Curke 20% vam je na cijelu HM zenski kolekciju, i trudnicko… ako sto ima brojeva
Da, pa naravno da je 20% 3 dana nakon sto sam im ostavila 100€ 🤪
Pozdrav cure!
Evo ja sam sebi u petak sastavila popis stvari koje ću kupiti u ljekarni i dm-u:
Krema za guzu (Pavlovićeva)
Pelene jednokratne
Vlažne maramice za bebe
Vatene blazinice za pranje guze
Fiziološka otopina
Šprice za izvlačenje fiziološke otopine
Octenisept
Tyrosur prašak
Jednokratne gače
Chicco ulošci
Purelan krema za bradavica
Multi-mam komprese
Sterilne komprese za pupak
Novalac 1
Dora, Amneris slazem se s vama. Pokusavam sama svoje osjecaje ignorirati i ne misliti lose. Ja sam pozitivac i uvijek vjerujem da nas svaka losa stvar u zivotu nauci necemu novom i nagradi nas kad tad dobrim.
Ja nisam nikad imala spisak, niti sam ga planirala praviti, vec ovako kad se desi da sam u dm-u, razgledam sve i onda kupim za sta smatram da ce trebati. Tako isto i za robicu i ostale potrepstine za bebu. Ako sam nesto zaboravila, uvijek je tu muz koji moze skoknuti i kupiti, dok sam ja u bolnici.
Pozdrav cure!
Evo ja sam sebi u petak sastavila popis stvari koje ću kupiti u ljekarni i dm-u:
Pelene jednokratne
Vlažne maramice za bebe
Fiziološka otopina
Octenisept
Tyrosur prašak
Jednokratne gače
Chicco ulošci
Multi-mam komprese
Novalac 1
Super popis, imam dosta toga vec 👌 ja jos vrebam da kupim onu izadajalicu.. Za pocetak cu rucnu medela pa cu vidjet za dalje. Takodjer moram do ljekarne po octenisept i fiziolosku..
Moze li mi netko poslati sliku tih chicco ulozaka?
Pozdrav cure!
Pelene jednokratne
Vlažne maramice za bebe
Fiziološka otopina
Octenisept
Tyrosur prašak
Jednokratne gače
Chicco ulošci
Multi-mam komprese
Novalac 1
Super popis, imam dosta toga vec 👌 ja jos vrebam da kupim onu izadajalicu.. Za pocetak cu rucnu medela pa cu vidjet za dalje. Takodjer moram do ljekarne po octenisept i fiziolosku..
Moze li mi netko poslati sliku tih chicco ulozaka?
Ena
https://ibb.co/1MqfSMt
Evo cure da vam se javim. Proslo je sve Bogu hvala dobro.Inducirani porod...tako da sad znam i sto su trudovi i koliko boli i kako to ide.Nemam nekih tegoba fizickih. Vise psihickih...
Sad sam na odjelu ginekologije i nadam se da ce me brzo otpustiti posto nema nekih komplikacija samnom. Kad budem izlazila cu mozda i znati razlog pa vam javim ako vas zanima.
Ovdje su svi divni na Sv duhu. I doktori i sestre. 24h sam lezala u radaoni i stvarno obilaze pitaju kako si i imaju empatije nude lijekove. Moram priznati s druge strane par trudnica je bilo iznimno bezobrazno prema doktorima i sestrama. Doslovno svade...
Oni su tu da pomognu a cura u radaoni do se dere i svada sa doktorima i vice necu inekciju boli me, a inekciju su joj isli dati za razvoj bebinih pluca.
Ta situacija mi je bila grozna. Doslo mi je da ustanem i kazem joj ja bi sad 3000 inekcija primila da mi vrati bebu.
I istina je sto si gori prema njima i tebi je gore. Odrade oni i takvu pacijenticu uredno po protokolu jer moraju ali bolje produ one koje suraduju. Samo ih treba slusati znaju sto rade. Eto to je moj dozivljaj svega tu ako ce netko ici roditi.
Ja se nadam Ako Bog da da cu i ja tu jednom docekati lijep porod i svoju zivu bebicu.
Pozdrav cure!
Pelene jednokratne
Vlažne maramice za bebe
Fiziološka otopina
Octenisept
Tyrosur prašak
Jednokratne gače
Chicco ulošci
Multi-mam komprese
Novalac 1
Moze li mi netko poslati sliku tih chicco ulozaka?Ena
https://ibb.co/1MqfSMt
Super, hvala ti draga.. 😘
Ancy draga moja... Pevo da ti kazem da mi je drago da si fizicki dobro i da se oporavaljas bas s te strane. Budi hrabra, ucini sve ono sto ti je potrebno sada. Znam da ti je svaka rijec utjehe premalo. Ali ja vjerujem da ces ti kada budes ponovno spremna, imati predivnu trudnocu i da ce sve biti u redu. Da ces jednog dana biti najdivnija pacijentica u tom rodilistu. Neka te prati sreca u buducnosti draga moja. ❤️
Javi nam se opet kad god je to potrebno tebi.
Evo cure da vam se javim. Proslo je sve Bogu hvala dobro.Inducirani porod…tako da sad znam i sto su trudovi i koliko boli i kako to ide.Nemam nekih tegoba fizickih. Vise psihickih…
Sad sam na odjelu ginekologije i nadam se da ce me brzo otpustiti posto nema nekih komplikacija samnom. Kad budem izlazila cu mozda i znati razlog pa vam javim ako vas zanima.
Ovdje su svi divni na Sv duhu. I doktori i sestre. 24h sam lezala u radaoni i stvarno obilaze pitaju kako si i imaju empatije nude lijekove. Moram priznati s druge strane par trudnica je bilo iznimno bezobrazno prema doktorima i sestrama. Doslovno svade…
Oni su tu da pomognu a cura u radaoni do se dere i svada sa doktorima i vice necu inekciju boli me, a inekciju su joj isli dati za razvoj bebinih pluca.
Ta situacija mi je bila grozna. Doslo mi je da ustanem i kazem joj ja bi sad 3000 inekcija primila da mi vrati bebu.
I istina je sto si gori prema njima i tebi je gore. Odrade oni i takvu pacijenticu uredno po protokolu jer moraju ali bolje produ one koje suraduju. Samo ih treba slusati znaju sto rade. Eto to je moj dozivljaj svega tu ako ce netko ici roditi.
Ja se nadam Ako Bog da da cu i ja tu jednom docekati lijep porod i svoju zivu bebicu.
Uh draga nasa ❤️❤️ajde bar ti je taj dio prosao kako treba.
Sve skupa ne mozemo ni zamisliti kako ti je to proslo.
Nocas sam to sanjala, i ako smijem pitati, dali daju da vidis bebu?
Sada polako, dan po dan...
Naravno da hoces, pogotovo kad se bude znao pravi razlog pa ako je kakvih problema prvo ces to rjesavati da lakse udes u novu trudnocu ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji