E Cure da vas sve pozdravim .cestitke svima na dobrim pregledima,na okruglim nedelja.da pozelim dobro doslicu novim curama .Ja sam ok.odmaram sta cu uvjek se salim oprostite svi al trenutno me placaju da lezim 😂..Rose1 nebi komentarisala tog dok.jel kod nas je obicaj nekad bio sa su sve bebe preko 3 kg.inace im je nesto ..Skoro nekad su mi objasnili da bebe kad se rode i sa 2.5 kg jel ovde se radjaju sitnije bebe su takodje bebe..Samo se neke bebe rode manje i sitnije..zelim vam svakako lijep vikend i uzivajte u vasim kolacima,fritulama,buhtlama ...treba da iskoristimo sad jel posle nema isprika
Evo slika, pa mozda ima i na nekim drugim stranicama, ako amazon nema dostavu za Hr https://ibb.co/hMh4kwZ
Pepili velik decko bome💙🥰
Indy da neki doktori su skloni sve gledati tocno po knjigwma, cim nije tako, pogube se...kao klinka do puberteta sam imala strasne alergije, ali uvijek s visokom temp i to im niksko nije bilo jasno i dugo im je trebalo da prihvate da je doists rijec o alergiji
Mimoza super, hvala puno🤗
💙
I opet me docekalo skoro 20 str...
Moj dan danas je ono... 5do6 setala sa psom u dvoristu, oprala podove, onda vidila da je neki bzvz pa ga pogledala a ono kakica mu se sva zapetljala na dlakama, pa sam njega prala, u 8 mi je muz prao kosu jaaao, on se morao skinutu, sjest u kadu a ja klecala na podu 😂😂😂zamislite sta mi je bilo pred ocima 😂😂😂😂uglavnom i to nam nije bila dobra ideja vrat me ubio od bolova al bar nisu leda i trbuh. Onda smo od 9-12 spremali sobu od malog jer je bio kazin, jos i kutije neke rjesavali i tako...
Ja sve sta trebam slat mailom slikam i posaljem.
Za brojeve nekad je bilo, mozda kik ima 52 za nedonoscad.
Ali sad je vecinom 50-56
Vidim da imamo novu curku/curke pa dobrodosle 😊
Fini su vam ovi ruckovi njami najmi 🥰
Ja sam bila osjetila kad mi se mali preokrenuo. Sad vidim tocno di mu je guza hehe. I jaako se proteze pa to bude od rebra do rebra samo sta ih ne izbije ponekad.
Moj muz nije jedan od vasih koji voli dirati i gledati akrobacije u trbuhu😭 njemu to radi mucninu i los osjecaj.
Tako da bas rijetko dira i to sek dvije i makne.
Ali ne krivim ga.. Takav je..
Juuupi neka si se javila, bas sam pitala di si nam cijeli dan!
Jaoo scena pranja kose 🤣🤣
Niki meni je taj jastuk jedna od boljih investicija, ali inače se volim sva umotati i zagrliti razne jastučiće pa je vjerojatno stvar i u tome što sam i prije navikla tako spavati 😁
Blacklioness čestitke na polovici! 🎉
Mrvičak, Mirta, ancy, Yvette, slatkebrige čestitke na okruglim tjednima, kaktusice sretna nam puna 23 😉 🎉 I kruščić ti izgleda odlično!
Elena dobrodošla i čestitke na okruglih 27 ☺️
Maggy čestitke na dobrom pregledu, a leukociti će se već srediti probioticima. I nisi ogromna, baš si taman 👌😉
Dora da nije ove korone sad bih muža slala po krafnu u trgovinu 🤤
Maminosunce čestitke na uspješnom pregledu i na 18 tjedana.
Rio u pravu si za mobilizaciju, strina mi je doktorica i stigla im je obavijest da u svakom trenutku po potrebi mogu biti mobilizirani
Dana izgleda jako finoooo 🤤
Missy i ja se danas uhvatila čišćenja, baka kuhala sarmu pa sam imala vremena za to. 🧽🧹
Kolačić nema do domaće 🍕 ☺️☺️
Lola nemoj brinuti radi tih mjera, meni je na prošlom uzv-u opseg trbuščića odgovarao za 19 tjedana, a drugo mjerenje nakon par sekundi pokazalo 20 tjedana. To sve ovisi kako se beba namjesti i kako oni mjere.
Meni danas stigle hlače s asosa, sad samo čekam da nas puste van da ih mogu nositi. 😁 Ali naravno, nije moglo uredno proći sa našom poštom. Svi kod kuće i frajer nam ubaci obavijest da je pokušao uručiti. Muž poludio, uzeo moju osobnu i otišao u poštu umjesto mene, ovaj put nisu izmišljali da moram doći osobno..
https://ibb.co/G0PKR7N
Trudy, hvala. Ja imam 7.4. U 7.30 pa mi, mozda cakxni ne bude mjenjala, bitno da mi, ne odgodi.
Mimoza 😘
I ja se danas uhvatila ciscenja dok je muz bio na poslu, ista stvar, svasta bi pomogao, a dok ja njemu objasnim, pa ako ne napravi kako sam na zamislila samo se nazivciram pa mi lakse sama 😂 sutta nastavljam. Al njemu sam pustila kadu da oriba jer mi se bas nezgodno naginjat i ribat.
Necu te pitati na kojem dijelu si na muzu isprobavala 😂😂😂
Dora imas dobru volju, ali nemoj riskirat za tecaj. Ocito su iz nekog razloga ogranicena mjesta i postoje sifre. Bit ce vjerojatno jos tih tecajeva 😀 tebi hvala kao da si nam i dala 🥰
Bebac kik za nedonoscad ima velicine 40 i nesto, i onda dalje 50,56..
Baby girl 💜
Ja cu izludit s ovim reklamama gore dolje i po sredini...i dobro je bilo dok su gluposti iskakale, al sad vec sat vremena samo batak i njihovi cevapcici 😭
Drob ce mi eksplodirat vise, non stop zderem..i ne, ne moze se rec da jedem, papam, njupam i ne znam koji glagol jer je ovo cisto zderanje! Zahvalna sam sto je muz toliko u poslu da ne vidi, al drobim non stop, majica mi je stalno s mrvicama od neceg, ko najgora prasica 🙈 iz krajnosti u krajnost..
I opet me docekalo skoro 20 str…
Moj dan danas je ono… 5do6 setala sa psom u dvoristu, oprala podove, onda vidila da je neki bzvz pa ga pogledala a ono kakica mu se sva zapetljala na dlakama, pa sam njega prala, u 8 mi je muz prao kosu jaaao, on se morao skinutu, sjest u kadu a ja klecala na podu 😂😂😂zamislite sta mi je bilo pred ocima 😂😂😂😂uglavnom i to nam nije bila dobra ideja vrat me ubio od bolova al bar nisu leda i trbuh. Onda smo od 9-12 spremali sobu od malog jer je bio kazin, jos i kutije neke rjesavali i tako…
Ja sve sta trebam slat mailom slikam i posaljem.
Za brojeve nekad je bilo, mozda kik ima 52 za nedonoscad.
Ali sad je vecinom 50-56
Vidim da imamo novu curku/curke pa dobrodosle 😊
Fini su vam ovi ruckovi njami najmi 🥰
Ja sam bila osjetila kad mi se mali preokrenuo. Sad vidim tocno di mu je guza hehe. I jaako se proteze pa to bude od rebra do rebra samo sta ih ne izbije ponekad.
Moj muz nije jedan od vasih koji voli dirati i gledati akrobacije u trbuhu😭 njemu to radi mucninu i los osjecaj.
Tako da bas rijetko dira i to sek dvije i makne.
Ali ne krivim ga.. Takav je..
Ajme meni je kosa i to pranje takav napor postala 😬😬 sada se trudim ne dirati ju previše da izdržim s pranje jednom tjedno jer mi je baš teško sve to zajedno. Moj suprug isto nije puno oko trbuha i ljuti se kada kažem da ću nešto uezti za bebu ili kada gledam te stvari. Prekjučer smo se zbog toga i posvađali, ali mislim da je njega strah jer sam imala taj spontani... Ne znam, ali iskreno mene je baš povrijedila njegova reakcija kada sam mu rekla da sam našla izdajalicu na popustu, da se smirim još s tim gledanje i kupovanjem i da ima još vremena. S Davidom je bio skroz drugačiji. Dođe on, poljubi i pomazi bušu ali ništa pretjerano
Taman sma ga tračala, a jedan niti ne zna, ubio bi me da zna, kad eto ti ga i ljubi stomak. Možda sam preoštra 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji