Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    05. Travanj 2020. 11:10

Ja imam braunov za uho, imam osjecaj da mi je tocnije prije pokazivao dok je manja bila nego sada, ali koristi mi po noci pa procjenim otprilike ... a inace mjerim uvijek sa alkoholnim/digitalnim obicnim , to smatram tocnije! Ja nikad nisam u guzi mjerila uvijek ispod pazuha 🤭

Žuža
    05. Travanj 2020. 11:14

Ja sam kupila usni Braunov termoscan 7. Kostao je valjda 100€. Recenzije su mu mrak posvuda a ja sam li la s tim toplomjerom iskreno. Super mi je tipa po noci mjeriti jer ovaj ak stavim ispod ruke to je jako nezgodno. Al ovaj usni uvijek pokazuje puno vislju temp nego zivin ispod pazuha. I na tom usnom pise da se skida 0.5 stupnjeva. Al recimo bude i veca razlika. Mali je imao ceste upale uha i obisla sam valjda 100 ORL-a sto privatno sto po bolnicama. Svi su mi rekli da je najbolji ovaj zivin. Samo eto, nije bas uvijek najprakticnije rjesenje. Ja sam kupila prije par godina u Bosni. Pa ak imate nekoga da vam kupi ili kad se otvore granice da skoknete po tak zivin. Ako nisu i tamo zabranili. 

Žuža
    05. Travanj 2020. 11:16

Trancie ni ja nikad nisam mjerila rektalno. I prvi cepic sam mu dala tek prije mozda 2 mjeseca jer 5 dana nije kakao pa sam mu dala da se ukaki. Bogu hvala nije bilo potrebe za mjerenjem tempice, al nekako sam uvijek to u uhu odradjivala. A kad je dobio prvu tempicu sa cca 10mj onda sam mu dala sirup. 

Amelie 1
    05. Travanj 2020. 11:19

Dobro jutro!!!
    Žuža potpisujem sve sto si napisala za kukove i okretanje. Ja ne znam kak će to izgledat za tri mjeseca😅😅😅
    Cure jeste same radile popis stvari za bebu ili negdje na netu skinule pa se vodile time ili nešto treće? 
    Ja bi krenula lagano sastavljat, a ne znam odakle bi počela 🙈

Polly
    05. Travanj 2020. 11:26

Daisy100

Dobro jutro!!!
    Žužapotpisujem sve sto si napisala za kukove i okretanje. Ja ne znam kak će to izgledat za tri mjeseca😅😅😅
    Cure jeste same radile popis stvari za bebu ili negdje na netu skinule pa se vodile time ili nešto treće?

Ja ga planiram danas početi sastavljati, pa raznim izvorima s neta i foruma sve u jedan nekako uglaviti 😁

ena0206
    05. Travanj 2020. 11:42

Evo i mi smo u klubu prevrtanja s boka na bok. Ne znam koji me vise boli.. 
    Takodjer iza rucka redovito mi se javlja ta neka mucnina..  😥
    Mislila sam na nasu Ancy cijelo vrijeme.. Nadam se da je dobro fizicki.. Da se oporavlja. 
    A psihicki.... Joj.. Ne zelim ni pomisljati, koja je to bol. 

Trancie
    05. Travanj 2020. 11:52

Ja sam skupljala bila sa neta informacije, a pred porod cu uzet  samo nadopunu.... cekat cu sezoneske popuste u 7 mjesecu 🤣🤣🤣 
    Sve potpisujem za taj Braun ; super mi je za noc jer u sekund provjerim jel 40 ili 37 cca a to puno znaci za dat sirup , a za tocnu uvijek mjerim ispod pazuha; ja sam njoj i sa 2 mjeseca mjerila ispod pazuha nakon cjepiva! 
    A cepic jesam par puta stavljala jer je odbijala ko mala sirup, a kasnije je uvijek sirup davala, jer ih se napila da joj je to ko normlano postalo 🤦🏼‍♀️

• indy34
    05. Travanj 2020. 11:53

Polly

Daisy100

Dobro jutro!!!
    Žužapotpisujem sve sto si napisala za kukove i okretanje. Ja ne znam kak će to izgledat za tri mjeseca😅😅😅

Ja ga planiram danas početi sastavljati, pa raznim izvorima s neta i foruma sve u jedan nekako uglaviti 😁

I ja sam danas mislila da sastavim spisak ,cak sam juce posle pregleda usla u dm sa namjerom da uzmem par sitnica i taj dm sto sam usla beby stvari su bile polu prazne ,prizor je bio jako tuzan pa sam odustala i kupila samo onu mekanu cetku za kosu ..nisu cak imali ni one makazice za nokte ..samo razlicite pelene i vlazne maramice sto mi ne treba ovog momenta 🤔to je valjda bio znak da ne kupujem sad ..

Dora4
    05. Travanj 2020. 11:58

Hej krafnice moje drage lijepe!! 🍩
    Vjerujem da smo sve pod dojmom jucerasnje lose vijesti, nadam se da nam je Ancy uspjela izdrzat fizicki dio i da se nije jos nesto dodatno zakomoliciralo..u emocionalni dio necu ni ulazit jer mi je od pomisli na sve skupa uzasno tesko, ne mogu vjerovatno ni pojmit kroz sto prolazi..
    Ono sto je Amneris napisala "odlučila sam da ne mogu živjeti stalno u strahu da će se nešto loše dogoditi tako da sam se danas resetirala", evo tako nekako sam i sama, u borbi da me obuzme i paralizira strah i strepnja (koji su iskreno prisutni konstantno, bez iznimke, svaki dan) i toga da se saberem i ostanem pozitivna, ne zamisljam najgore scenarije vec nastavim skupljat dane i tjedne, nadam se i vjerujem da ce sve biti dobro..
    Bolove imam po cijele dane u kukovima, ne znam jel normalno sto me vise boli desni, hm a cijeli dan sam na lijevom i sa jastukom medju koljenima da izravnam koliko je moguce..za trece tromjesecje je nazalost karakteristicno da se vracaju simptomi iz prvog, a i svi ovi zeludcani problemi jer su bebice vislje i stiscu zeludac. 
    Svakako je preporucljivo jesti vise manjih obroka, nezacinjenu hranu..ja sam u bolnici imala zgaravicu i bas me to isprepadalo jer sam imala osjecaj da sam u nekom predinfarktnom stanju koliko me stiskalo i peklo u prsima oko srca, tamo sam jela sve sto su mi dali 😬 doma ipak imam izbora i od kad sam dosla nijednom nisam imala zgaravicu, zato je sad povezujem s jabukama! Koje doma ne jedem, a u bolnici je to bilo jedino voce..Indy imaj bademe pored kreveta, spasili su u prvom tromjesecju s mucninama, na srecu nisam niti jednom povracala, ali mucinine su me bome znale i probudit!
    Sto se popisa tice, ja cekam da vi napravite popise i stavite ih tu 🙈🙈🙈 ko bi rekao, najveca strebsa postala prepisivacica 😬🤭

Trancie
    05. Travanj 2020. 11:59

Curke 20% vam je na cijelu HM zenski kolekciju, i trudnicko... ako sto ima brojeva

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.