Mimoza i Zuza a kako prepoznajete stucanje? ja zadnjih 10ak dana osjecam pokrete intenzivnije i sad kad ste spomenule tu i tamo jesam osjetila i neko ritmicno ponavljanje, ali ni na kraj pameti da je stucanje u pitanju, ali moglo bi zapravo bit kad zamislim bebicu da stuca, to bi tocno tako nekako izgledalo
🙈 🤪 hmm
Zuza ja sam samo u DM isla, dala karticu i rekla da sam trudnica i da bi htjela preuzet trudnicki paket ako moze..dobijes vrecicu i unutra minijaturan becutan i minijaturan sudokrem(SPASIO ME OD HERPESA na usni), biobaza kremu protiv strija, na prvu ima neobican miris(bar meni), ali lako se maze i ugodna je!, hm knjizicu sa kuponima za popuste i Moj prvi dnevnik neki kao mali planeric ..mislim da sam sve iz paketa nabrojala
Jaooo curke hahaha, nema me par sati i vec 20str 🤣 ja isla s kumom na kavu u ZG i jedno 3h smo sjedile na kavi i klafrale. Bas sam se nauzivala ☺️ Usput sam slucajno kupila haljinu. Naletila na prekrasnu koju cu moci prijateljici na svadbu nosit za mj dana i necakinji na pricest kasnije. Bas mi je bio super dan danas.
Sto se tice TSH. Moj je bio van trudnickih parametara pa mi je ednokrinolog reko da se javim cim ostanem trudna i onda mi je ponovio pretrage i stavio na terapiju. Bas u cetvrtak moram na kontrolu i taj dan mi vade krv. Popijem uredno tabletu ujutro i niko mi nista do sad nije reko.
Kaktusica znam kako ti je 🤣 ja od kad sam trudna svi se voze ko ludjaci. Ja uredno po propisima do doma. Danas sam ih od Zagreba do Velike Gorice jedno 10 opsovala jer se voze ko “manijaci” 🤣 meni se sad svi voze ko manijaci haha
Hahaha a bas si je slucajno kupila, jel? Super
Pcelica pa kao i svako musko nece da se slika haha i moj muz je danas komentarisao da je mali na njega, cim se sakriva od slikanja 😁 a ja bih se non stop slikala 😂
Dora ma ja sam ti skroz hot i sexy, al sta znam da ne citaju ovo neki muski, pa da si stvorim bracne probleme 😂 bolje ovako da pisem da sam prasica haha
Zvala sam svoju frendicu koja je na specijalizaciji koja uključuje i poznavanje štitne žlijezde. Tablete prije vađenja krvi Ne utječu na TSH, ali UTJEČU na ft3 i ft4 koji su najbitnije u trudnoći i inače. Stoga se ne smi piti terapija prije, osim ako se vadi samo tsh, onda je svejedno, ali napominje da se dr uvijek traži da se vadi sve, ne samo tsh koji nije ni najmanje mjerodavan, posebno u trudnoći
Vidis svako svoje. Bas za antitjela su meni zadnja 2 puta rekli da se ne gledaju toliko u trudnoci jer da oni sami po sebi setaju(to se odnosi na one sa dijagnozom). Nego da je tsh bitan
Pa sad eto. Ja vadim kako mi je sve ove godine receno i pocetkom ove trudnoce ponovoljeno
To nisu antitijela. Znam jer se borim sa štitnjačom duži niz godina, to su dva važna hormona štitnjače. Antitijela su anti TPO i anti TG. Rijetko tko to vadi i ta pretraga je skuplja. Meni vađeno samo u 8.mjesec prije trudnoće, jer imam taj Hashimoto, u trudnoći nisu vadili, ali taj ft3 i ft4(ali baš ti slobodni sa f, jer se može vaditi i samo t3 i t4) ću najbitnije i pokazuju najbolju sliku
Dora vjerovatno je to to. Bas kao sto kazes, na istom mjestu na trbuhu osjetim blago lupkanje, kao negdje u dubini (nije tipicno udaranje bebe) i u jednakim vremenskim razmacima se javlja.
Kaktusica hvala na info 😘 Znaš li možda odnosi li se to naše državljane koji su bili u Japanu? Prijateljica koja živi u Nizozemskoj nije sigurna gdje to treba provjeriti za njihovu zemlju? Ja pretpostavljam da mora kontaktirati Nizozemsku carinu. Nekako mi je to logično.
Dora u prvom planu poslije bebica će biti krafne iz Lidla, a i kolači naravno 🤣 To si u pravu definitivno. Kako je tebi dan protekao? Jel rano zaspiš?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Žuža tako je, uđeš i kažeš da si trudnica, te da bi htjela paketić za trudnice. Moraš imati onu Dm karticu (barem mislim), neka me netko ispravi ako griješim.
Rio super za uspješan šoping 👍👍👍 Kad smo već kod šopinga, ja u životu nisam ovako malo trošila na odjeću, inače radim u centru, svako malo si nešto kupim prije ili poslije posla... A sada kupila trudničke hlače i tajice i to je to 😁 Još prvo bilo mirovanje, mučnine, pa virus... Hehe, bar neke koristi od toga svega... 🤣🤣🤣
Ja ne znam prepoznati štucanje.. 🤦♀️🤷♀️🙈
Mimoza hahahahah a jesi me nasmijala!!!
Vrapcic mirno i bez iznenadjenja i neka mi je svaki dan ovako jos tjednima bit cu sretna 👌🏼💓💓
Zaspivam i budim se u intervalima, ali dobro je, kako u petak nisam oka sklopila sad sam zadovoljna sa svakih 10min sto ulovim tijekom noci se dignem par puta i tak 😬
Dora vrhunski ti to sve podnosiš, pretpostavljam da ti dvije bebice daju duplu snagu 💙❤️ Neka, neka onda ti do kraja boravka u bolnici i rođenja beba želim ovakav miran dan 😍 Eto samo nebi bilo loše malo više sna, no spavaj i preko dana koliko možeš 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji