Zaraa, ja isto u zadnje vrijeme čujem hvale za Aptamil formulu, da je po sastavu najsličnija majčinom mlijeku i "najlakša" za male trbuščiće.
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Mokvice op op bas su fensi hlace😎
Jaooo sad si me sjetila, maminosunce i ja se pridruzujem cestitkama!! 😘 znala sam da sam nekog preskocila, al nisam mogla skontat koga..
Dana da mozda si u pravu..najvise me zapravo strah da me slucajno ne blokiraju sa foruma, to bi bilo gore od bilo koje kazne 😬😑
Rose ma ne sekiram se oko mjera, dr. je divan i samo molim Boga za njega da mi ga slucajno netko ne zarazi..toliko strucan i umirujuc, mislim da mi njega nema da bi vec rodila od brige 🤭
Lola bit ce to sve super vec na iducem pregledu, vidjet ces! 😘
Kako dan odmice tako mi je teze pratit, sorry ako sam nekom zaboravila odgovorit 🙈
Taman sma ga tračala, a jedan niti ne zna, ubio bi me da zna, kad eto ti ga i ljubi stomak. Možda sam preoštra 🤔
Hahahah 😬😬 mozda si bas trebala malo izventat i prizvat ovo! Neka!!
Mislim da ni njima nije lako, nalaze svoj nacin kako se nose sa stresom i gubitkom i moguce da se zbilja od straha ne zeli sad vezat, ali sigurna sam kako ce trudnoca jos vise odmicat i trbica skupa s bebicom rast da ce bit sve povezaniji, a evo vidis i sama da i sad vec ljubi busicu, mozda je osjetio da je bio malo prehladan ranije😉🥰
Mrvicak da i meni je sa pevim bio malo vise od volje za mazenjem trbuha... Al sad jok. Nekad me to rastuzi bas... Mislim to je ipak dijete u trbuhu nije izvanzemaljac. I onda kazr ja to nikad nebi mogo da mi neato mlati po trbuhu ahahah
A danas mi je reko zeno jedva cekam da mozes sve radit po kuci.pa sam mu ljepo rekla da tek sad vidi sta sve zene rade svaki dan uz svoj posao. A oni rade( ok on radi skoro po cijeli dan) i dodu doma, jedu kupaju se i spavaju. Pa je reko da smo mi zene jake 😂da ga u top stavim najrade ahahah
Da za aukcije.
Super au
Imazte grupa aukcije igracaka i grupa bid&buy. Iste su.
Samo drugi proizvodi. I sve dode za 2 dana 😊
Mokvica 😘
Dora ma ne brini za blokiranje, lako bi napravila novi profil 💪😂
Baby girl 💜
Mokvica superrrr su hlace, top
Bebac aktivna si bila danas
Mrvicak, Bebac moj isto nije od tih stvari, bude mi bas krivo, ali takav je, inace ne pokazuje bas osjecaje, vjerujem da ce se promijeniti kad dođe bebica
💙
Dobar dan, cure, evo me s pregleda.Beba ima oko 1800 gr.Iduci pregled mi je za 2 tj.Cerviks je ok.Ono sta me zabrinilo je sta je dr rekla da je beba mrsavija tj. ima manji opseg trbuha AC za 2 tj.😔Ostale mjere su odgovarajuce za 32.tj
Kaze da su svi protoci uredni i da se ne brinem, ali da cemo pratiti.Bas sam zabrinuta.
Koliko ja znam, sve +/- 2 tjedna je ok...
Cure, bas se podrska.Hvala vam.💝
Mojoj doktorici izbaci odma na uzv koliko je to tjedana. A i prosli put je spomenila mrsavija beba.A vidit cemo onda za 2 tj.Iako mislim da cu u medjuvremenu i do privatnog.
Sta se tice mlika adaptiranog, prvoj sam davala Bebimil jer svog mlika nisam imala.Tad mi ga je preporucila prijateljica kojoj je mama pedijatrica, a ona joj je rekla da je to najvise ispitano mliko, i naduze na trzistu.Kako je sa drugim sad nakon 7 god stvarno nisam upucena.
Mravicak, iduci pregled 14.04.2020.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Jaooo Bebac kako sam odvalila na scenu pranja kose 😂😂 Luda si 😆😆
Lola jel te mjere bas jako odskacu ili? Kile se nikad ne mogu tocno odrediti, to se izracuna na temelju ostalih mjera ali centimetri i obujam su uglavnom jako precizni ali 2 tjedna mi se ne cini neko veliko odstupanje. Uvijek trebaju imati na umu na genetiku i da vide roditelje. Ok je biti oprezan, za pohvalu ali geji stvarno cuda cine, ne radjaju se sva djeca ista. Nemoj nam se brinuti, ja vjerujem da ce sve biti ok 😘
Dora i ja cijeli dan samo zdrerem, ko kit sam 🐳 Jao, ja sam toliko oglupila da uopce nisam skuzila sto si mi napisala o zamjeni glasova 😂😂
Idem na parking na dejt s muzem, 5 min uzivo cu pricati s odraslom osobom, woohoo
Adaptirano tu i tamo sam davala Novalac. Kad je prestao dojiti pio je jos sljedece 2 god samo to, nisam mu htjela davati ono iz tetrapaka.
Sortiraj odgovore
Najstariji