Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • indy34
    05. Travanj 2020. 14:47

Zaraa

Ancyjucer sam procitala sta se desilo i od tada san i prestrasena i uplasena i razmisljam o tebi non stop.
    Zaj mi je sta si to morala proc, rasplakala san se, em suosjecam sa tobom, em sam sad i ja uplesena.
    Nek ti Bog da snage da ovo prizivis i da iz svega izades jaca i hrabrija. ❤
    Cure moje drage, ja sam nikako, imala sam smrtni slucaj u uzoj obitelji, ne spavam nocima, na normabelima sam, prestrasena, tuzna i onda jos pricitam ovo sa ancy, u strahu sam, pocela sam umisljat da ne osjetim bebu, psihicki cu izludit. Mozda cu sad zvucat bezobrazno ali se nadam da ce ancy imat neki razlog zasto se to dogodilo, da se nije desilo eto tako jer lakse mi je podnit ako je neki razlog.
    Bas sam ajme. Najradije bi plakala stalno, sve skupa mi se skupilo, em ovaj virus, em smrt, em sa ancy, em strah nakon svih spontanih, sve je uzelo svoj danak i sad sam bas nestabilna. Neznan kako da si pomognen. Otkaze li mi pregled u sridu ja cu puknit.

Zara vjerujem da ti je tesko mislim da sve imamo trenutno krize posle kao sto kazes virusa ,ancy svih nasim manje vise problema i tegoba jos kod tebe ta situacija..Al moras da se uzdugnes iznad situacije nije moguce da je sve tako crno ,moramo da gledamo ovo kao na iskusenje kao na fazu ,ja se iskreno nadam dace ovo sve da se sto pre zavrsi i najbolje moguce po nas .Za taj pregled sto imas u srjedu pokusaj dase izboris nekako ..Ja sam recimo u petak mislila ne znam sa pameti cu da odem svoje jel pojavili su se problemi da nisam znala sta cu..Na kraju sam uspjela da nadjem rjesenje a izmedju sam razgovarala sa mojoj dr.koja me tako umirila ..Pokusaj nekog da kontaktiras ko ce moci dati da moralnu podrsku date utjesi ..Nase negativne misli uticu i na bebe vjeruj ..uz tebe smo ..tu smo ..pokusaj dase na bilo koji nacin opustis da sa disanjem postignes mir ..Moli se Bogu meni to iskreno pomaze ..😘😘😘😘

Suzi3025
    05. Travanj 2020. 14:51

Ancy suze mi teku kad te citam jer je tesko nesto takvo sve citati iako si ti uspjela taj fizicki dio..meni se srce kida dok te citam,uzasno sam osjetljiva ali sad jos vise i ovo me bas pogodilo..😥😥
    Zelim ti od sveg srca da dusevna bol prode sto prije i da suprug i ti jedno u drugo nadete jos vise snage za prebrodit ovo sve ❤

Trudy
    05. Travanj 2020. 14:55

Ancy drago mi je da si fizicki u redu, a za psihicki dio daj si vremena 😘 ti si snazna i mlada i od srca ti zelim kad se oporavis da uskoro grlis jednu malu bebicu 😘😘
    Zaraa zao mi je cuti tuzne vijesti i od tebe 😟 ali probaj mislit na bebicu i biti hrabra za nju 😘 ako ti budu htjeli otkazat ili pomaknut pregled, zamoli ih da ti je vazno da sada bude 😘
    Sto se popisa tice, meni je na kraju ostao skoro cijeli paket ulozaka iz bolnice jer nisam nesto jako krvarila pa sam doma odmah presla na obicne uloske. Savjetujem da uzmete jedan paket, pa lako netko skoci u dm kupit jos ako je bas neki jako krvarenje. 

• indy34
    05. Travanj 2020. 14:58

mimoza

Indy tako je, ista situacija i ovdje. U bolnici imaju spavacice,mrezaste gace i ulosci i sve sto je za bebu potrebno. Ja cu za svaki slucaj ponijeti i svoju spavacicu, jer mi te njihove, s vezanjem iza vrata, nisu bas prakticne za dojenje i inace nisu udobne, ali za porod se one moraju nositi. Jesu li i kod vas u A zabranili pratnju na porodu i posjete u bolnicu ocevima beba?

Jesu zabranili su trenutno sve sto su mogli 😭.Ajde kazem prezivjecu porod bez pratnje jel imam potpuno povjerenje u osoblje i sama radim u njezi ..Al da nemamo posjete to mi je ne znam ,al sve se iskreno nadam posto ja imam jos 2 mjeseca ako bogda dace sitiacija dase uskoro rjesi .Jel bile su velike polemike oko te teme morace uskoro da dozvole ..Moj iskreno je najveci problem ako se situcija uskoro ne stabilizuje docicemo tamo zdravi i pokupiti nesto 😥,moje bebe ce kako god dase rode male ..al moram priznati juce me jako dr .utjesila.Rekla je da najveci risik je iza nas i da krene porod pre vremena pre tih 34 nedelje moze cak i dase zaustavi dok ne dobijem sprize za pluca ,al je isto rekla da se pluca razvijaju od 30 do 34 nedelje znaci opet individjalno tako da i kad se rode ne znaci dace u inkubator mozda samo jel ce biti male pa zbog temp.Sta znam imam milion pitanja ,dilema .Osjecam se kao velika neznalica 😥pre kad vidim trudnicu bilo je sve jednostavnije djelovalo je al kad se tebi desava ....onda viidis da to nije jednostavno.Al ja sam pozitivna i izguracemo sve i bice uskoro mnogo malih lepih bebica  

yvette
    05. Travanj 2020. 15:23

Ancy_23

Evo cure da vam se javim. Proslo je sve Bogu hvala dobro.Inducirani porod…tako da sad znam i sto su trudovi i koliko boli i kako to ide.Nemam nekih tegoba fizickih. Vise psihickih…
    Sad sam na odjelu ginekologije i nadam se da ce me brzo otpustiti posto nema nekih komplikacija samnom. Kad budem izlazila cu mozda i znati razlog pa vam javim ako vas zanima.
    Ovdje su svi divni na Sv duhu. I doktori i sestre. 24h sam lezala u radaoni i stvarno obilaze pitaju kako si i imaju empatije nude lijekove. Moram priznati s druge strane par trudnica je bilo iznimno bezobrazno prema doktorima i sestrama. Doslovno svade…
    Oni su tu da pomognu a cura u radaoni do se dere i svada sa doktorima i vice necu inekciju boli me, a inekciju su joj isli dati za razvoj bebinih pluca.
    Ta situacija mi je bila grozna. Doslo mi je da ustanem i kazem joj ja bi sad 3000 inekcija primila da mi vrati bebu.
    I istina je sto si gori prema njima i tebi je gore. Odrade oni i takvu pacijenticu uredno po protokolu jer moraju ali bolje produ one koje suraduju. Samo ih treba slusati znaju sto rade. Eto to je moj dozivljaj svega tu ako ce netko ici roditi.
    Ja se nadam Ako Bog da da cu i ja tu jednom docekati lijep porod i svoju zivu bebicu.

Ancy draga, ne mogu ni zamisliti kako ti je bilo. Ali ti si stvarno divna osoba koja ovdje na temi nije rekla ni jednu ruznu rijec o doktorima i nasem zdravstvu, iako je meni nepojmljivo da te u tvojoj situaciji nisu izolirali tako da ne cujes druge trudnice i njihovu djecu dok si imala inducirani. Svaka cast tebi i muzu na snazi. ❤ Bas mi je zao...sinoc sam se molila za vas. Znam za jos jedan slucaj iz blize okoline, tako da sam pod duplim sokom... To se nebi smjelo nikom dogoditi, zivot stvarno nije fer...Drzite se, grlim te jako !!

• CurlySue
    05. Travanj 2020. 16:16

Ancy, hrabrice nasa, drago mi je da si ipak nakon svega uspjela zadrzati mir i fokusirala se na sve ono lijepo sto si uspjela dozivjeti do tada. Od srca ti zelim sto brzi oporavak. Vjerujem da ce ti se nakon cijeloga iskustva stvari posloziti i da ces s nama ponovno dijeliti dane na temi 💓 u  pravu si kada kazes da se ovdje postaje dijelom male virtualne obitelji i svakako cemo i dalje biti tu za tebe. 😘 U mislima si nam.. 

Vucica
    05. Travanj 2020. 16:26

Ancy cure su sve rekle, svima si nam u mislima... Toliko mi je zao... Vec si pokazala toliku snagu drzite se i dalje ti i suprug...

05. Travanj 2020. 16:26

Draga Ancy, neopisiva bol, kao i tvoja snaga.. 😭 Zelim ti da se sto prije oporaviš.. Nema riječi kojima se može opisati to što si prošla. Uz tebe smo sve! ❤️❤️

Suzi3025
    05. Travanj 2020. 16:29

Mame da vas pitam..jel imate u planu kupiti elektricnu izdajalicu za svaki slucaj? Ja uopce nisam pametna,jer sam prvim sam nakon mjesec dana izgubila mlijeko skroz..pokusala se izdajati sa rucnom ali nije islo i to malo sto sam uspjela je bila sama voda..nama dojenje jednostavno nije islo i ona je bila vjecito na sisi od jutra do mraka..ocito nije vukla kako treba i kroz mjesec dana skroz sam presusila..tako da uopce nidam pametna sto sad napraviti,jel da kupujem ili ne..

Amelie 1
    05. Travanj 2020. 16:40

Suzi ja ću pričekat dok rodim i vidjet hoću li imati potrebe za izdajalicom. Znam da imaju ručnu izdajalicu za prvu ruku u bolnici ako bude trebala. Bar u bolnici gdje planiram rodit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.