Anchy, drago mi je da je barem taj fizički dio dobro prošao i da si ti fizički dobro. Javi nam razlog kad saznaš... Grozno mi je što neke osobe budu tako odvratne prema osoblju koje im samo pokušava pomoći...
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Ancy neizmjerno hvala sto u toj boli dijeliš svoje iskustvo! Želim ti sto brzi fizički i psihički oporavak i ne sumnjam da ćeš imati školsku i urednu trudnoću! Svi smo uz tebe i javi se god imaš potrebu ❤️
Evo cure da vam se javim. Proslo je sve Bogu hvala dobro.Inducirani porod…tako da sad znam i sto su trudovi i koliko boli i kako to ide.Nemam nekih tegoba fizickih. Vise psihickih…
Sad sam na odjelu ginekologije i nadam se da ce me brzo otpustiti posto nema nekih komplikacija samnom. Kad budem izlazila cu mozda i znati razlog pa vam javim ako vas zanima.
Ovdje su svi divni na Sv duhu. I doktori i sestre. 24h sam lezala u radaoni i stvarno obilaze pitaju kako si i imaju empatije nude lijekove. Moram priznati s druge strane par trudnica je bilo iznimno bezobrazno prema doktorima i sestrama. Doslovno svade…
Oni su tu da pomognu a cura u radaoni do se dere i svada sa doktorima i vice necu inekciju boli me, a inekciju su joj isli dati za razvoj bebinih pluca.
Ta situacija mi je bila grozna. Doslo mi je da ustanem i kazem joj ja bi sad 3000 inekcija primila da mi vrati bebu.
I istina je sto si gori prema njima i tebi je gore. Odrade oni i takvu pacijenticu uredno po protokolu jer moraju ali bolje produ one koje suraduju. Samo ih treba slusati znaju sto rade. Eto to je moj dozivljaj svega tu ako ce netko ici roditi.
Ja se nadam Ako Bog da da cu i ja tu jednom docekati lijep porod i svoju zivu bebicu.
Divim ti se na snazi sve ovo proći, nama napisati.
Želim ti od sveg srca da se što prije oporaviš i da se pridružiš nekim novim forum grupama.
Čuvaj se❤❤❤
Ancy divim se tvojoj snagi i hrabrosti, da sve to “muski” podneses. Tako si mirna i stalozena, dat ce Bog da se brzo psihicki oporavis i da ti opet podari bebicu, jer ces biti najbolja majka na svijetu. Saljem ti puno zagrljaja ❤️
Ena koliko znam, ovdje ti nece trebati ni octenisept, niti prasak za pupak, jer je kod njih praksa da ostavis pupak da sam otpadne, bez ikakvog diranja, dezinficiranja i prasenja. Tako da je bolje da sacekas s tom kupovinom, jer ce ti u bolnici reci sta da uzmes, ako treba. A takodje, nemamo ni chicco ulozaka 🤨 morat cemo neku zamjenu naci.
Evo cure da vam se javim. Proslo je sve Bogu hvala dobro.Inducirani porod…tako da sad znam i sto su trudovi i koliko boli i kako to ide.Nemam nekih tegoba fizickih. Vise psihickih…
Sad sam na odjelu ginekologije i nadam se da ce me brzo otpustiti posto nema nekih komplikacija samnom. Kad budem izlazila cu mozda i znati razlog pa vam javim ako vas zanima.
Ovdje su svi divni na Sv duhu. I doktori i sestre. 24h sam lezala u radaoni i stvarno obilaze pitaju kako si i imaju empatije nude lijekove. Moram priznati s druge strane par trudnica je bilo iznimno bezobrazno prema doktorima i sestrama. Doslovno svade…
Oni su tu da pomognu a cura u radaoni do se dere i svada sa doktorima i vice necu inekciju boli me, a inekciju su joj isli dati za razvoj bebinih pluca.
Ta situacija mi je bila grozna. Doslo mi je da ustanem i kazem joj ja bi sad 3000 inekcija primila da mi vrati bebu.
I istina je sto si gori prema njima i tebi je gore. Odrade oni i takvu pacijenticu uredno po protokolu jer moraju ali bolje produ one koje suraduju. Samo ih treba slusati znaju sto rade. Eto to je moj dozivljaj svega tu ako ce netko ici roditi.
Ja se nadam Ako Bog da da cu i ja tu jednom docekati lijep porod i svoju zivu bebicu.
Lijepa nasa! Hvala sto si se javila, drago mi je da se nije jos nista dodatno zakomoliciralo i da si uspjela izdrzat ovaj fizicki dio..ako budes imala snage i volje ja bih voljela da nam javis i sto je bilo na kraju, koji je razlog zbog kojeg je srceko prestalo kucat..drago mi je cut da su svi bili profesionalni i suosjecajni, to je zbilja jako vazno u takvim osjetljivim situacijama..slazem se da dobar dio toga kakvo cemo iskustvo poroda imati ovisi i o nama samima!
Dat ce dragi Bog i tebi srecu, ljubav i blagoslov s drugom bebicom, a ovaj andjelic ce paziti na vas i cuvati vas! 💕
Tvoje krafnice su s tobom u mislima i javi nam se kad god ti dodje, ja ti stvarno najvise od svega zelim da ostanes hrabra i jaka, prihvatis ovo sto se dogodilo i nastavis dalje snazno i uz podrsku i ljubav bliznjih! Grlim te 😘😘
Draga Ancy svaka ti cast na hrabrosti i svemu sto si nam se javila ❤️ Neka je ta fizicka bol iza tebe, sad ti zelim svu snagu svijeta da se i psihicki oporavis sto prije i da dozivis i vidis svoju bebicu!
Mi smo sve tu za tebe i uvijek nam se javi i vrati ❤️❤️
A ovo sto si ispricala je ziva istina, ima i nas svakakvih , a ne samo osoblja bolnice...
💕 💞
Što se tiče popisa, nemam ga! Kupujem onako po instiktu. Kad vidim, uzmem i sl.
Toplomjer - živin
Ulošci - ja koristila Vir, ali samo jedan dan, iduća tri dana libres noćne, još jedan dan dnevne i stala krvarit.
Ancy draga, divim se tvojoj snazi i stalozenosti❤hvala ti sto si nam se javila...drago mi je da si fizicki dobro, a zelim ti i da se cim prije psihicki oporavis i krenes dalje...sigurna sam da ce tvoja prica jako brzo imati sretan kraj❤drzi se, zelim ti svu srecu svijeta
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji