Dana meni se dva puta u trudnoci desilo tako nesto, ali u toku noci bi me probudilo. Kao da me neko nozem probode i drzi me cijelu noc konstantno ili kao neki grc drzi i ne popusta. Nikad nisam saznala sta je, niti pitala dr. Zadnji put je bilo prije 3-4 tjedna. Par cm lijevo od pupka.
Mokvica hlače su super! Iako ja ne trpim nikakve gume, lastike bilo kakvi pritisak na trbuh tako da sam većinu dana u haljinama i vestama ili udobnim tajicama…
Opaaa stigla i odluka, bit ce August 💙
Kaktusica uzivaj s muzicem makar i kratko, ko srednja skola kad se iskrades usred ucenja na kratko vidjet simpatiju 🥰🤭
Gledam odakle sad August, corava sam 😁
Btw, ja sam odradila prvi trening doma. Mislila sam da je isijas isijas nestao, al nije 😕
Bravo zeno! E da..Nece preko noci! Magnezij i ponovno trening za 2 dana. Ja kombiniram neke vjezbice obzirom da imam te hernije u lumbalnom i sakralnom dijelu i onda su mi zivci imprimirani, boli ko vrag, al jedino redovitom vjezbom i jacanjem gluteusa, zadnje loze, kvadova i lednog korzeta to prodje. Jesi li btw 100% da je isijas a da nije piriformis?
Sad kad sam pogledala Rodin tecaj, brijem da cu radjat na stolici, bude mi trtica pukla skroz ako budem lezala na ledjima :O
Iskreno, pojma nemam. Kad sam gin se zadnji put pozalila i pokazala di me boli zakljucio je da je isijas vjerojatno... Ma, proci ce... Sad je vec puno bolje kako me pred jedno mj dana znalo bolit. Jer me prije znalo i na miru, a evo sad me zna tu i tamo pri nekim pokretima zabolit..
Dana da, ja sam sebi namjestala preglede oko 9-9.30 da malog u vrtic stignem odbacit, a iz Kastva mi cesto guzva guz bit oko 8.30...
Kad smo vec kod imena, moram priznat da mi jos nismo smislili (moja krivnja, ja sam odgovorna ovaj put) 🤔
Idem smazat sad buhtle do kraja, ipak sam trening odradila 😂
Mokvica hlače su super! Iako ja ne trpim nikakve gume, lastike bilo kakvi pritisak na trbuh tako da sam većinu dana u haljinama i vestama ili udobnim tajicama…
Opaaa stigla i odluka, bit ce August 💙
Kaktusica uzivaj s muzicem makar i kratko, ko srednja skola kad se iskrades usred ucenja na kratko vidjet simpatiju 🥰🤭
Gledam odakle sad August, corava sam 😁
Btw, ja sam odradila prvi trening doma. Mislila sam da je isijas isijas nestao, al nije 😕
Bravo zeno! E da..Nece preko noci! Magnezij i ponovno trening za 2 dana. Ja kombiniram neke vjezbice obzirom da imam te hernije u lumbalnom i sakralnom dijelu i onda su mi zivci imprimirani, boli ko vrag, al jedino redovitom vjezbom i jacanjem gluteusa, zadnje loze, kvadova i lednog korzeta to prodje. Jesi li btw 100% da je isijas a da nije piriformis?
Sad kad sam pogledala Rodin tecaj, brijem da cu radjat na stolici, bude mi trtica pukla skroz ako budem lezala na ledjima :O
Iskreno, pojma nemam. Kad sam gin se zadnji put pozalila i pokazala di me boli zakljucio je da je isijas vjerojatno… Ma, proci ce… Sad je vec puno bolje kako me pred jedno mj dana znalo bolit. Jer me prije znalo i na miru, a evo sad me zna tu i tamo pri nekim pokretima zabolit..
Dana da, ja sam sebi namjestala preglede oko 9-9.30 da malog u vrtic stignem odbacit, a iz Kastva mi cesto guzva guz bit oko 8.30…
Kad smo vec kod imena, moram priznat da mi jos nismo smislili (moja krivnja, ja sam odgovorna ovaj put) 🤔
Idem smazat sad buhtle do kraja, ipak sam trening odradila 😂
Pogledaj na netu kako detektirati koja je bol u pitanju, isto mjesto drukcija manifestacija, za svaki sluze tazlicite vjezbice i metode ublazavanja boli. Korijen su uvijek donja ledja, tako da treba ledja jacati istezati i aktivirati guzu. Znam da boli, zao mi je :/
Kaktusice nekako mi ovako na prvu taj stolcic na moja ledja zvuci ko najbolja opcija. Frendica ce mi dati Dianatal, a krenut ce muz masirat malo dole u 34tj :)
Maggy, kaktusica hvala vam na odgovorima, ndkako jenlakse kad vidim da su i drugr imale iste ili slicnr tegobe. 😘
Dora, hvala draga 😘 i ja se nadam, pricekat cu jos sutra pa ako bude bas nepodnosljivo cu ih zvati svakao.
Nikita, rose, a opet se vracam na ono, ocito bilo koja bol u trudnoci je zapravo skoro pa normalna 😕 nikako se na to naviknut. Ali bolje da ja pitam.
Mimoza, meni ne traje, samo taj jedan doslovno ubod dok ustanem/sjednem i to je to. Nekako mi jos najlogicnije kako je dora rekla da bas u tom polozaju stisne neki zivac.
Trudy meni je ovako najlakse, spustim se s vezice i samo produzim kasnije na posao i do 8 sam skoro pa i gotova 😀
Hvala josnjednom svima na odgovorima, zbilja ne znam sto bi bez foruma 🥰❤️
Baby girl 💜
Dana mene vec par dana tako boli ali mislim da su to kruzni ligamenti.
Ja se mislim malo pocastiti iako ne znam kad cu to nositi al mi se svidjahttps://ibb.co/5G5LwkH
Ajme i jakna i haljina su top😍😍
Kaktusice bas mi je fina ova tockasta haljina 🤭🥰
Mene je bolilo i sivanje, mada sam dobila i neku aneateziju i sprej dole 🤦🏼♀️🤷🏼♀️
Mene ce ova karantena dotuc . Samo nesto kuham i jedem 🤣🤣🤣naravno nezdravoooo!!!
Dana mene vec par dana tako boli ali mislim da su to kruzni ligamenti.
Ja se mislim malo pocastiti iako ne znam kad cu to nositi al mi se svidjahttps://ibb.co/5G5LwkH
Ajme i jakna i haljina su top😍😍
Jelda? Hvala 🥰 Al hebemu misa, kad i gdje da to nosim 😂
Mene muz utjesio da su to abdominalni ligamenti, najprije bole dolje nize a onda kako se maternica dize bole po sredini oko pupka i sa strane kako se razdvajaju misici. Tako da Dana vjerujem da je to to, nekad boli vise s jedne nego s druge strane. I ja osjetim da ce mi trbuh narasti kad me to zaboli.
Kaktusica haljina mi se jaaaaako sviđa, stvarno je predivna, a i jakna je jsko lijepa
💙
Hvala ti Rose (ja sve zahvaljujem kao da sam ih sama sivala 😂) al mislim da cu odustati od narudzbe. Kad izadjemo iz karantrne vec ce biti proljece a tko zna hocu li stati u to 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji