Indy tako i ja mislim da sam gotova s robicom, a uvijek nesto gledam i trpam u online korpu 😂 sve mi se svidja 🤗 Zelim i tebi u porodilistu ovako dobre doktore 😊 cak su mi danas rekli da misle da ce uskoro ukinuti zabranu pratnje ocevima i bas sam sretna ❤️
Rose stvarno ne znam zasto takvu ogtt proceduru ne uvedu i kod nas.
Vucica koje si spavacice kupila iz c&a?
Pa ovde su vec u nekim bolnicama dozvolili,za moju cu da se raspitam iduce nedelje al dok mi budemo spremni mislim dace svima da dozvole stim da imamo naravno posebnu bolnicu sa trudnicama koje su pozitivne tako da ..iskreno necu vise dase nerviram oko toga samo da ja izdrzim sto duze i da se sve dobro zavrsi..Robica 😏 svaki dan peegledam sve stranice ima li sta novo sto je bas za moje momke 😆al svakako imam u planu jos dekice da uzmem imam samo po 2 za svakog 😆 dekica nikad dosta pa sam htjela jos jedne ovako strikane lijepe kakve ima Zmiya mnogo mi se svidja .
Dekica je fakat prekrasna, evo necu je vise hvaliti da je ne ureknem, a sad mislim da Elodie stvarcice se mogu i u Chononillas shopu uzeti, ovo je sa hajdi.hr, sigurno i jos negdje.
Meni isto zaostali H&M stize sutra - al potkosulje za dojenje, grudnjaci za dojenje i top, ove stvari za sisanje sise - cisto zbog velicine da vidim kako mi pase, uzela sam kosaricu E
Vučica sve je predivno🥰
Leonie pa je, lakse mi bilo ovako, to pikanje je grozno😰
💙
Vucice super ti je oblekica, a ovaj slonić, bože divote🐘🐘
RedRobin ja sam uzimala jastuk s Ethereala, i imaš moje najtoplije preporuke za njega, prezadovoljna sam. Dobije se i ekstra jastučnica za promijeniti.
Hvala ti :)
Indy i meni se svidjaju ove strikane dekice kao kod zmye, pa ako negdje kod nas naletis online, salji link 😁 i ja cu tebi.
Zmya sta je sa spavacicama? Jesi li trazila negdje jos?
Daisy stvarno jeste 🥰 nadam se da ce takvi biti i na porodu 😁 Imas veliku bebicu 🤗
Dora jesu ti stigle auto sjedalice ???ja sam iskreno odavno nabavila al sasvim slucajno al taj osjecqj kad ih stavis jednu pored druge 🥰🥰🥰🥰 mislim cak da smo site narucile moje su maxi cosi pa jos neka oznaka sad ne znam bas koje al su tako jedna uz drugu 🥰🥰 cekamo dase javis
Pozdrav curke!
Dana, Mimoza čestitam na urednim pregledima! Drago mi je da je sve ok! Sada ste mirne kada znate da je sve ok s bebama 💕💕💕
Curke ja bila na pregledu, sve je super hvala Bogu! Malena se razvija lijepo, teška je 1492 grama. Opet naprednija za tjedan dana. Definitivno je curica, potvrđeno nam je ponovno. Uglavnom lakše se diše nakon pregleda ❤️❤️❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Indy i meni se svidjaju ove strikane dekice kao kod zmye, pa ako negdje kod nas naletis online, salji link 😁 i ja cu tebi.
Daisy stvarno jeste 🥰 nadam se da ce takvi biti i na porodu 😁 Imas veliku bebicu 🤗
Ja sam gledala online nisam nasla al ima u Tk max ..a oni ja se nadam otvaraju kad i nas soping sity 2.5 .al ako nadjem javim ..ja sam moje stvari narucivala iz H&M,best seckret...i Zalando ...al svakako cu dati javim..hel ovako nesto moramo svi da imamo 🤗🤗🤗
Vrapcic odlične vijesti!!! 💕
Zmya vezano za H&M, jesi dobila mail ili poruku ili neku obavijest gdje i kada ti stiže naručeno? Ja naručila preko aplikacije prije tri dana i samo sam mail potvrde dobila, ali o dostavi ništa.
Ja sam gledala online nisam nasla al ima u Tk max ..a oni ja se nadam otvaraju kad i nas soping sity 2.5 .al ako nadjem javim ..ja sam moje stvari narucivala iz H&M,best seckret…i Zalando …al svakako cu dati javim..hel ovako nesto moramo svi da imamo 🤗🤗🤗
Ja sam im sad poslala email da li mozda vrse isporuku u Aus.??tako da dok mi odgovore javim se ..al cjene su im moram da priznam vece nego kod nas ..al dobro dekice su ja ..
Vrapcic odlicno,lijepo napreduje, velika bebica❤ cestitam na curki🌸❤
Dosli nalazi ogtt-a: 3,9/ 7,1/ 5,7 kazu uredno🥳
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji