Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy
    05. Travanj 2020. 10:00

Jutro curke...cijeli dan jucer mislim na Ancy. Pogode me uzasno takve stvari. 
    A sta je s leđima?!🧐 ja sam jucer vise manje il sjedila il stajala cijeli dan i leda me ubijaju...odgovara mi najvise neki lezeci i polulezeci polozaj bar kroz pola dana...inace tezina trbuha napravi svoje...sto li ce biti kasnije 😂

Vucica
    05. Travanj 2020. 10:14

I kod mene zgaravica svaaaako popodne pa do spavanja, bez obzira sto jedem. Dala mi doktorica Reflustat, jednu vecer sam ga popila i smirilo mi je nisam povracala.
    Spavam super, ali preko dana posebno navecer ubija me zdjelica i kukovi i kriza, nikako se namjestit. Kad se ustanem prvih par koraka doslovno sepam. Ceka me jos pregled kod ortopeda zbog prometne prije 2 godine...
    Jel se desava kome da ga hvala kao slabina kad lezi na ledjima? Recimo polulezeci polozaj... Najcesce sam na stranu ali pokusavam malo rasteretiti kukove i bas se ne osjecam najbolje

Rose1
    05. Travanj 2020. 10:21

Jutro cure!!!
    Sve nas je ovo potreslo, stalno mislim na Ancy i ona slika mi u glavi - ona jadna tamo lezi i slusa kako se bebice rađaju...ma muka mi, place mi se...nadam se da ce se cim prije psihicki oporaviti🙏
    Fluffy bas se jutros cudila da su mi jos leđa ok, ali samo cekam...inace sam ih sportom znala opteretiti i bas bi boljela...kad se sjetim s kskvim sam bolovima znala trcati, ali zadnjih godinu dana sam bas radila na njima da ih dovedem u red(fizioterapeut i vjezbe)
    Kukovi i mene bole, ali manje nego prije mjesec, mjesec i pol, valjda se tijelo malo priviklo

💙

Suzi3025
    05. Travanj 2020. 10:28

Jutro svima 
    Ja kako sam imala bolove u prcoj trudnoci i sad mi je vec tako u ovoj drugoj..zaista nema razlike u nicemu..niti sam povracala ni u jednoj a ni u drugoj..u prvoj natukla 20 kg a u ovoj za sad vec 8 kg a jos imam 4 mj do kraja..
    Sto se tice spavanja,nekako mi pase lezeci polozaj jos uvijek ali uvijek se vratim na bok..obavezno lad idem spavat moram leci na desni jer drugacije nemogu zaspat jer kad legnem na lijevi kod spavanja beba me pocne skakljati sa tim svojim laganim jos udarcima pa se nemogu koncentrirati na spavanje 🤣

• Bebac24
    05. Travanj 2020. 10:33

Vucice da to je ovo sta govorimo stalno. Kad smo na ledima beba pritisce zilu i nama dolazi lose. Nekad vise nekad manje. Zato se ne preporuca osobama kojima smeta. 

Amneris
    05. Travanj 2020. 10:33

Jutro lijepe moje okrugle krafnice!
    Sve nas je potreslo ono jučer i baš sam bila koma, pogotovo jer sam se zadnji tjedan ubila kupujući i onda taj hladan tuš s Ancy. Ali odlučila sam da ne mogu živjeti stalno u strahu da će se nešto loše dogoditi tako da sam se danas resetirala.
    Kukovi - isto kao kod Rose, mene bole još od 16 tt, i dalje bole, ali kao da su se nekako već jadni navikli na to zaležavanje. A s boka na bok se okrećem kao kit doslovno.
    Iskusne mamasite, koji vam se toplomjer pokazao najboljim? Isplati li se investirati u neki space shuttle od toplomjera ili je onaj obični dovoljan?

Vrapčić123
    05. Travanj 2020. 10:36

Amneris što se toplomjera tiče, najbolji se pokazao obični sa živom. Ovi su svi neki feksi pokazivali drugačije... 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    05. Travanj 2020. 10:37

Amneris ako misliš za bebe to ne znam. Ovo ja mislila za nas odrasle 🤦‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    05. Travanj 2020. 10:38

Najobicniji onda je bio sa zivom sada je alkoholni. Bebama se ionako rektalno najbolje izmjeri, mi smo to do godine dana radili, tj do kad nas je pustao. Nakon toga sam kupila i digitalni, i onaj za uho i celo ali nista. Vratili se na alkoholni obicni

Amneris
    05. Travanj 2020. 10:52

Super, i mislila sam da je taj old school najbolja varijanta.
    Vrapčić, da za bebe sam mislila🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.