Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mila7
    28. Ožujak 2020. 09:19

Nisam bas u toku al di nam je Vrapcic? 

dana130
    28. Ožujak 2020. 09:24

Jutro zenice moje 😘
    Yveete nemoj se previse opterecivati, kao sto je rose rekla em je mala kolicina, ako je uopce i bilo, em je intostert to vjerojatno sprzio. Nema ti smisla sad razbijati glavu 😘
    Polly, drago mi je da tvojima ide na bolje, lijepo je to cuti 😘
     I ja sam se kao naspavala, kako sam legla tako sam se probudila, pa se mozds ni nisam micala, nisam se ni budila. I meni je bila neka vecer, ne znam ni sama, kad smo legli u krevet pocela sam plakat 🤦‍♀️ on me zagrluo, tjesio, ceskio i tako sam zaspala, danas je vec bolje. Svima zelim ugodan vikend ❤️

Baby girl 💜

dana130
    28. Ožujak 2020. 09:26

Mila7

Nisam bas u toku al di nam je Vrapcic?

Mila, vrapcic nam se malo maknula od moba i svega. Sve je okej s njom i bebicom, kad naouni baterije ce nema se pridruziti 🥰

Baby girl 💜

Mokvica
    28. Ožujak 2020. 09:33

Jutro curke! 
    Ja sam od pola 5 budna pa sam odlučila biti vrijedna i iznenaditi mužića za doručkić. https://ibb.co/t2sP9ZR 
    Polly drago mi je da je tvojima bolje, lijepe vijesti. ☺️🤗
    Dana sve nas uhvate takvi trenuci, peru nas hormoni, a i ova situacija uzima svoj danak. Danas je novi dan, biti će bolje. 😘

zmya
    28. Ožujak 2020. 09:37

Mokvica

Jutro curke!
    Ja sam od pola 5 budna pa sam odlučila biti vrijedna i iznenaditi mužića za doručkić. https://ibb.co/t2sP9ZR
    Dana sve nas uhvate takvi trenuci, peru nas hormoni, a i ova situacija uzima svoj danak. Danas je novi dan, biti će bolje. 😘

Oo Mokvice ovo super izgleda, sigurno je muzic bio zadovoljan :)
    Mi se evo suncamo na balkonu, pijuckamo kavicu i osluskujemo cvrkut ptica 😛

Dora4
    28. Ožujak 2020. 09:42

Dobro jutrooo svima koliko vas ima 😊
    Evo nam sunceka, cuju se i pticice vani, divno!! Mislim da cu bar 10ak min stajat vani na balkonu na suncu, sjedit ne mogu, ali tako mi fali zraka pa bar koji srk kavice popit "vani" ☀️🐦☕
    Yvette ne brini micek, curke su ti vec napisale, nece se nista lose dogodit, sigurno, em je tostirano, em zeludcana kiselina, em da je toga bilo osjetila bi ti sigurno po okusu da je cudno! Nadam se da si se uspjela smirit i malo odspavat nocas ipak ♡ cestitam na veeelikih okruglih 30tt!! 🥳
    Polly jako mi je drago da tvojima ide na bolje, super! Vi se dalje cuvajte i pazite!🥰
    Zmya znam da ti je vec puna kapa izolacije i stvarno si najduze izolirana, ali idu dani i ovaj tjedan zoves vidjet kad je pregled! Ostani pozitivna jer znas da ce biti bolje!! 😘
    Zelim vam svima divan dan i ne mozete zamislit koliko mi je drago da nijedna od nas nije u bolnici sama sa sobom vec smo ipak sve doma, nisu idealni uvjeti, ali treba imati na umu da nam je jos uvijek bolje nego drugima..plus imamo slatke male bebice u busama pa je odmah sve bolje!! 💙💗
    Cestitam svima koji pune tjedne danas!! 🥳🥳🍩🍰🍬
    Uzivajte u sunceku makar kroz prozor 🥰🥰😘😘😘

Mokvica
    28. Ožujak 2020. 09:42

Zmya je, kaže da idući put mogu poduplati smjesu. 😁 Uživaj u kavici! ☕☺️

Dora4
    28. Ožujak 2020. 09:45

Mokvica

Jutro curke!

Taman kad sam pomislila da mi dan ne smije pocet razmisljanjem o hrani i ponadala se da nijedna nece slat fotkice danas hahaha 🤭 prefino izgleda, a sigurna sam da i je prefino!! Dobar tek 😊

kaktusica
    28. Ožujak 2020. 09:51

Jutro curke, ja bas danas nikakva, muz mi dezuran i bit ce bas u bliskom doticaju s pacijenticom s koronom cijeli dan...Ima ono svemirsko odijelo, svega po 2 para na sebe stavljaju jer to je to intenzivna. Al bas sam nekako nikakva 😔
    Polly super za roditelje, samo nek sve to prodje pa ste mirni 😘
    Mokvice divno  izgledaju puzici, bas bi pasao uz kavicu 🤗

zmya
    28. Ožujak 2020. 09:53

Hehehe, ne mozemo mi bez fine klope :)
    Meni je ostalo lece i heljde od jucer dna za rucak, jos cu napraviti one stapice od tikvica sto je kaktusica jednom radila.
    A za veceru cemo pizzu vjerojatno, bas sam je se zazelila. Na suncu je bas vruce, al neka nama sunca ♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.