Alisanazemlji to je to željezo. Meni skroz ok, nikakve nuspojave. Preko Iherba kad naručim je od 25 mg, kod nas u ljekarna a 20 mg, nekad pijem jedno, nekad drugo…
Vrapčić, Super, onda je to to... Nadam se da će mi razina željeza sa vremenom porasti.
Tebi zapravo nikad nije ni palo, već si ga počela piti prema uputama?
Curka je ❤
Alisanazemlji meni ti je u trudnoći hemoglobin bio ok do sada. Iako se po malo snižava, na početku bio oko 140, a zadnji put bio 131, snižavanje je normalno u trudnoći, jer nam bebe puno uzimaju. Pijem ga preventivno, 1x na dan, uz citrus neki, tako se lakše apsorbira u organizam. Nemoj ga piti uz mliječne proizvode, oni neutralizirao djelovanje željeza na organizam.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dobro jutro svima!
Ajme, meni ce se kukovi raspast. Nakon ove trudnoce trebat cu umjetne kukove 🙈 A prebacivanje s jednog boka na drugi je postala logisticka nocna mora. Uskoro ce me bager prebacivati 😂
Imam pitanjece- tko je narucivao sa stranice Mali zakladi? Imaju jos danas popust a sumnjam da ce mi se netko javiti ako ih pitam jel dostavljaju u Hr posto je nedjelja. A ne bi bas platila 5000kn i onda mi kazu da ipak ne mogu dostaviti 🙈 Teenks
Dobro jutro svima!
Ajme, meni ce se kukovi raspast. Nakon ove trudnoce trebat cu umjetne kukove 🙈 A prebacivanje s jednog boka na drugi je postala logisticka nocna mora. Uskoro ce me bager prebacivati 😂
Imam pitanjece- tko je narucivao sa stranice Mali zakladi? Imaju jos danas popust a sumnjam da ce mi se netko javiti ako ih pitam jel dostavljaju u Hr posto je nedjelja. A ne bi bas platila 5000kn i onda mi kazu da ipak ne mogu dostaviti 🙈 Teenks
'Jutro.
Budna iz istih razloga, kukovi ajme🥴
Ja nisam nista, ali mi se cini kao da netko od cura je. Vjerujem da ce se javiti🙂
Jutro curke 🌹
Ma mislim da svi normalno dostavljaju, mozda se samo malo vise ceka. Ako nema neke posebne napomene onda je sve normalno.
Dobro jutro curke!
Jucer sam nakon one vijesti bas bila lose 😕 nadam se da ce cam se Ancy sto prije oporavit i da necemo vise citat takve stvari 😟
Ja sam odlucila sad da zbilja moram pratit te pokrete, tako da iza dorucka, rucka i vecere imam brojanje i nadam se da ce ce sve bit ok.
Meni gin jednom daje za vadit krv, to sam obavila tamo na pocetku oko 10.tjedna, nakon toga ne daje. Mislila sam ic sad jos malo provjerit, al kako je ta korona krenula radije cu preskocit..
M maree kako si nam danas?
Sta su rekli, sada strogo mirovanje? Ces imati cesce preglede?
Nadam se da je ono najgore proslo ancy i da se sad oporavlja fizicki, psihicki ce trebat puno puno duze.
❤️
Meni se mali stvarno ionako svako malo za sad javlja pa nemam problema sa time, ali da trebamo def. Obratiti pozornost na sve.
Jutro curke!
Joj mene isto kukovi muče... Užas! Ja se zbilja nadam da će se vratiti u normalu nakon poroda?!
Curke koje ste već rodile, može li se spavati na leđima i trbuhu odmah nakon poroda ili treba vremena i za to? Koliko dugo vam je trajao oporavak od poroda? Da se dolje sve oporavi u potpunosti?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro curke!
Joj mene isto kukovi muče… Užas! Ja se zbilja nadam da će se vratiti u normalu nakon poroda?!
Curke koje ste već rodile, može li se spavati na leđima i trbuhu odmah nakon poroda ili treba vremena i za to? Koliko dugo vam je trajao oporavak od poroda? Da se dolje sve oporavi u potpunosti?
Vratit ce se u normalu 😊
Na trbuhu ja nisam mogla spavat dok god sam dojila jer su me sise bolile 😁 bas sam razmisljala da je ovih dana godina dana od kad sam prestala 😲 cini mi se kao da je proslo sto godina.. ja sam se dva mjeseca nakon carskog cuvala, nakon toga krenula na vjezbe. A oporavak traje individualno. Ja sam nakon tjedan dana bila ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji