Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    05. Travanj 2020. 18:09

m_maaree

Ancy draga nemam rijeci,sem da ti pozelim brz oporavak i uskoro novu sretnu trudnocu. Divim ti se na svemu,i uz potporu sve ces to izdrzati.

Ja sam dosla kuci jutros.. Mirujem do ponedjeljka iduceg i pregleda kod svoje doktorice.. Malo bolucka pri ustajanju ali dobro je.. Samo sto jos ima tragova krvi i ponekad sluzava krv.. Rekli su mi da moraa tako,ali ako nsstavi kroz dan dva nazvat cu svoju doktoricu..Jutros bio doktor hladan ko led,nista mi nije rekao konkretno .. Zasad se vrti moj vrcko,mirovat cu strogo do kontrole svakako.

Ja sam se isto izgubila nakon sto se ovo krenulo dogadati sa ancy, mozak mi uopce nije registrirao pola napisanog, sad kuzim da si bila na serklazi. Drzi se i miruj ❤

ena0206
    05. Travanj 2020. 18:14

Elektricna izadajalica ja sam cula sve rijeci pohvale za onu medela.. Ali preskupa je.. Planiram kupiti rucnu pa ako bas bude potrebe za elektricnom, izdvojit cu kasnije novce za to..
    Mimoza da, da evo cula sam se taman s prijateljicom koja je rodila u bolnici gdje idem ja, kaze da imaju sve, od higijene za mamu, higijene za bebu i robicu i pelene.. Sve sve. Super je to, ne moram bar u bolnicu nosit previse stvari.. Za pupak isto kaze sto i ti.. I jos kaze kao ako imamo Hebamme da ona to sve sredi i nosi sve sa sobom. 

Amneris
    05. Travanj 2020. 18:16

Ancy hvala što si podijelila s nama svoje iskustvo.. netko je napisao da si to muški podnijela, ne, podnijela si to ŽENSKI, i nema toga što mi žene ne možemo. Divim ti se na snazi i hrabrosti i znam da ćeš se uskoro opet veseliti lijepim vijestima, život će te znati nagraditi!
    I zato i Zara i Mare i sve ostale, glavu gore, bit će sve na kraju u redu jer hoće i mora! Girl power!!

Vrapčić123
    05. Travanj 2020. 18:21

Zara draga, iskrena sućut 😔 Život je na žalost nekad jako nepredvidiv i težak. Ti se moraš pokušati primiriti zbog bebe, samo se sjeti da bebica osjeti naš stres i tugu i da joj je to sigurno jako stresno i šokantni. Teško je općenito u trudnoći, a kamoli još uz takve šokove... Drži se draga! 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Amelie 1
    05. Travanj 2020. 18:23

Suzy a bas mi je zao sto imaš takvo iskustvo. Meni je isto malo preskupo uzimat električnu, a možda mi neće trebat. Možda naručiti iz Kine neku jeftinu 🤷‍♀️
    Mareee slušaj doktore i drži se 🤞
    Marta ja sam imala menstrualne bolove i sad koji put nalete... mislim da je to sve ok dok nisu prejaki bolovi ili u kombinaciji s nekim iscjedkom ili krvi.

mimoza
    05. Travanj 2020. 18:24

Zaraa zao mi je zbog smrtnog slucaja, ali se moras pribrati. Znas koliko si zeljela ovu trudnocu i sta si prosla da bi bila tu gdje si danas. Zato misli na svoju bebu i glavu gore.
    Maare samo odmaraj. Slusaj doktore i bice sve dobro.
    Suzi ja sam kupila elektricnu izdajalicu na amazonu, za 30€. Nije neka marka, al kad uporedim cijene rucne aventove za 28€, mislim da se isplati, a jedna je frendica ima i preporucuje. Kupila sam svu opremu za dojenje, pa se nadam da cemo uspjeti.
    Indy nemoj da mislis na to uopste. S obzirom da imas urednu trudnocu, vrlo lako se moze desiti i da doguras do termina, sto nije nemoguce s blizancima. Moj muz kaze da cu morati 24 sata biti na video callu da moze vidjeti bebu 😁 Moj savjet je da biras bolnicu koja u posebnoj zgradi ima ginekologiju, a ne samo na posebnom spratu. Takva kod nas je Uniklinik, a sigurno je i kod vas tako, pa nekako mislim da budemo i fizicki odvojene od zaraznog odjeljenja.

Vrapčić123
    05. Travanj 2020. 18:26

M_maaree samo se odmaraj i pazi. Vjerujem da će biti sve ok.. Ti isto nosiš dvojčeke? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

mimoza
    05. Travanj 2020. 18:28

Ena eto vidis, super. Samo jos pitaj svog ginekologa na slj pregledu je li moze da ti da recept za elektricnu izdajalicu (to je kod nas moguce) kad se porodis i s tim receptom tvoj muz ode u apoteku, da akontaciju 50€, uzme onu skupu medelinu elektricnu izdajalicu na mjesec dana (po potrebi produzavas recept kod ginekologa) i kad je budete vracali u apoteku, oni vam vrate tih 50€. 

yvette
    05. Travanj 2020. 18:30

Zara moja sucut 😥 i normalno je da si uznemirena. Svakog normalnog ovakve stvari potresu, imala sam i ja spontani, kazes da si i ti... stalno postavljam ljestvicu kada cu biti mirna. U pocetku sam mislila da ce to biti kad udem u 12 tt, pa kad sam usla procitala sam na ovom forumu slucaj cure cijoj se bebi mozak nije razvio u 20 tt i isla je na inducirani, onda sam cekala da prodem 20.tjedan, kad sam prosla to, imali smo slucaj sa tiki pa sam pomakla ljestvicu na 30-32 tt,  i sad se ovo dogodilo s ancy i jos jednom osobom koju znam. Jednostavno sam shvatila da necu biti mirna dok sve ne prode. Uzdrmalo me, ali meni pomaze kada se pomolim i onda pustim takve misli jer ionako ne mozemo utjecati na nista. Mozemo biti tu jedni za druge i vjerovati u najbolje. Naci ces neki nacin kako se nositi sa teskim mislima, svakom pomaze nesto drugo, nekom racionalizacija, nekom molitva, nekom da se zaokupi nekim hobijem. 

• Bebac24
    05. Travanj 2020. 18:40

Mokvica

Fluffy mene leđa ubijaju zadnjih dana čim sam malo dulje na nogama, onda si legnem, malo odmorim pa ispočetka.
    Ancy hvala što si nam se javila. Stvarno ti se divim kako si sve objektivno sagledala i stoički podnijela, trebalo je snage za to. Želim ti da što lakše i brže prebrodite ovo i da vrlo brzo u ruke primiš svoju bebicu. ♥️
    Zara draga,moja iskrena sućut zbog smrtnog slučaja. Teško je u takvoj situaciji, osobito uz ove naše hormone, ostati sabran, no probaj se smiriti radi bebice. Isplači se, ali si i probaj posložiti da na neke stvari ne možemo utjecati, a nema smisla živjeti u vječitom strahu. Što se mora dogoditi dogodit će se ionako, strepili mi ili ne.
    Mare samo odmaraj. 😘
    Bebac što bih sad dala da mogu prošetati uz more.. Da nema ovih zabrana za 1.maj bi i šetali, ali ovako ništa od toga.. 😔

Meni je more na 3km a nisam ga mj i pol vidila osim sa prozora.. 
    Danas protegnula noge i odmah sad kontrakcije 😠😠😠

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.