Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    28. Ožujak 2020. 10:07

Mokvica

Jutro curke!
    Ja sam od pola 5 budna pa sam odlučila biti vrijedna i iznenaditi mužića za doručkić. https://ibb.co/t2sP9ZR
    Polly drago mi je da je tvojima bolje, lijepe vijesti. ☺️🤗
    Dana sve nas uhvate takvi trenuci, peru nas hormoni, a i ova situacija uzima svoj danak. Danas je novi dan, biti će bolje. 😘

Aaaa super izgleda, bas si dobra zenica

💙

Dora4
    28. Ožujak 2020. 10:08

Kaktusica vjerujem da si u brizi bez obzira na kolicinu opreme koju ima na sebi, ne znam jel ti ikakva utjeha, ali u zgu rade ljudi u tim odjelima po cijele dane i sigurni su, nisu se zarazili..
    Zao mi je kud je bas njega dopalo, ali takav je posao da nazalost ne mozes birat oces il neces nego moras..
    Pokusaj si nac neki poslic za danas il necim zaokupit misli, znas da ce gospodin Kaktusic pazit maksimalno na sebe zbog sebe samoga i vas troje!! Bit ce sve u redu!! 
    Grlim te puno puno, ajde lijepa moja, glavu gore 💗💗 

Rose1
    28. Ožujak 2020. 10:10

Kaktusica joooj, bas mi je zao, znam da jako brines, razumljivo, ali probaj sto manje misliti...neka to sve cim prije prođe🙏

💙

• Bebac24
    28. Ožujak 2020. 10:10

Leonie90

Bebac, bas sam se ismijala 😂😂😂 i tocno si zamislila kako bi to kod mene izgledalo jer imamo kutnu kadu 😂
    Lola ne brini se, mojoj sogorici isto rekli i to pred kraj, i na kraju beba preko 3300.
    Maggy bas jako lijepo receno.

Ahahhaa i mi imamo kutnu sa tim mjeatom za sjesti a kada je fuuul mala pa si jos bolje zamisli situaciju 😂😂😂😂

Dora4
    28. Ožujak 2020. 10:11

Rose sve se bojim pitat za tvoj osip? 😬
    Rio u kojem su stadiju radovi u kupaoni? 😬

Amneris
    28. Ožujak 2020. 10:12

Mokvice s čim su pužići? Super izgledaju!🤤
    Meni se nešto od noćas srce uzlupalo, kao neka aritmija lagana, non stop ga osjetim, baš je neugodno. Ima li neka od vas iskustva/ saznanja od čega bi to moglo biti?😳😳ako se ne varam, Bebac je nešto pisala o tome. Pratit ću situaciju, nadam se da je samo nešto prolazno.
    Zadnje željezo i hemoglobin su mi bili super visoki, dodatno uzimam magnezij i omegu. 🤷‍♀️

Dora4
    28. Ožujak 2020. 10:16

Dana neka danasnji dan bude bolji nego jucerasnja vecer 😘
    Leonie ne brini oko stucanja, dr. mi je rekao da to bebama nije tako stresno i strasno ko nama kad stucamo 😉 ja isto osjetim tocno kako je mimoza opisala ☺️
    Bebac kak si micika danas? Sto ti danas muz radi? Struze pete ili? 😋 ja bas imam crve u guzici i tako bi nesto radila, tj. cistila 😬🤭 il sebe il stan, al nesto onako ribanje zestoko!
    Mimoza sta ti radis budna tako rano? I di ti je susjeda ena, nista nam se ne javlja? Bice ona pece kolac, ti kuhas kavu pa cete se javit odvojeno (ali skupa) popodne 😘

dana130
    28. Ožujak 2020. 10:18

Mokvice 😘
    A puzici izgledaju suoer, bas si zi dala truda 😁
    Kaktusice, znam da je sjeb. Situacija, ali kao sto je dora napusala, zasticen je, pazi vjerojatno i sam na sebe, samo se probaj cim vise opustiti i s necim zaokupirati misli, nazalost zivciranjem neces nista postici, samo uznemiriti i sebe i bebicu, a to ti najmanje treba pogotovo kad ne mozes nista promjeniti. Saljem virtualne zagrljaje, proc ce i ovo, znam da vec zvuci isprazno, ali tako je 😘

Baby girl 💜

Anchy_23 🌈 🌸
    28. Ožujak 2020. 10:18

Polly drago mi je da su tvoji ok!🙏

Dora4
    28. Ožujak 2020. 10:20

Amneris

Mokvice s čim su pužići? Super izgledaju!🤤
    Meni se nešto od noćas srce uzlupalo, kao neka aritmija lagana, non stop ga osjetim, baš je neugodno. Ima li neka od vas iskustva/ saznanja od čega bi to moglo biti?😳😳ako se ne varam, Bebac je nešto pisala o tome. Pratit ću situaciju, nadam se da je samo nešto prolazno.
    Zadnje željezo i hemoglobin su mi bili super visoki, dodatno uzimam magnezij i omegu. 🤷‍♀️

Bebac nam je ekspert za srce pa ti napisat..
    Probaj se smirit jer si vjerovatno osluskujuci jos vise to potenciras, meni je tako bilo sa pulsiranjem u uhu jedno vrijeme, ajme mila majko i onda kad bi se na to koncentrirala sam bila uvjerena da je tako glasno da se cuje i van tijela 🙈
    Ne znam jel ima veze ikakve, ali taman nakon kortikosteida za sazrijevanje pluca mi je to sve stalo..hm mozda uopce nam veze jedno s drugim, ali bas tad je stalo potpuno..
    Nadam se da je sve okej, srce sad pumpa duplo vecu kolicinu krvi pa ti je mozda od toga! 
    Drzi se i prati, bolje i puhnut na hladno pa cimnut/otic na hitnu ako te pocne zabrinjavat 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.