Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • indy34
    05. Travanj 2020. 13:20

Ancy svaka cast na javljanju ,naravno ako budes mogla javi nam se ponovo kad budes znala i razlog ,al svakako se javi ako ikad budes imala potrebu ,nasa grupa ostaje a mi cemo cekati i da nam nekad kad bude vrjeme javise se sa lijepim vjestima ..Naravno daces najbolja majka na svjetu i najbolja pacjentkinja .Kao i sve cure zelim ti od sveg srca da sve rane i sve patnje sto pre isceznu da se smanje ..saljemo ti sve skupa mnogo zagrljala ..

• indy34
    05. Travanj 2020. 13:27

mimoza

Ena koliko znam, ovdje ti nece trebati ni octenisept, niti prasak za pupak, jer je kod njih praksa da ostavis pupak da sam otpadne, bez ikakvog diranja, dezinficiranja i prasenja. Tako da je bolje da sacekas s tom kupovinom, jer ce ti u bolnici reci sta da uzmes, ako treba. A takodje, nemamo ni chicco ulozaka 🤨 morat cemo neku zamjenu naci.

Ena .Mimoza je upravu najbolje je da se raspitas sta sve je potrebno jel kod nas je to sve malo drugacije ..Recimo meni dok sam u bolnici ne trebaju ni spavacice,ni ulosci,ni mrezaste gacice sve dobijam tamo ,nqravno treba mi samo ako ja zelim nesto drugacije svoje .Mi cak dobijemo jedno pakovanje pelena za ponijeti kad krenemo kuci i naravno tamo ima pelena koliko trebamo za vrjeme boravka..I htjela sam jos da dodam da i moja snaha i moja sestra su rodile na carski rez i imale su minimalno krvarenje,dok jedna poznanica koja je imala vaginalni porod ona je bas imala krvarenje tako da mogu da pretpostavim da ima tu neka poveznica ..Mozda i vi sve ostale da ne gomilate mnogo ulosaka jel sve je individualno ..Znam daje tesko svaka osoba se razlikuje ,svaka bolnica ima svoje zakone da tako kazem ,a mi zelimo da imamo sve i da nam ne fali ..Al iskreno sve sto ne budemo imali nece ni da nam toliko fali sigurna sam dacemo se snaci neko ce da nam dostavi neko ce sigurno da nas posluzi .posle svega svi ce da jedva cekaju da ucine nesto za nas kad se sve zavrsi 😊

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Travanj 2020. 13:38

Mozes vidjeti bebu ako zelis. Ja za to nisam smogla snage. Htjela sam imati u sjecanju lijepe slicice s uzva.
    Pratiti cu vas i dalje (mozda se necu toliko javljati) jer imam osjecaj da ste mi postale velika obitelj. ❤ 
    Ja iskreno vjerujem da cete sve dogurati do visokih tjedana. 
    Okrenite se lijepim temama i zaboravite ruzno. Ja sam nasla mir i vjerujem da cemo muz i ja dan po dan prebroditi ovo sve.
    I nesto sto sam naucila iz svega slusajte svoj majcinski instinkt. On NIKADA ne vara!

dana130
    05. Travanj 2020. 13:40

Ancy ❤️
    Zbilja ti nemam sti napisati da cure nisu rekle. 
    Hrabra si zena i zelim ti sve najboljenu daljnjem zivotu ❤️❤️

Baby girl 💜

dana130
    05. Travanj 2020. 13:46

Cure, da li jr koja na h&m placala s poklon bonom? Nasla sam na googlu da kod placanja dodamm gift card, ali il sam slijepa pa ne vidim ili yoga nema :/ imam karticu pa bi je iskoristila. Uzela sam sebi one potkosukje za dojenje, pidzamicu za bebu, jer kao sto je netko rekao, ne smijemo negativno misliti i biti u strahu, po tome cemo do kraja trudnoce biti napete.
    Nasla sam i lijepu trenerku, ali ima samo, xl, a u, drugoj boji ima velicina ali mi ne dopusta da dodam u kosaru 😡
    A za bebe, sve sto sam ja gledala nema velicina 😕

Baby girl 💜

Vrapčić123
    05. Travanj 2020. 13:55

Ancy draga naša, hvala ti od srca što si se javila. Sve smo ovdje mislile na tebe. ❤️ Zbilja si hrabra i snažna. Sigurna sam da ćete u konačnici ipak dobiti bebicu i da će sve biti u redu. Ovaj anđelak vas čuva i gleda negdje sa neba, tako da sada imate svog anđela. 🙏 Drži se draga i kad god budeš trebala koju od nas tu smo, obrati nam se 💞💞💞

