Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • indy34
    04. Travanj 2020. 19:52

m_maaree

Sutra abd idem kuci.. bolovi su uminuli,ali primam.jos infuziju…

Zelim ti brz oporavak 😊😊

Dora4
    04. Travanj 2020. 19:56

Maaree drzi se, jos malo pa doma! 😘😘
    Zuza pitale smo se gdje si, olaksanje je cuti da ste ti i beba dobro!😘😘
    Yvette razumijem te, cijeli dan sam u mislima na sv.duhu s njom, grozno..krenem vas pitat kako ste i jel se drzite, a onda pomislim jel neprimjereno, a i znam kako ste jer pretpostavljam da smo sve dirnute, tuzne i zabrinute..drzite se drage moje krafnice!!😘😘

ena0206
    04. Travanj 2020. 20:42

Vrapčić123

Ena meni je doktor rekao da od 20.tjedna krenem piti željezo. Taj tren sam imala doma to Solgarovo, pitala doktora što kaže na to i on kaže da je super. Tako da ga pijem non stop od tada.

Jesi imala smanjene vrijednosti ili je on to rekao onako preventivno. Ja sam mislila isto da bi uzela na svoju ruku zeljezo jer mi on nista nije rekao. Sad ne znam jel smjem? Ne moze mi nista dogodit od viska zeljeza ili?

ena0206
    04. Travanj 2020. 20:42

Mare brz oporavak!! 😘

ena0206
    04. Travanj 2020. 20:44

Mimoza oni meni svaki put iz prsta izvade krv i zapisu mi vrijednost Hb 11..jel to Hemoglobin ili sto vec? 
    Koje si zeljezo kupila? Pa da, bas sam tako i ja mislila kupit zeljezo i kalcij pa bar nekad popiti.. Kad se sjetim. 

Dora4
    04. Travanj 2020. 20:57

Ena hb je hemoglobin da, ja imam anemiju i propisan mi je kendural c 😉 uz to svaki dan casu soka od cikle i cesto ciklu i za rucak, diglo se sa 90 na 101 u cca. mjesec dana

Vrapčić123
    04. Travanj 2020. 21:12

Ena meni ti je doktor tamo negdje još oko 10.tjedna rekao da ću od 13.tjedna piti Elebaby, a od 20.tjedna željezo. I nisam dalje ni ispitivala, ja počela piti i to je to. I učinilo mi se da on to općenito govori ženama tako. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

mimoza
    04. Travanj 2020. 21:15

Ena Hb(Eryl) tako pise u toj koloni gdje meni upisuje vrijednost zeljeza u Mutterpassu. Pa nije ti nesto posebno visoko, s tim da je donja granica Oko 9. A u zadnjem tromjesecju i pri porodu se trose vece zalihe zeljeza, odnosno beba uzima i pravi sebi zalihe Da ima u prvim mjesecima zivota. Ja koristim Tardyferon 80mg, s tim da popijem jednu tabletu svako 2-3 dan, a u pocetku sam pila 4 tablete dnevno 😰 Najbolje da pitas doktora na slj pregledu.

Vrapčić123
    04. Travanj 2020. 21:16

Ena draga ne može ti Hb biti tako nizak, da je tako završila bi na transfuziji krvi ili bi nedaj Bože bila neki teški hematološki bolesnik u tome slučaju... Možda ti je željezo bilo 11? To je moguće.. 
    Hb, odnosno hemoglobin ti je jako bitan u krvnoj slici. To si uvijek prati sada u trudnoći. Zbog toga ja pijem i onaj prah cikle skoro svaki dan. 

Vrapčić123
    04. Travanj 2020. 21:19

Mare draga brz oporavak želim!!! Ja sam ti se danas pogubila sva zbog ove tužne situacije sa Ancy pa ne znam što se s tobom dogodilo... Nadam se da je sada sve ok?! 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.