Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Ožujak 2020. 18:57

Adaptirano. Iako sam dugo dojila, od 7.mjeseca sam dodala i ad. Tada sam koristila Bebimil. Mislim da ću opet. Sa godinu dana je već pio Zbregov, Meggle ili Alpsko iz tetrapaka. Nikakvih problema danas nema, ni velikih alergija. 

Leonie90
    27. Ožujak 2020. 19:15

Bebac, bas sam se ismijala 😂😂😂 i tocno si zamislila kako bi to kod mene izgledalo jer imamo kutnu kadu 😂
    Lola ne brini se, mojoj sogorici isto rekli i to pred kraj, i na kraju beba preko 3300.
    Maggy bas jako lijepo receno.

kaktusica
    27. Ožujak 2020. 19:16

Zmya ja sam radjala na stolcicu, jedino izgon sam obavila na krevetu i super je bilo 🥰 Bude li i sad sve teklo uredno opet bi mogla... Ne bi me ni rezali da ja nisam molila jer mi je babica cijelo vrijeme masirala ali u jednom trenutku me uzasno zabolilo i za vrijeme truda su me recnuli, nista se ne osjeti bas kao ni sivanje.

dana130
    27. Ožujak 2020. 19:16

Trudy, idem tako rano, jer sam uvijekntrszila cim ranije da ne kasnim na posao pa nam tako ostao ritam i dalje. A s obzirom da se u zadnje vrijeme rano ustajem nije mi problem 😂
    Curke, evo mene opet s bolovima. Znaci, danas kad ustajem il idem sjesti, oko pupka, malo desno kao da me netko ubode iglom. 😑 Bas cudan osjecaj, ne znam da li je za zabrinut se ili ne. 

Baby girl 💜

Maggy_1
    27. Ožujak 2020. 19:20

dana130

Trudy, idem tako rano, jer sam uvijekntrszila cim ranije da ne kasnim na posao pa nam tako ostao ritam i dalje. A s obzirom da se u zadnje vrijeme rano ustajem nije mi problem 😂
    Curke, evo mene opet s bolovima. Znaci, danas kad ustajem il idem sjesti, oko pupka, malo desno kao da me netko ubode iglom. 😑 Bas cudan osjecaj, ne znam da li je za zabrinut se ili ne.

Dana130 meni se to događalo oko 20. tt i prošli tjedan, kroz par dana prođe. Ja sam to povezala sa podizanjem i širenjem maternice, ali stvarno je neugodno kao što si napisala kao da te netko probode iglom. 

kaktusica
    27. Ožujak 2020. 19:23

Dana mene vec par dana tako boli ali mislim da su to kruzni ligamenti.
    Ja se mislim malo pocastiti iako ne znam kad cu to nositi al mi se svidja https://ibb.co/5G5LwkH

Dora4
    27. Ožujak 2020. 19:24

dana130

Prati malo i ako krene jace ili budes zabrinuta bas, zovi hitnu, opisi pa u krajnjem slucaju odi do njih..meni tocno takva probadanja znaju bit koji dan prije nego mi se trbuh u jos vece bure rasiri 😬 i to specificno oko pupka uvijek..
    Znas da mene vec tristo razlicitih bolova lovi, ali ti ubodi oko sredine trbuha su mi uvijek nagovjestaj da ce kroz dan dva trbuh bit jos veci..nadam se da ti je tako neki scenarij ili, mozda jos vjerovatnije, beba ti stisce neki zivac! Vjerujem da je sve dobro i da ce prestat 😘

Nikita206
    27. Ožujak 2020. 19:34

dana130

I mene tako oko pupka često zaboli, ali sam mislila da je normalno s obzirom da se podiže maternica i taman je sad u razini pupka pa se i to rasteže... 
    Mene danas ubija donji dio leđa, baš neugodno. 
    Al zato sam smazala 4 palačinke 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Rose1
    27. Ožujak 2020. 19:36

dana130

Nisam jos to osjetila desno, meni bilo u nekoliko navrsta nisko u sredini, jako neugodno, ali proslo...stvarno svakakvi bolovi u trudnoci. Glavno da nije nepodnosljivo

💙

Rose1
    27. Ožujak 2020. 19:37

Isto takvo bockanje

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.