Mokvica hlače su super! Iako ja ne trpim nikakve gume, lastike bilo kakvi pritisak na trbuh tako da sam većinu dana u haljinama i vestama ili udobnim tajicama...
Sreća mamina
Dobrodošao
Mokvica hlače su super! Iako ja ne trpim nikakve gume, lastike bilo kakvi pritisak na trbuh tako da sam većinu dana u haljinama i vestama ili udobnim tajicama…
Opaaa stigla i odluka, bit ce August 💙
Kaktusica uzivaj s muzicem makar i kratko, ko srednja skola kad se iskrades usred ucenja na kratko vidjet simpatiju 🥰🤭
Mokvica hlače su super! Iako ja ne trpim nikakve gume, lastike bilo kakvi pritisak na trbuh tako da sam većinu dana u haljinama i vestama ili udobnim tajicama…
Kaktusica uzivaj s muzicem makar i kratko, ko srednja skola kad se iskrades usred ucenja na kratko vidjet simpatiju 🥰🤭
Ako nas ne pukne tjedan dva pred rođenje neko drugo ime, onda da... Tako je bilo i sa Zorom, ime je došlo tati u snu :D
Sreća mamina
Dobrodošao
Bebac pranje kose 😂 svasta sam si ja tu zamislila 😁
Dora drobi dok mozes 😉 treba nadoknadit za sve one gladne dane u bolnici 😉
Dana naknadno sam se sjetila da si ti vjerojatno tako rano, pad vjerujem da nema puno nadobudnih u to doba 😁 btw, zasto ides tako rano? Meni stavila pregled u 11..
Trudnicka roba. Bas razmisljam da slobodno mogu imat dvoje hlace i to je to... Majice i onako nosim kao i inace, po vani nikog nema pa je svejedno sta imam na sebi 😁 kosu i ja prorijedila, sta cu, ionako sjedim doma samo 😁
Adaptirano nisam nikad davala tako da nemam preporuka..
Pepilivelik decko bome💙🥰
Indyda neki doktori su skloni sve gledati tocno po knjigwma, cim nije tako, pogube se…kao klinka do puberteta sam imala strasne alergije, ali uvijek s visokom temp i to im niksko nije bilo jasno i dugo im je trebalo da prihvate da je doists rijec o alergiji
Mimoza super,
Ja da sam na tvom mjestu nebi se nervirala oko toga ...a to sto si spomenula da se plasis da ti posteljica ne proizvodi dovoljno to ne moze da bude ..jel na svakom pregledu osim sto moraju da gledaju kako se bebe razvijaju,da li smo mi otvorene moraju i da kontrolisu posteljicu ..Tvoja beba sigurno dobija dovoljno svega sto joj je potrebno ..i vidjeces kad rodis dasi se nervirala bez razloga.Sto neko spomenu ne mogu sve zene da rode krupne bebe i ne moraju ,najvaznije dasu zdrave a bebe ce brzo da narastu i dostignu tezinu ..
Gledam odakle sad August, corava sam 😁
Btw, ja sam odradila prvi trening doma. Mislila sam da je isijas isijas nestao, al nije 😕
Btw, ja sam odradila prvi trening doma. Mislila sam da je isijas isijas nestao, al nije 😕
Iz potpisa ;D Ah puknulo me i bit će August (zasad), već ga mjesec dana zovem Gustai guštam si i razmišljam, to je super ime , paše bilo kojem usmjerenju - znanosti, umjetnosti, sportu( ak je jedenje sport).
Sreća mamina
Dobrodošao
Bravo zeno! E da..Nece preko noci! Magnezij i ponovno trening za 2 dana. Ja kombiniram neke vjezbice obzirom da imam te hernije u lumbalnom i sakralnom dijelu i onda su mi zivci imprimirani, boli ko vrag, al jedino redovitom vjezbom i jacanjem gluteusa, zadnje loze, kvadova i lednog korzeta to prodje. Jesi li btw 100% da je isijas a da nije piriformis?
Sad kad sam pogledala Rodin tecaj, brijem da cu radjat na stolici, bude mi trtica pukla skroz ako budem lezala na ledjima :O
Bravooo, svaka cast!!! Proci ce, samo lagano, nemoj se forsirsti
💙
Taman sma ga tračala, a jedan niti ne zna, ubio bi me da zna, kad eto ti ga i ljubi stomak. Možda sam preoštra 🤔
Hahahah 😬😬 mozda si bas trebala malo izventat i prizvat ovo! Neka!!
Mislim da ni njima nije lako, nalaze svoj nacin kako se nose sa stresom i gubitkom i moguce da se zbilja od straha ne zeli sad vezat, ali sigurna sam kako ce trudnoca jos vise odmicat i trbica skupa s bebicom rast da ce bit sve povezaniji, a evo vidis i sama da i sad vec ljubi busicu, mozda je osjetio da je bio malo prehladan ranije😉🥰
Dora imaš pravo, nije ni njima lako. Baš neki dan ja kažem da tko zna možda bismo mogli još jedno dijete kasnije, iako je dogovor jedno. Moj dragi na to kaže kako to ne bi zdržao, reko ti ne bi izdržao pa ja sam trudna, na to će on kad se nešto događa sa trudnoćom ti misliš samo na bebu i da njoj bude dobro, a ja se bojim i za tebe i ua nju. To me baš dirnulo😔
Sortiraj odgovore
Najstariji