Htjela sam jos dodat za boravak u bolnici. U Rijeci vas brzo posalju doma. Ja sam carski imala u pon u 14.40, u sri u 15 sam bila vani. Tako da i s te strane ne planiram nista puno nosit u bolnicu, jer cu i onako bit oko 2 dana tamo..
Dobro jutro .Ja nisam nikako spavala,cjelu noc mi je bilo muka na povracanje sa zgaravicom sad me i zeludac boli..Cini mi se da sam cjelu noc bila budna ..a sad rasturise me od pokreta kao da kolo igraju ..Moram pokusati sad da jedem mozda bude bar bolje ..Ruke me tako bole .rucni zglobovi nekako mi se cini da je sve prerano .nadati se boljem ..
Jutro cure drage ❤️ Joojja sam isto jos pod dojmom,sokom od Ancy , nadam se da je nagore proslo fizicki , psihicki nikad nece zacjelit skroz nazalost🤦🏼♀️Samo nek ima snage izdrzat sve ovo ❤️Ima svoga andjela koji je cuva🙏
Ja isto dok god sam dojila nisan spavala na stomaku, mada nisan ni ljubitelj tako spavat pa me nije ni briga!
Od poroda sam nakon 17 dana prvi put sjela bez koluta jer me rez uzasno bolio... nakon mjesec sam farmerice obukla ( Uskrs ) je bio pa sam isla negdi tek !
Trudy hvala na odgovoru. 👍 Ma samo da nama svima trudnoća prođe uspješno i da rodimo zdrave bebice 💙❤️ A dalje ćemo, nadam se, pomagati savjetima jedna drugoj u sljedećoj temi: Ljetne bebe krafnice 💜
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro svima.
Ancy, brz oporavak ti zelim draga 😘❤️ onaj drugi dio ce potrajat 😣
Maare, drago mi je da je sve proslo ok, sad miruj. 😊
Fenjer, na zalost ne znam za te e propusnice i doktore, samo za poslodavce 😕
Indy, stavi neke krekere uz krevet i odmah po budenju pojedi par, da ne bude muka i zgaravica.
Alisanazemlji meni ti je u trudnoći hemoglobin bio ok do sada. Iako se po malo snižava, na početku bio oko 140, a zadnji put bio 131, snižavanje je normalno u trudnoći, jer nam bebe puno uzimaju. Pijem ga preventivno, 1x na dan, uz citrus neki, tako se lakše apsorbira u organizam. Nemoj ga piti uz mliječne proizvode, oni neutralizirao djelovanje željeza na organizam.
Vrapčić, hvala ti na uputama 😘
Curka je ❤
Jutro svima.
Ancy, brz oporavak ti zelim draga 😘❤️ onaj drugi dio ce potrajat 😣
Maare, drago mi je da je sve proslo ok, sad miruj. 😊
Fenjer, na zalost ne znam za te e propusnice i doktore, samo za poslodavce 😕
Indy, stavi neke krekere uz krevet i odmah po budenju pojedi par, da ne bude muka i zgaravica.
Moracu ja se izgleda vracam na onaj pocetak mucnine i sad jos zgaravica ..mada mislim da je mnogo uticalo i ovo sve juce sa Anchy ..jel onda kad je bio onaj potres u Zg i kad sam vidjela onu sliku tu noc nisam imala mira jako lose sam spavala samo mi se plakalo i bila sam jako uznemirena ..
Ja sam kombinira trbuh doslovno po par minuta samo za gust jer inace uvijek spavam na trbuhu, ali da cice su me jako bolile pa je to bilo kratkog vijeka
Pridružujem se u klubu krafnica koje bager treba prevrtati s jedne strane na drugu 😆 Ubi me to preko noći, još mi namještanje ovog trudničkog jastuka dodatno oteža posao 😑 Ja sam sinoć sva pod dojmom od naše Ancy legla i čekala bebi da se javi, nikako pa nikako... Pa sam joj počela pjevati, doslovce stihove gdje ju molim da mi se javi. I onda se počela javljati 😍 Mislim da je ovo na sve nas utjecalo da više pažnje obraćamo na pokrete bebe...
I ja se peidruzujem nekakiv mucninama u zadnjendane. Bas nakon sta jedem nakon sat dva mi bude muka. Vj malac stisce zeludac pa to smeta uh
Sortiraj odgovore
Najstariji