Ovaj tečaj je zasad opširniji nego onaj koji je pretprošle godine organizirala patronažna kada sam bila trudna sa Zorom. To je trajalo ono jedva sat vremena, al smo dobivale potvrde za bolnicu ( čak je i naš tata bio)... KAj se mene tiče, ovdje su neke stvari ipak ljepše objašnjene, tipa rotacije bebe tijekom poroda i tak... trentuno mi šteka internet pa sporo učitava videe, malo pizdim...
Sreća mamina
Dobrodošao
SAD mi je žao što sa kćerkom nisam iskoristila neke bolničke uvjete koji su bili dostupni, tipa stolčić, konop i kretanje. Došla sam u 6 ujutro nakon noći trudova i odmah u rađaonu, al sam bila toliko smetena da se uopće nisam zauzela za neke svoje želje.. Spičili me na krevet. CTG i drip u ruku... je da sam rodila brzo i lako,al mislim da je moglo i bez reza i dripa, nisam bila baš tak premorena( iako je Zorule zapela ramenom pa su kao morali recnuti malo)... Sad ćemo vidjeti kaj bude uopće moguće...
Sreća mamina
Dobrodošao
Dora a isto, mislim da cu sutra ujutro probati namazati s onom drugom kremom, ovo nema smisla
Mrvicak ❤🥰uzivate ti i bebica
Yvette cestitam na okruglih 30🎊🎉🎂🥰
💙
Bebac, Dora, hvala na savjetima, umirile ste me.😘
Mrvičak, dr. Google kaže da je to preskakanje srca dosta često na prijelazu 2. u 3. tromjesečje, trebamo spomenuti na idućem pregledu svakako i pratiti situaciju. Nije me pretjerano strah, ali nikad ne znaš granicu između “to ti je sve normalno u trudnoći” i “što ste čekali dosad” pa treba biti pozitivno oprezan.
Mimoza, jučer sam prošla cijeli e-tečaj, meni su slatke Rodice, baš su neka zen sekta. 🤣🙏🏻 Dosta sam toga zapamtila, i najvažnije mi je da su me baš nekako opustile.
Rio, svekar ti je legenda! Kad bi bar svi majstori bili toliko detaljni i posvećeni!👌👌🤣
Cekam iduci vikend da probamo nabacit rostilj, specem mami tortu i kiflice za 50ti rođendan. Priredili smo joj i fora majcu za buducu baku 🙃 posto se svi pazimo i zdravi smo a na istom dvoristu bar malo da se proveselimo 🏡🎊 e da citam izvjestaje ljudi koji su sada bili na placu, kolju se, svade, starceki je pun kufer, medjusobno se svade i deru jer polovica njih ne drzi razmak, propustaju po 3-5 ljudi... Mah, kad se sjetim koliko puta su mi stranke dizale tlak u poslovnici. Nadajmo se da ce kroz dva mjeseca sve u normalu doc 🤪 e da npr. jaja iz Kauflanda jel ikoja od vas kupovala, tipa za kolace budu ok? Nista sirovo necu radit, ni u kremu neidu
Evo ja odvalila jos do 10.15, ali i dalje sam omamljena..
E to sam onda jucer dozivjela- stucanje. Kao da mi srce tamo lupa 😊
Mokvica moze slobodno receptic sta si stavila unutra.
Kaktusica razmisljaj pozitivno iako je tesko.
Polly hvala Bogu da ide na bolje.
Mrvicak kako lijepo rastete 😍
Ja nisam odgledala tecaj, nekako mi se jos ne razmislja o tome 🙈🙈
Cekam iduci vikend da probamo nabacit rostilj, specem mami tortu i kiflice za 50ti rođendan. Priredili smo joj i fora majcu za buducu baku 🙃 posto se svi pazimo i zdravi smo a na istom dvoristu bar malo da se proveselimo 🏡🎊 e da citam izvjestaje ljudi koji su sada bili na placu, kolju se, svade, starceki je pun kufer, medjusobno se svade i deru jer polovica njih ne drzi razmak, propustaju po 3-5 ljudi… Mah, kad se sjetim koliko puta su mi stranke dizale tlak u poslovnici. Nadajmo se da ce kroz dva mjeseca sve u normalu doc 🤪 e da npr. jaja iz Kauflanda jel ikoja od vas kupovala, tipa za kolace budu ok? Nista sirovo necu radit, ni u kremu neidu
Skoro pa uvijek kupujem jaja u trgovinama i eto zivi smo i zdravi 😊
Evo ja odvalila jos do 10.15, ali i dalje sam omamljena..
E to sam onda jucer dozivjela- stucanje. Kao da mi srce tamo lupa 😊
Mokvicamoze slobodno receptic sta si stavila unutra.
Kaktusica razmisljaj pozitivno iako je tesko.
Polly hvala Bogu da ide na bolje.
Mrvicak kako lijepo rastete 😍
Ja nisam odgledala tecaj, nekako mi se jos ne razmislja o tome 🙈🙈
E upravo sam ja to htjela napisati kaò da mi srce lupa..par puta to osjetila zadnjih par dana
💙
Pepilli pa ti si to onda super odradila, iako si bila prvorotka. Tu prvu fazu poroda si kuci imala i one tako savjetuju. Eto dosla si pred izgon pa ti ne bi ni sluzila sva ta pomagala. Da li u svakom rodilistu ima pilates lopta? Ima dobrih vjezbi s njom.
Amneris da jesu, stvarno su slatke. Meni je najbolji dio oko dojenja, tu sam bas svasta naucila i ovi kratki klipovi su iz njihovog filma Mlijecne staze, pa ako nisi pogledala, obavezno to uradi jer je stvarno puno novih informacija.
Ja mislim da sam jedna od rijetkih koja nema nikakav strah od poroda, ali dojenje mi je tolika zelja, tako da me jako strah od neuspjeha i mislim da bih tad pala u depru.
Sortiraj odgovore
Najstariji