Ma nisu bolne, samo zadnjih par dana malo češće... Pregled mi je za 3 tjedna tek pa ću pratiti, na zadnjem je bilo sve okej. Hvala vam 🤗
Sinsay…jel tko narucivao od njih robicu za bebe? Ja uopce nisam ni znala da imaju djecju robicu jer u ducanima nisam nigdje vidjela ili nisam primjetila jer mi tad nije bilo potrebno 😁
Jel ima tko od njih robicu za bebe? Dosta su povoljni ali neznam kakva im je kvaliteta a i najmanji broj im je 56
Ja nisam, frendica je kupila.
Kaze da joj je ok.
Nije neka luda kvaliteta, ali to kratko sto djeca nose te male brojeve da je zadovoljna.
A velicina? Jel im taj broj 56 manji ili normalne velicine?
Maare draga zelim ti brz oporavak i da sto prije prodju bolovi. Jesi li odmah pustena kuci?
Zuza bas sam juce pomislila na tebe, drago mi je da si dobro o da si opet tu.
Ena ja sam u 12tt dobila terapiju od dr za zeljezo, koje se nakon 3 tjedna diglo i ona mi ukinula terapiju, ali ja na svoju ruku popijem tabletu kad se sjetim i tako ga odrzavam na nekom srednjem nivou (bilo je 8, a sad je oko 13).
Polly bas kao sto ti ke svea rekla, kod nekog su bh opasne, a kod nekog bezazlene. Ja sam u ovoj drugoj grupi. Imam ih konstantno vec 14 tjedana, a zabetonirana i cerviks dug. Svakako to spomeni na slj pregledu. Jedina terapija je mirovanje i pojacaj Mg.
Sinsay…jel tko narucivao od njih robicu za bebe? Ja uopce nisam ni znala da imaju djecju robicu jer u ducanima nisam nigdje vidjela ili nisam primjetila jer mi tad nije bilo potrebno 😁
Jel ima tko od njih robicu za bebe? Dosta su povoljni ali neznam kakva im je kvaliteta a i najmanji broj im je
"Moje je prakticki 80% iz Sinsay-a, zadovoljna sam njihovom robicom, odnosno omjerom kvalitete i cijene, pogotovo sto ce bebe to obuci mozda jednom...a prema onom sto sam ja skontala meni je njihova velicina mjerodavna...cini i Pepco imaju gotovo iste velicine, barem prema onom sto sam ja mogla usporediti...i bolji su mi bodiji iz Sinsay-a nego Pepca"
Evo kopiram odgovor😊
Jel ima tko od njih robicu za bebe? Dosta su povoljni ali neznam kakva im je kvaliteta a i najmanji broj im je
"Moje je prakticki 80% iz Sinsay-a, zadovoljna sam njihovom robicom, odnosno omjerom kvalitete i cijene, pogotovo sto ce bebe to obuci mozda jednom…a prema onom sto sam ja skontala meni je njihova velicina mjerodavna…cini i Pepco imaju gotovo iste velicine, barem prema onom sto sam ja mogla usporediti…i bolji su mi bodiji iz Sinsay-a nego Pepca"
Evo kopiram odgovor😊
E odlicno,hvala puno na odgovoru.
Necu jos nista narucivati jer ima vremena ali cisto da budem informirana kad bude potrebno 😊
Zuza drago mi je da si ok, pitala sam se bas zasto te nema...glavno da si ok
Kaktusice drago mi je da nije nista strasno vezano uz bubreg, i zelim da sto prije prode
Mene je ovo sa ancy bas potreslo tako da mi se neda bas piskarati po forumu, ali pratim sto pisete ❤
Porpisujem Curly Sue za dentalni tus, ja sam ga koristila dok sam nosila aparatic za zube i sad ga ponovno koristim, jer kad sam rodila malog strasno su mi se zubi kvarili unatoc cetkanju i svemu, jednostavno je crpio sav kalcij iz mene. Par dana nakon poroda morala sa izvaditi kutnjak...
Željezo ne pijem dodatno, samo ono u prenatalima i jedem ciklu svaki dan.
Muz se cuo s ginekologom, rekao je da samo nastavim piti puno vode i brusnice i da cemo pratiti, sad me vise ne boli bubreg nego desno u trbuhu, maleni izgleda bas tu udara jer kako je ona promijenila polozaj meni su poceli bolovi.
Maree drago mi je da je sve ok, zelim ti brz oporavak, da bolovi brzo prođu❤
Žuža drago mi je da si opet s nama🤗
💙
Kaktusice super za dobre nalaze, pij tecnost i da se ne ponovi vise.
Maare od sad samo izlezavanje i bit ce sve dobro 💪🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji