na ultrazvuk, ali po mojoj ovulacija ja sam tek 4t4d,a po njenom 5ti1d.
    Pa sta vi mislite je li moguce da je beta ovoliko malena ako mi je kasna implantacija bila.
    Hvala Vam svima, i sve najljepse vam zelim 😘

Takva beta odgovara nekih 2 tjedna od ovulacije, dakle 4 tt, no da budes sigurna ponovi betu za 2-3 dana da vidis da li se udvostrucuje. 😉

mimoza
    08. Travanj 2020. 21:41

Lina ti si kao moj muz. Kaze danas da uzmemo steak za veceru (to je njegov specijalitet) i da ga napravimo bar medium, neka bude malo roze unutra, kao vec je velika beba, pa sta ima veze da se ranije rodi 😱😂

• CurlySue
    08. Travanj 2020. 21:42

Ninuska

Pozdrav drage mame, ne znam na kojoj temi da postavim ovo pitanje, ali buduci da te ovdje sve trudne mozda je neka imala slicno ili isto iskustvo, pa vrijedi pitati.
    Ovako, trudna sam, zadnja mjesecnicama je bila 2.3.,a ovulacija 21.3.,znaci kasnije malo, i dva dana prije mjesecnice mi se pojavilo malo smedeg iscjedka, i stvarno sam mislila da mjesecnicama dolazi, no kako se nista nije pojačalo, napravim test 4.4.i pokaze crticu, odem u utorak 7.3.izvaditi betu, beta je 42.
    Doktorica nije vidjela nista na ultrazvuk, ali po mojoj ovulacija ja sam tek 4t4d,a po njenom 5ti1d.
    Pa sta vi mislite je li moguce da je beta ovoliko malena ako mi je kasna implantacija bila.
    Hvala Vam svima, i sve najljepse vam zelim 😘

Mozda pomogne za pracenje https://ibb.co/172PvCk

yvette
    08. Travanj 2020. 21:45

lina27

Ja sam pisala bas nedavno kako sam grijala tost i nedostajala mi jedna kriska i otvorila novu vrecicu za tu jednu krisku, pojela i onda uocila da je ostatak vrecice plijesniv. Vrecica je bila probusena pri dnu da nisam ni primjetila. Nije mi bilo nista, mislim da nece ni tebi od sira. 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.