Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    28. Ožujak 2020. 10:21

Amneris da. Evo mene vec par dana zeza pogotovo ujutro.. 
    Cekam da prode ta sva strka i svakako prije poroda idem nanpregled kod kardiologa. Ja sam naviknuta na to ali me strah da se ne zakomplicira sta na porodu, pa samo zato zelim ici da vidim sta ce reci on. 
    Ahahahha dora jesi me nasmijala 😂😂😂
    Ne ne danas nisam ja na redu ahaha. Stavio je susiti robu i isao je sijati 😊 opet sam sama, mali sad otisao kod nonica. 
    U 8 smo vec pekli kolacic 😊
    Sad sam spremna za jedan drijemez

kaktusica
    28. Ožujak 2020. 10:22

Jvala cure,  Dora i mene tjesi da je oprema odlicna i dovoljna zastita. Al kad ce se ljudi vise opametiti, prvi moj svekar koji je jucer MORAO ici po ribu, naravno bez maske i rukavica jer sto ce to njemu, on se i inace ponasa kao frajercic od 25 a ne 70 godina. Muz se uzasno ljuti na njega al badava kad je stari najpametjiji... I koliko ih takvih bezveze seta okolo. Jucer gledam jednu tuku u jednoj fejs grupi, ona se ljuti jer joj nisu dali propusnicu da ode u Konavle po sadnice rajcica 🤬 Alo, sadnice rajcica!! A u drugoj grupi je pisala da je u bedu jer sad nece moci u Lidl jer eto, njihovo maslinovo ulje joj je najbolje i da to nije fer da ne moze do Lidla (Lidl je u drugoj opcini i treba propusnica). Ima doma troje male djece, pa jel joj takva sila...ne razumijem takve i gotovo.
    Sad kad sam se ispuhala idemo dalje...
    Yvette kako si jutros, jesi li se malo smirila? Mislim da ti ona feta ne moze naskoditi, onaj tost zapakirani tretiraju sumporom, sumnjam da su se tu mogle stvoriti ne znam kakve bakterije jer yu nema svjezeg mlijeka ni jaja. Ne se sekirati 😘
    Meni jucer isteklo onih 14 dana da sam bila u poliklinici gdje je radio zarazeni doktor, u medjuvremenu ih se jos neliko zarazilo  nadam se da je tih 14 dana dovoljno, valjda bi razvila dosad neke simptome. Iduci pregled mi je 9.4. ali mislim da cu ga odgoditi teska srca.

• Bebac24
    28. Ožujak 2020. 10:23

Piti hladne vode kad je tako, probaj se napeti kao da bis radila veliku nuzdu i zadrzi se tako par sekundi. Ponavljaj par puta tako 😊 to su male pomoci da srce propumpa 😂
    Radi nesto da ne razmisljas i nemoj bit u polozaju di ga najvise osjetis 😊

dana130
    28. Ožujak 2020. 10:25

Dora, hvala, bit ce 😘popila kavicu, doruckovala, sunce je. Taman cu malo izribat i stan i sebe kolilo mogu. Ocito mi fali sve. Danas mi 12 dan da sam doma pa ocito malo malo pucam isko se dobro i drzim  😂
    A ti nemoj slucajno pocet s necim pretjerivat. 
    Btw. Znam da su jucer pisala kako kod tebe petkom sokovi, bas mi je drago da ti je petak prosao u najboljem redu ❤️

Baby girl 💜

28. Ožujak 2020. 10:25

https://ibb.co/RQjQf0H
    Evo i nas. ❣️

28. Ožujak 2020. 10:29

Amneris

Mokvice s čim su pužići? Super izgledaju!🤤
    Meni se nešto od noćas srce uzlupalo, kao neka aritmija lagana, non stop ga osjetim, baš je neugodno. Ima li neka od vas iskustva/ saznanja od čega bi to moglo biti?😳😳ako se ne varam, Bebac je nešto pisala o tome. Pratit ću situaciju, nadam se da je samo nešto prolazno.
    Zadnje željezo i hemoglobin su mi bili super visoki, dodatno uzimam magnezij i omegu. 🤷‍♀️

Zadnja tri dana imam isti problem.🤔😬

dana130
    28. Ožujak 2020. 10:29

mrvičak

https://ibb.co/RQjQf0H
    Evo i nas. ❣️

🥰🥰

Baby girl 💜

Pepilli
    28. Ožujak 2020. 10:40

Dobro jutro svima ! 
    Nadam se da će vam lijepo proći dan, bez strahova i tjeskoba, uživajte u suncu.. 
    Nas je jutro blagoslovilo. Zora je inače ranoranioc( ustajanje 5- 5:30), al smo danas uspjele odspavati skoro do pola 9 !
     Danas je Gusti i meni 31 tjedan i veselimo se , za doručak su bili vafli s bananama i čokoladom ....lijepo je vrijeme, idem posaditi salatu i matovilac u povišenu gredicu :D

Sreća mamina

Dobrodošao

mimoza
    28. Ožujak 2020. 10:45

Mokvice nema boljeg iznenadjenja od hrane 😁 sigurno ste uzivali u dorucku.
    Yvette sretan ulazak u novi tjedan trudnoce 🤗 blizi se 8.mjesec, nevjerovatno.
    Dora ne znam zasto sam ustala tako rano haha i muz se zacudio. Inace je on ranoranioc, al jutros sam ja prije njega 😁 Ena je ozbiljno shvatila izolaciju, pa nece ni na forum da dodje 😁 nece ni na kavu da zove 😂 Sad cemo mi nju prizvati.
    Polly drago mi je za roditelje. Jos malo pa ce biti potpuno zdravi i kuci 🤗
    Jeste li sve zavrsile rodin etecaj? Jeste li nesto novo naucile? Meni je jedino ostalo u glavi da sto kasnije odem u porodiliste, da budemo sto duze u kucnom okreuzenju. Dojenje sam vec ranije magistrirala 😂
    A komicna je ona teta sto uporedjuje porod sa sexom 😬🤨

• anav05
    28. Ožujak 2020. 10:57

Polly

Jutro krafnice! Nije me bilo ovih dana pošto sam na mobitelu po cijele dane, svi mene zovu da bi pitali za roditelje pa mi ga bude dosta, ne mogu gledati više u ekran.. Pa malo da vam se javim.. Moji su dobro, ide na bolje, još su u bolnici i neka su dok ne ozdrave u potpunosti. Mi smo isto dobro, evo tjedan dana da nisam nikuda izašla niti planiram ubuduće, dok su moji bolesni ne može mi teško pasti biti doma i čuvati se.. Kako ste vi, nadam se da ste sve dobro? Pusa 🥰

Drago mi je čuti od tebe ovako lijepe vijesti😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.