Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    27. Ožujak 2020. 21:16

kaktusica

anav05

kaktusica

Dana mene vec par dana tako boli ali mislim da su to kruzni ligamenti.
    Ja se mislim malo pocastiti iako ne znam kad cu to nositi al mi se svidjahttps://ibb.co/5G5LwkH

Ajme i jakna i haljina su top😍😍

Jelda? Hvala 🥰 Al hebemu misa, kad i gdje da to nosim 😂

I ja sam si planirala parku kupiti za proljece, ali običnu (u smislu ne trudnicku), ionako ne mora biti zakopčana, a ostane ti i za jesen i naredne sezone.
    A haljina, da, ali imaš hrpu lijepih stvari na Asosu, ja sam prosli tjedan naručila dvije haljine po 60 kn...široke su da mogu sada, i imaju pojas za kasnije😊
    Malo škicni, imaju sad stalno popuste i besplatnu dostavu, a roba je baš dobra!

Trudy
    27. Ožujak 2020. 21:19

Dana.  Slazem Se da je tako najlakse 👍 i ja sam voljela tako rano ic jer obicno nema nikoga. A dok smo na vezici bili je bila pjesma za doc do grada, sad kad smo na drugoj strani je uzas.
    Kaktusica divna je haljina ♥️ evo jos jedne obozavateljice tockica/ prugica 😁
    Zmya pogledam onda koja je razlika. Ma iskreno, ne smeta mi nesto pretjerano jer uglavnom ne boli (ili sam se ja vec privikla, haha). 

Leonie90
    27. Ožujak 2020. 21:21

Da, haljina mi je posebno lijepa kaktusice. I ja se susprezem od narucivanja jer tko zna kad cemo biti “slobodne”, pa mi se nista ni ne narucuje. 

m_maaree
    27. Ožujak 2020. 22:02

I ja sam danas imala cudno zatezanje stomaka,i nekakav sik kroz stomak na par sekundi.. Ali popustilo je sreca brzo.. beba se ev tek sad javila pa sam se malo i umirila.. Zene ne znam kako vi podnosite ovo,ja se inace drzim,ali vcrs sam pukla.. Nekako sam se smirila,popila apaurin i idem probat zaspat.. Sutra je novi dan.
    Zelim vam laku noc ❤

kaktusica
    27. Ožujak 2020. 22:33

Anavo hvala ti, bas idem pogledati na Asos 🤗 Jedno vrijeme sam stalno narucivala, pogotovo zato jer imaju za visoke pa sam kupovala traperice, hlace, jakne a onda su naglo poskupili, bas jako, skoro trostruko pa sam odustala al ako kazes da ima jeftinih haljinica to se isplati, sad ima takvih modela da se ih mogu nositi i trudnice i cackalice.
    Trudy welcome to the dots club 🖐😁
    Mmaree svima nam je tako nekako, usponi i padovi, bas nekakvo koma raspolozenje. Treba jednostavno nekako izdrzati i ne misliti sto bi bilo kad bi bilo, idemo dan po dan, valjda ce i ovo brzo proci, drzi se draga 😘

yvette
    27. Ožujak 2020. 23:17

Poludit cu...grijala veceras tost kruh i nisam primjetila da se prethodno vrecica probusila. Prvu fetu sam pojela i nisam nista primjetila iako moguce mozda da je bilo s donje strane, a kad sam uzela drugu fetu vidjela sam da su zeleni rubovi odnosno plijesan. Brzo sam uzela kesu, ustanovila da je probusena i da ima plijesnavih feta. Sad me uzasno strah, toksini, beba i tako to. Mislim da nocas necu spavat 😰😰😰 

Rose1
    27. Ožujak 2020. 23:33

yvette

Poludit cu…grijala veceras tost kruh i nisam primjetila da se prethodno vrecica probusila. Prvu fetu sam pojela i nisam nista primjetila iako moguce mozda da je bilo s donje strane, a kad sam uzela drugu fetu vidjela sam da su zeleni rubovi odnosno plijesan. Brzo sam uzela kesu, ustanovila da je probusena i da ima plijesnavih feta. Sad me uzasno strah, toksini, beba i tako to. Mislim da nocas necu spavat 😰😰😰

Da,da na asosu bas ima svega, ja se jedva suzdrzala da ne kupim🙈🙉🙊

💙

Rose1
    27. Ožujak 2020. 23:38

yvette

Poludit cu…grijala veceras tost kruh i nisam primjetila da se prethodno vrecica probusila. Prvu fetu sam pojela i nisam nista primjetila iako moguce mozda da je bilo s donje strane, a kad sam uzela drugu fetu vidjela sam da su zeleni rubovi odnosno plijesan. Brzo sam uzela kesu, ustanovila da je probusena i da ima plijesnavih feta. Sad me uzasno strah, toksini, beba i tako to. Mislim da nocas necu spavat 😰😰😰

Sad ce si ti cijelu noc svasta vrtiti, ali probaj se smiriti, vjerojatno je toster to sve sprzio, a mozda ta feta ni nije imala plijesan. Sad i tako vise nista ne mozes...sve mi u trudnoci jako pazimo i izluđujemo sebe i druge. Neki ne paze ni u trudnoci, a kamoli i izvsn nje...ko zns sto mi pojedemo, a da ni ne znako. Smiri se, sve ce biti ok, sigurna sam

💙

Leonie90
    27. Ožujak 2020. 23:40

Slazem se s rose. Tko zna sto sve pojedemo, a da ni ne znamo. Vjerojatno bi vidjela ili osjetila po okusu.
    Stucanje bebe- cure, kako ga osjetite, tj. prepoznate? 

Leonie90
    28. Ožujak 2020. 06:37

Jutroooo.. izgleda da nocas svi dobro spavaju.. ja zaspala u 3, i budna od 6 😞 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.