Jutrooo cure!!!
Leonie ja to bas i ne prepoznajem, svakakvi su udarci i iznutra i i nekakva titranja, ali ne znam jel nesto od toga stucanje
💙
Yvette toliko toga je zabranjeno u trudnoci i mi (ja) svjesno to pojedemo, jer svugdje kazu da ne pretjerujemo u kolicinama te hrane, a ne ono, ako je pojedes automatski ces dobiti spontani. To ne postoji. Ne stvaraj sebi stres, nece biti nista i da si pojela. Ipak je nasa zelucana kiselina veoma jaka, pa ona preradi namirnice prije nego sto dodju u krvotok, pa onda i do bebe.
Leonie ma moras taj osjecaj prepoznati. Tacno na jednom mjestu osjetis pulsiranje u jednakim vremenskim intervalima. Kao da ti cijeli trbuh osjeti te vibracije i tako traje neko vrijeme. Ja osjetim nisko u zdjelici s lijeve strane i to jako cesto, nekad par puta dnevno.
Dobro jutro zene!
Leonie i ja sam lose spavala.. jako sam se uznemirila sinoc i evo i danas sam se probudila sva neka bezvoljna. Nit mi se jede nit mi se pije nit mi se ustaje.. da mogu setat sad negdi sama dvi ure za razbistrit glavu spasila bi se.
Svima vama zelim lipi i ugodan dan ♥️
Yvette toliko toga je zabranjeno u trudnoci i mi (ja) svjesno to pojedemo, jer svugdje kazu da ne pretjerujemo u kolicinama te hrane, a ne ono, ako je pojedes automatski ces dobiti spontani. To ne postoji. Ne stvaraj sebi stres, nece biti nista i da si pojela. Ipak je nasa zelucana kiselina veoma jaka, pa ona preradi namirnice prije nego sto dodju u krvotok, pa onda i do bebe.
Leonie ma moras taj osjecaj prepoznati. Tacno na jednom mjestu osjetis pulsiranje u jednakim vremenskim intervalima. Kao da ti cijeli trbuh osjeti te vibracije i tako traje neko vrijeme. Ja osjetim nisko u zdjelici s lijeve strane i to jako cesto, nekad par puta dnevno.
Aaaaa to sam osjetila, bas pulsiranje u istim vremen.razmacima..jos se cudila sto je to...hvala na objasnjenju
💙
Jutro drage moje krafnice 🌸
Ja sam se naspavala i veseli me ovo toplije vrijeme koje cemo danas imati.
Leonie ja sam taman neki dan prvi put osjetila stucanjem bas kako ti je mimoza napisala, pulsiranje u jednakim intervalima dolje nisko lijevo sam ja osjetila.
Bas mi ga je zao kad stuca a ne mogu mu pomoci 🙈
Jutro krafnice! Nije me bilo ovih dana pošto sam na mobitelu po cijele dane, svi mene zovu da bi pitali za roditelje pa mi ga bude dosta, ne mogu gledati više u ekran.. Pa malo da vam se javim.. Moji su dobro, ide na bolje, još su u bolnici i neka su dok ne ozdrave u potpunosti. Mi smo isto dobro, evo tjedan dana da nisam nikuda izašla niti planiram ubuduće, dok su moji bolesni ne može mi teško pasti biti doma i čuvati se.. Kako ste vi, nadam se da ste sve dobro? Pusa 🥰
Jutro krafnice! Nije me bilo ovih dana pošto sam na mobitelu po cijele dane, svi mene zovu da bi pitali za roditelje pa mi ga bude dosta, ne mogu gledati više u ekran.. Pa malo da vam se javim.. Moji su dobro, ide na bolje, još su u bolnici i neka su dok ne ozdrave u potpunosti. Mi smo isto dobro, evo tjedan dana da nisam nikuda izašla niti planiram ubuduće, dok su moji bolesni ne može mi teško pasti biti doma i čuvati se.. Kako ste vi, nadam se da ste sve dobro? Pusa 🥰
Drago mi je da su tvoji bolje🙏ubrzo ce oni doma
💙
Jutro mamice 🥰, evo mi budni od 6, imamo ranoranioca koji nam ne da duze spavati. Rekla sam mu kad bude teenager da cu ga u 5 ujutro buditi 😅.
I muz i ja smo nocne ptice pa nam bas tesko pada kad ne mozemo ujutro spavati. Mi danas napokon idemo na vikendicu pa cemo barem po dvoristu moci setati.
Yvette ja sam bas pricala sa dr oko te hrane koja nije dozvoljena u trudnoci i kaze da se ne opterecujem previse. Vazno je ne jesti svjeze meso a cak i da se pojede, stvarno je mala sansa da se nesto lose dogodi ♥️
Jutro.
Polly jako mi je drago da su roditelji dobro,hvalaa Bogu 🙏🙏
Ja u zadnje vrijeme ok spavam, dogodi se koja noć nesanice, ali kada se sjetim onoga na početku drugog tromjesečja negdje do zadnja dva tjedna, plače mi se. Sada sam baš zadovoljna. Digne se na wc oko 4, pa oko 7, a u 8 smo već svi na nogama zbog škole.
Žao mi je što ljepši dan ne možemo iskoristiti kvalitetnije, ali i balkon će poslužiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji