Curke… Stiže nam dečko 💙💚
Čestitam na dečku. Jel pregled prošao ok?
Davim se u tostu i sladoledu dok pijem kavu sa sladoledom, stvarno nije lijep prizor, al mislim da sve razumijete 🤣
Ely sretno s ogttom i da nesto fino mrknes kad si gotova!
Trancie draga cestitam na zaokruzenom tjednu i ulasku u novi mjesec 😘
Vucice trebala si isprobat srecu i pitat Di je kava? 😋
Black ma taman, da ne moraju previse dizat kad te dodju pogledat poslije 😝 a i bit ce vruce, cure ne mozete zamislit koliko je vruce u tim sobama na babinjacama!! I one najhladnije ce se ugrijat, garantiram!!
Rose daj se ugledaj na glavnu detektivku Mrvičak, vidis kako ona sve prati, da da, senzibilizaciju, cak se sad moze i mailom dobit nalaz..ne znam jel bi se smijala il plakala kad vidis sto se sad sve moze rijesit mailom, a koliko vremena, organizacije i truda potrosim inace na te stvari!
Slatke brige cestitam na momcicu 😀
Rio, tebi nemam sta rec pa ti samo pusu saljem i nadam se da je Lina sve bolje i da nece jos dugo morat lampicu nosit i bit odvojena od frendice 🐶🐶
Curke… Stiže nam dečko 💙💚
Čestitam na dečku. Jel pregled prošao ok?
Prošao je ok. Bila su neka bockanja za koja sam jučer pitala ovdje... Zvala sam ga. Rekao je doći.... I eto neočekivano sam saznala. Mislim da nemam uha da bi se oko glave smijala
Maggy wooow bas je lijepa navlaka!!!
Ely meni su vadili iz vene, a frendica koja je nedavno rodila kaže da se to gadi iz prsta... ajd ti sad znaj. Zao mi je sto moraš sve ponavljati. Ja sam uzimala bodice dugih rukava počevši od broja 50.
Cure sretno na pregledima i sa OGTT!
Dora uživaj u Mekiću!!!
Slatke brige cestitam na deckicu💙
Dora zazubice su mi krenule! Ja inače čekam OGT test, e pa zamisli onda koji nivo gladi 😱
Sretnoooo!!! Ja jucer uopce nisam bila gladna, bas sam se iznenadila, mislila da cu se rusiti od gladi...
💙
Slatkebrige cestitam💙🥳
Dora vidis kakakv mozak, jao🙉🙊🙈
Pravi trudnicki 😋
Jutro svima.
Slatke brige, cestitke na deckicu ❤️
Dora, vadis mi mast 😂 jos nisam ni pocela s dijetom, cec sam gladna 😂😂😂🙈
Rose, ma nije mi nista dao, napisao sto moram izbjegavat... Ukratko sve... To je ona famozna dijabeticka dijeta gdje si uvijek gladan 😒 ne znam kak su takve stvari uopce dozvoljene u trudnoci, da si gladan cijelo vrijeme, al dobro... Najteze mi pada to sto cu sad morat hodocastit na vuk vrhovec jednom mjesecno i doma cijeli dan skupljat krv u epruvetice za taj guk profil 😣 kad jednom vrhovec najasi, nema pustanja 😐 rade bi da me posalje u dnevnu bolnicu nego to 😣
Jutro svima.
Slatke brige, cestitke na deckicu ❤️
Dora, vadis mi mast 😂 jos nisam ni pocela s dijetom, cec sam gladna 😂😂😂🙈
Rose, ma nije mi nista dao, napisao sto moram izbjegavat… Ukratko sve… To je ona famozna dijabeticka dijeta gdje si uvijek gladan 😒 ne znam kak su takve stvari uopce dozvoljene u trudnoci, da si gladan cijelo vrijeme, al dobro… Najteze mi pada to sto cu sad morat hodocastit na vuk vrhovec jednom mjesecno i doma cijeli dan skupljat krv u epruvetice za taj guk profil 😣 kad jednom vrhovec najasi, nema pustanja 😐 rade bi da me posalje u dnevnu bolnicu nego to 😣
Ma draga moja, izdrzat ces, sigurna sam! Gledaj s vedrije strane da imas jos 13 tjedana do termina i da je to zapravo eventualno 3x odlazak na vuk! Hranica..hm jesi ti doma?
Probaj cesce piti vodu/caj da si stvoris osjecaj sitosti,
Iskreno, ta dijabeticka prehrana, u bolnici me muka spopadala kad sam vidjela kak to izgleda, dakle, cure su dobivale za rucak nesto sto bi mi dobile kasnije za veceru, umjesto krumpira riza (ne uvijek, to kao da imaju osjecaj da netko pazi na njihov secer), uredno sve ko mi ostale sve osim popodnevne uzine (ona sirota casica jogurta kojom bi zalila sjekutice jer realno tak je mala da ne osjetis da je polila sve zube hahah), one su uz jogurt dobile krisku kruha 😅 al su zato ujutro dobile krisku manje 🤣 probaj izbacit slatko i ove jako debljajuce ugljikohidrate, ne znam kakav si naputak dobila, al evo to iskustvo iz bolnice mi se bas urezalo..stvarno nisu jele nista specijalno drugacije, imas nekih krekera pa to jedi izmedju obroka, sa jogurticem il tak nes
Jutro curke!
Ena razumijem te potpuno, ful iscrpi to sređivanje... Koma! E a što će biti u 9.mjesecu? Nećemo ni vidjeti dolje... 😂😂😂
Rose ma da, ma iskreno i da je puno poslije će to otići sve... 👍Bitno da su bebe zdrave!
Bebac mi kad najavimo dugo spavanje probudimo se rano ujutro 😂😂😂
Black čestitam na 31.tjednu 😍😍😍
Ely čini mi se taj Lindex jako kvalitetan, imam par bodija od sestre i izgledaju ko novi. A fini su jako materijali.
Dora jel bila fina klopa? 🥰😋😘
Curke sretno na pregledima i također čestitam na okruglim tjednima ❤️❤️❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji