Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suzi3025
    05. Travanj 2020. 16:46

Daisy100

Suzija ću pričekat dok rodim i vidjet hoću li imati potrebe za izdajalicom. Znam da imaju ručnu izdajalicu za prvu ruku u bolnici ako bude trebala. Bar u bolnici gdje planiram rodit.

Ma meni u bolnici nisu htjeli pomoci nikako,imala sam takve upale da sam plakala od bolova.tek kad sam dosla doma kuma mi je dosla pomoc i posudila svoju izdajalicu da probam to nekako razbiti te cvorove jer rucno nisam mogla koliko sam plakala od bolova..svi hvale te elektricne a opet nisam pametna..bas zato sto nisam uspjela prvo dojiti sad imam zelju da drugi put uspijem ali sam u tome totalna neznalica..mi smo morali po preporuci patronazne kombinirati i dohranu jer je gubila na tezini ako je bila samo na prsima.

m_maaree
    05. Travanj 2020. 16:50

Ancy draga nemam rijeci,sem da ti pozelim brz oporavak i uskoro novu sretnu trudnocu. Divim ti se na svemu,i uz potporu sve ces to izdrzati.

Ja sam dosla kuci jutros.. Mirujem do ponedjeljka iduceg i pregleda kod svoje doktorice.. Malo bolucka pri ustajanju ali dobro je.. Samo sto jos ima tragova krvi i ponekad sluzava krv.. Rekli su mi da moraa tako,ali ako nsstavi kroz dan dva nazvat cu svoju doktoricu..Jutros bio doktor hladan ko led,nista mi nije rekao konkretno .. Zasad se vrti moj vrcko,mirovat cu strogo do kontrole svakako.

tea1401
    05. Travanj 2020. 16:51

Anchy, divim ti se na hrabrosti..svi smo uz tebe i javi nam se kad god ces imati potrebu za tim..mi smo tu za tebe❤
    Sad probaj pronaci mir uz supruga i bliznje,ostalo je tako nebitno❤😘😘

Anja🌸🌸

Leonie90
    05. Travanj 2020. 16:59

Draga ancy, zelim ti sve najbolje kako su i ostale cure napisale. U tebi ima mnogo snage i hrabrosti cim si usla i napisala nam nesto. 

• Bebac24
    05. Travanj 2020. 17:08

https://ibb.co/r2vYD5y
    Nakon 2 mj prva prava setnja i malo smirivanje misli ❤️❤️

Vrapčić123
    05. Travanj 2020. 17:11

Bebac ovo je prekrasna umirujuća fotka 💙

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Marta14
    05. Travanj 2020. 17:30

Cure, da li je normalna menstrualna bol dolje nisko, koja traje ca10 sekundi i samo se pojavljuje dok lezim ili sjedim.. Oko 3-4puta dnevno..
    U prvoj trudnoci sam menstrualnu bol imala samo u pocetku.. 
    Hvala unaprijed 😊

Vrapčić123
    05. Travanj 2020. 17:43

Marta ja sam u tvojim tjednima imala te kao menstrualne bolove. Čak i ranije. I evo pojavila mi se opet oko 26.tjedna, no imala sam urinarnu infekciju. Popila lijek, no eto i dalje me povremeno uhvate ti menstrualni bolovi. Nadam se da ću ovaj tjedan saznati otkud ti bolovi. Svakako pitaj doktora za savjet. Može biti ništa zbilja, a može biti nešto. To je najgore što zbilja ne možemo znati od čega su ti bolovi. Uglavnom smatram da je uvijek bolje ipak pitati i provjeriti. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Amneris
    05. Travanj 2020. 17:59

Suzi znaš da i mene muči to s izdajalicom. Prva mi je trudnoća, ali imam ogromnu želju dojiiti i stvarno bih htjela da mi uspije. Električna izdajalica nije baš jeftina, a za ručnu nisam čula baš neke recenzije. Idealno bi bilo da možemo posuditi od nekoga, ja nažalost nemam od koga.
    Znam da su cure s proljetnih beba kupovale na aliexpressu neke jeftinije izdajalice, kažu da super vuku.
    Zasad još neću kupovati, to ću ostaviti za kraj.

Mokvica
    05. Travanj 2020. 18:07

Fluffy mene leđa ubijaju zadnjih dana čim sam malo dulje na nogama, onda si legnem, malo odmorim pa ispočetka.
    Ancy hvala što si nam se javila. Stvarno ti se divim kako si sve objektivno sagledala i stoički podnijela, trebalo je snage za to. Želim ti da što lakše i brže prebrodite ovo i da vrlo brzo u ruke primiš svoju bebicu. ♥️
    Zara draga,moja iskrena sućut zbog smrtnog slučaja. Teško je u takvoj situaciji, osobito uz ove naše hormone, ostati sabran, no probaj se smiriti radi bebice. Isplači se, ali si i probaj posložiti da na neke stvari ne možemo utjecati, a nema smisla živjeti u vječitom strahu. Što se mora dogoditi dogodit će se ionako, strepili mi ili ne.
    Mare samo odmaraj. 😘
    Bebac što bih sad dala da mogu prošetati uz more.. Da nema ovih zabrana za 1.maj bi i šetali, ali ovako ništa od toga.. 😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.