Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Travanj 2020. 18:42

zmya

indy34

mimoza

Indy tako i ja mislim da sam gotova s robicom, a uvijek nesto gledam i trpam u online korpu 😂 sve mi se svidja 🤗 Zelim i tebi u porodilistu ovako dobre doktore 😊 cak su mi danas rekli da misle da ce uskoro ukinuti zabranu pratnje ocevima i bas sam sretna ❤️
    Rose stvarno ne znam zasto takvu ogtt proceduru ne uvedu i kod nas.
    Vucica koje si spavacice kupila iz c&a?

Pa ovde su vec u nekim bolnicama dozvolili,za moju cu da se raspitam iduce nedelje al dok mi budemo spremni mislim dace svima da dozvole stim da imamo naravno posebnu bolnicu sa trudnicama koje su pozitivne tako da ..iskreno necu vise dase nerviram oko toga samo da ja izdrzim sto duze i da se sve dobro zavrsi..Robica 😏 svaki dan peegledam sve stranice ima li sta novo sto je bas za moje momke 😆al svakako imam u planu jos dekice da uzmem imam samo po 2 za svakog 😆 dekica nikad dosta pa sam htjela jos jedne ovako strikane lijepe kakve ima Zmiya mnogo mi se svidja .

Dekica je fakat prekrasna, evo necu je vise hvaliti da je ne ureknem, a sad mislim da Elodie stvarcice se mogu i u Chononillas shopu uzeti, ovo je sa hajdi.hr, sigurno i jos negdje.
    Meni isto zaostali H&M stize sutra - al potkosulje za dojenje, grudnjaci za dojenje i top, ove stvari za sisanje sise - cisto zbog velicine da vidim kako mi pase, uzela sam kosaricu E

E??? ajme majko mila.. ja sam zatrudnila sa A i jos uvijek sam na A i izgleda da se mogu nadati eventualno B kosarici ako budem dojila.. bas sam nesretnik, ni u trudnoci nemam sisa 😂😂 to se rijetko dogada

Vucica
    08. Travanj 2020. 18:43

mimoza

Vucica super su, mozes ih i za poslije koristiti. A brojevi su im bas nekako veci. Ja sam kupila S velicinu i moze mi sada, dok je trbuh tu, ali poslije cu morati da je suzim.

Ma da sad znam za slijedeci put, al drago mi je da su malo duze jer sam 180 visoka, sve sto sam gledala drugdje mi se cinilo dosta kratko (dopicnjaci 😅)
    Hvala cureeeee ❤️

mimoza
    08. Travanj 2020. 18:44

Vrapcic bome jeste napredna 🤗 bas mi je drago sto si imala dobar pregled. Jeste li pricale o bh kontrakcijama? 
    Indy evo ima nesto na amazonu. https://ibb.co/41v7YBP

• Bebac24
    08. Travanj 2020. 18:44

https://ibb.co/ZVPnCB5 https://ibb.co/5rP7zZ9 mislite na ovakve dekice? 

Vucica
    08. Travanj 2020. 18:46

Super vijesti Vrapcic i ostale s pregleda i ogtt 👏👏👏

mimoza
    08. Travanj 2020. 18:48

https://ibb.co/bFfpCcj

Vrapčić123
    08. Travanj 2020. 18:50

Rose hvala draga, joj nalaz ti je odličan, za proslaviti s nečim slatkim 💞💞💞
    Mimoza hvala draga! Rekao je da su moji menstrualni bolovi posljedica moje teške endometrioze koju inače imam čitav život, da ne brinem oko toga. Za bh je rekao da su za očekivati u trudnoći, da se uopće s tim ne brinem. Tako da je zbilja sve ok hvala Bogu 😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    08. Travanj 2020. 18:51

Dana, Mimoza i Vrapcic bas mi je drago sto ste imale tako dobre preglede!🥰 Dana cestitam na curkici 
    Mimoza divno je procitat ovako ohrabrujuce iskustvo za bolnicu 😊
    Ogtt super nalazi Rio i Rose, Curly nadam se da ce bit samo neka korekcijica prehrane il nesto..😘
    Daisy narucila sam h&m 1.4., jucer 7.4. mi je dosao mail da radje na narudzbi i jutros 8.4. sms da ce dostava biti sutra!
    Indy ovi sa autosjedalicama su mi slali poruke jucer da je dostava danas, iscekivala sam cijeli dan, al sipak, na kraju otisla opet ukucat ono pracenje narudzbe i izmjenili su datum na sutra..tako da ce valjda sutra konacno sve stic..a nadam se da cu i ja stic doma jer u pola 8 moram bit u petrovoj na vadjenju krvi 🙄

Vrapčić123
    08. Travanj 2020. 18:51

Dai Vučica hvala curke 😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vucica
    08. Travanj 2020. 18:52

zmya

indy34

mimoza

Indy tako i ja mislim da sam gotova s robicom, a uvijek nesto gledam i trpam u online korpu 😂 sve mi se svidja 🤗 Zelim i tebi u porodilistu ovako dobre doktore 😊 cak su mi danas rekli da misle da ce uskoro ukinuti zabranu pratnje ocevima i bas sam sretna ❤️
    Rose stvarno ne znam zasto takvu ogtt proceduru ne uvedu i kod nas.
    Vucica koje si spavacice kupila iz c&a?

Pa ovde su vec u nekim bolnicama dozvolili,za moju cu da se raspitam iduce nedelje al dok mi budemo spremni mislim dace svima da dozvole stim da imamo naravno posebnu bolnicu sa trudnicama koje su pozitivne tako da ..iskreno necu vise dase nerviram oko toga samo da ja izdrzim sto duze i da se sve dobro zavrsi..Robica 😏 svaki dan peegledam sve stranice ima li sta novo sto je bas za moje momke 😆al svakako imam u planu jos dekice da uzmem imam samo po 2 za svakog 😆 dekica nikad dosta pa sam htjela jos jedne ovako strikane lijepe kakve ima Zmiya mnogo mi se svidja .

Dekica je fakat prekrasna, evo necu je vise hvaliti da je ne ureknem, a sad mislim da Elodie stvarcice se mogu i u Chononillas shopu uzeti, ovo je sa hajdi.hr, sigurno i jos negdje.
    Meni isto zaostali H&M stize sutra - al potkosulje za dojenje, grudnjaci za dojenje i top, ove stvari za sisanje sise - cisto zbog velicine da vidim kako mi pase, uzela sam kosaricu E

I ja gledam E nisam nikad ni vidjela kod nas u trgovinama 😅 ja sam na pocetku trudnoce s posla izasla jedan dan nisam vise mogla izdrzat u starom grudnjaku 🤣🤣 otisla u benetton jer mi je najblizi poslu bio i kupila najveci sto su imali u trgovini 95 C 😂 sad sam vecinom bez stavim ga za pregled eventualno. Koji si inace nosila? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.