Zmya predivno je sve. Mama bas ima ukusa.
Rose pa i to je bome vec nesto- da su ti stavili braunilu, mene su tri puta bas pikali, to mi je najgore bilo od svega ustvari.
Pozdrav cure! Mislim da vam opet random ulijećem jer ste iskusne već :D jel neka od vas kupila jastuk za trudnice? trudna sam tek 6 tjedana, a leđa me već dosta bole i razmišljam investirati u jedan dobar jastuk. vidjela sam na zebra.hr onaj veliki U jastuk za trudnice koji ima potporu za leđa. Ima koja iskustva?
Indy tako i ja mislim da sam gotova s robicom, a uvijek nesto gledam i trpam u online korpu 😂 sve mi se svidja 🤗 Zelim i tebi u porodilistu ovako dobre doktore 😊 cak su mi danas rekli da misle da ce uskoro ukinuti zabranu pratnje ocevima i bas sam sretna ❤️
Rose stvarno ne znam zasto takvu ogtt proceduru ne uvedu i kod nas.
Vucica koje si spavacice kupila iz c&a?
Evo 1 se kopca naprijed a druga na rukavima, nisam ih jos probala ali cine mi se dosta komotne za M
https://ibb.co/NLCF9PS
https://ibb.co/S6fjTKg
https://ibb.co/7Cn06Zs
Zmya prekrasno 💙
Meni jucer stigao paket od Bubamare. 3 stvari sam narucila i dobila sam mail da je sve potvrdjeno i imaju na stanju, a jucer u paketu samo vreca za spavanje. Vec sam im 2 maila poslala nema odgovora.
Ekupi narucila prije 7 dana, prije 4 dana dobila mail da im dobavljaci kasne s dostavom i da ce kasniti 3 do 5 dana, jos nista i jos stoji u obradi…
Jedino me C&A bas razveselio, maloprije mi stigle spavacice za bolnicu i preslatka benkica bas smo se raznjezili, i super mi izgledaju sve 3 stvari organski pamuk 😍
Pisi im na fejsbuk tamo su brzi za odgovoriti
Zmya prekrasno 💙
Meni jucer stigao paket od Bubamare. 3 stvari sam narucila i dobila sam mail da je sve potvrdjeno i imaju na stanju, a jucer u paketu samo vreca za spavanje. Vec sam im 2 maila poslala nema odgovora.
Ekupi narucila prije 7 dana, prije 4 dana dobila mail da im dobavljaci kasne s dostavom i da ce kasniti 3 do 5 dana, jos nista i jos stoji u obradi…
Jedino me C&A bas razveselio, maloprije mi stigle spavacice za bolnicu i preslatka benkica bas smo se raznjezili, i super mi izgledaju sve 3 stvari organski pamuk 😍
Pisi im na fejsbuk tamo su brzi za odgovoriti
E hvala ako ne odgovore do sutra pisat cu im tamo
Vucica super su, mozes ih i za poslije koristiti. A brojevi su im bas nekako veci. Ja sam kupila S velicinu i moze mi sada, dok je trbuh tu, ali poslije cu morati da je suzim.
Žuža ja naručila kapice prek H&M-a!
Mimoza bas mi je drago! Jako je bitno da osjećaš povjerenje prema doktorima i drugom osoblju.
Dana moj sad procijenjen na 890 grama.
Vucice super ti je oblekica, a ovaj slonić, bože divote🐘🐘
RedRobin ja sam uzimala jastuk s Ethereala, i imaš moje najtoplije preporuke za njega, prezadovoljna sam. Dobije se i ekstra jastučnica za promijeniti.
Indy tako i ja mislim da sam gotova s robicom, a uvijek nesto gledam i trpam u online korpu 😂 sve mi se svidja 🤗 Zelim i tebi u porodilistu ovako dobre doktore 😊 cak su mi danas rekli da misle da ce uskoro ukinuti zabranu pratnje ocevima i bas sam sretna ❤️
Rose stvarno ne znam zasto takvu ogtt proceduru ne uvedu i kod nas.
Vucica koje si spavacice kupila iz c&a?
Pa ovde su vec u nekim bolnicama dozvolili,za moju cu da se raspitam iduce nedelje al dok mi budemo spremni mislim dace svima da dozvole stim da imamo naravno posebnu bolnicu sa trudnicama koje su pozitivne tako da ..iskreno necu vise dase nerviram oko toga samo da ja izdrzim sto duze i da se sve dobro zavrsi..Robica 😏 svaki dan peegledam sve stranice ima li sta novo sto je bas za moje momke 😆al svakako imam u planu jos dekice da uzmem imam samo po 2 za svakog 😆 dekica nikad dosta pa sam htjela jos jedne ovako strikane lijepe kakve ima Zmiya mnogo mi se svidja .
Sortiraj odgovore
Najstariji