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

05. Travanj 2020. 14:03

indy34

mimoza

Ena koliko znam, ovdje ti nece trebati ni octenisept, niti prasak za pupak, jer je kod njih praksa da ostavis pupak da sam otpadne, bez ikakvog diranja, dezinficiranja i prasenja. Tako da je bolje da sacekas s tom kupovinom, jer ce ti u bolnici reci sta da uzmes, ako treba. A takodje, nemamo ni chicco ulozaka 🤨 morat cemo neku zamjenu naci.
    Ena .Mimoza je upravu najbolje je da se raspitas sta sve je potrebno jel kod nas je to sve malo drugacije ..Recimo meni dok sam u bolnici ne trebaju ni spavacice,ni ulosci,ni mrezaste gacice sve dobijam tamo ,nqravno treba mi samo ako ja zelim nesto drugacije svoje .Mi cak dobijemo jedno pakovanje pelena za ponijeti kad krenemo kuci i naravno tamo ima pelena koliko trebamo za vrjeme boravka..I htjela sam jos da dodam da i moja snaha i moja sestra su rodile na carski rez i imale su minimalno krvarenje,dok jedna poznanica koja je imala vaginalni porod ona je bas imala krvarenje tako da mogu da pretpostavim da ima tu neka poveznica ..Mozda i vi sve ostale da ne gomilate mnogo ulosaka jel sve je individualno ..Znam daje tesko svaka osoba se razlikuje ,svaka bolnica ima svoje zakone da tako kazem ,a mi zelimo da imamo sve i da nam ne fali ..Al iskreno sve sto ne budemo imali nece ni da nam toliko fali sigurna sam dacemo se snaci neko ce da nam dostavi neko ce sigurno da nas posluzi .posle svega svi ce da jedva cekaju da ucine nesto za nas kad se sve zavrsi 😊

Meni u Petrovoj nisu trebale ni spavaćice ni pelene. Sve sam dobila. Uglavnom za bebu mi ništa nije bilo potrebno. Krvarenje je stvarno individualno. Eto, ja sam rodila prirodnim putem i jako sma malo i kratko krvarila. 

dana130
    05. Travanj 2020. 14:08

Zuza, tebi nisam odgovorila. Ja sam htjela  aruciti kolica s mali zakladi, nakraju ioak nisam od njih, ali meni su rekli da im dostava normalno ide svuda pa tako i u hrvatsku :)  a u slucaju nekih poteskoca vezanih za dostavu da ce obavijestiti

Baby girl 💜

Zaraa
    05. Travanj 2020. 14:24

Ancy jucer sam procitala sta se desilo i od tada san i prestrasena i uplasena i razmisljam o tebi non stop.
    Zaj mi je sta si to morala proc, rasplakala san se, em suosjecam sa tobom, em sam sad i ja uplesena.
    Nek ti Bog da snage da ovo prizivis i da iz svega izades jaca i hrabrija. ❤
    Cure moje drage, ja sam nikako, imala sam smrtni slucaj u uzoj obitelji, ne spavam nocima, na normabelima sam, prestrasena, tuzna i onda jos pricitam ovo sa ancy, u strahu sam, pocela sam umisljat da ne osjetim bebu, psihicki cu izludit.  Mozda cu sad zvucat bezobrazno ali se nadam da ce ancy imat neki razlog zasto se to dogodilo, da se nije desilo eto tako jer lakse mi je podnit ako je neki razlog. 
    Bas sam ajme. Najradije bi plakala stalno, sve skupa mi se skupilo, em ovaj virus, em smrt, em sa ancy, em strah nakon svih spontanih, sve je uzelo svoj danak i sad sam bas nestabilna. Neznan kako da si pomognen. Otkaze li mi pregled u sridu ja cu puknit. 

💞girl💞

mimoza
    05. Travanj 2020. 14:41

Indy tako je, ista situacija i ovdje. U bolnici imaju spavacice,mrezaste gace i ulosci i sve sto je za bebu potrebno. Ja cu za svaki slucaj ponijeti i svoju spavacicu, jer mi te njihove, s vezanjem iza vrata, nisu bas prakticne za dojenje i inace nisu udobne, ali za porod se one moraju nositi. Jesu li i kod vas u A zabranili pratnju na porodu i posjete u bolnicu ocevima beba? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.