Pozdrav mamice, danas mi je drugi dan trudnicke dijete, neko ce bit mrtav cini mi se 😂
Uglavnom, posto imam viska vremena (bas cudno 😜)
Polako stavljam na papir sta mi je ostalo za kupit.
Dosla sam do stavke oko koje mi treba pomoc. Nadam se da cu dojit, ali tila bi kupit kutiju adaptiranog mlika, cisto da imam u pripremi.
E sad, ta stavka mi je spansko selo, sta koje, sta tribam gledat, na sta obratit pozornost?
Mozda ce to znat malo bolje mame koje vec imaju dite pa heelp.
Prija mi savjetuje aptamil.
💞girl💞
Mrvicak, nemoj me bacat u sokove koje je Ena imala 😂 6.7. Je deckic, jos uvijek 🙈🤭
Lola, sve je to ok, svaki mm cini razliku na uzv, tako da vjerujem da je uredu. Vidjet ces sljedeci put 😊
Meni je svaki put drugacije. Jednom tocno u dan, drugi put za par dana manje, sad za par dana vise... Ovisi i sto i koliko jedes 😉
Rose mi sve preko amazona narucujemo ovdje. Imamo Amazon Prime clanstvo i sve nam dodje za dan-dva. Ako nekog bude interesovala izdajalica mogu je uslikati, stvarno se cini dobra, a bila je oko 30€.
Fenjer u dm-u sam kupila. Ovdje ima u svakom marketu weledina kozmetika.
Mogu slikati ove slikovite upute za masazu medjice, ako neko zeli.
Lola po mojoj aplikaciji je to normalna tezina bebe sa 32tt. Ja ocekujem na slj pregledu i da moj ima toliko. Nije mi jasno zasto ti je doktorica rekla da je manja beba za 2 tjedna. Tonka je prije neki dan napisala da je beba u 30.tt imala 1400grama, sto je isto normalna gramaza. A da ne pricamo o tome kako su to neprecizna mjerenja. Mislim da zaista nemas potrebe da se brines, jer se ja na tvom mjestu ne bih brinula. Bitno je da beba napreduje.
Trudyja ti to na ribez onako zafrcem…nije bitan oblik, vazno da su domaci
Kolacicsline mi cure🍕🍕🍕
Mimozadobar muzic, trudi se, ali mi smo ipsk nezamjenjive 😉😊ma ja se prestala sekirati oko ciscenja…super za nove stvarcice, koja je ono to stranica da ne trazim
Doraa ne znsm sto bih rekla, ne znsm smije li se…ja se nadam da ce opet biti tecaj🙏
Lolapa nisu sve bebe iste, ja se bas ne razumijem jer mi prva trudnoca. Jucer kazem ginek.da sam ja u terminu rođena ispod 2500, a ona meni to je bio zastoj u razvoju. Kakav jebeni zastoj kad sam rođena potpuno zdrava…i znam jos svakakvih prica i bilo sve savrseno zato ne brini
Boze dragi, oni stvarno isto bubnu!!! Dakle, ima pred sobom normalnu, zdravu zenu i ovakav retardiran komentar dade? 🙄 takvi daju te glupe komentare i trudnicama za njihove bebice i samo ih bacaju u brigu i ocaj nepotrebno..strasno!!
Kako smo kao odrasli svi razliciti tako su i bebe, pa ne mozemo muz i ja napravit male gromade kad smo oboje sitnije konstrukcije..ovisi o genetici kolika ce djeca bit, halo, to vec znaju osnovnoskolci 😑
Da, ja sam u soku bila, inace je super, ali zna me bas iznenaditi s nekim odgovorima...i mi sitni...a i blizanci su Dora uvijek mrvicu sitniji, uopce ne brini. Ma da samo znas kskvih prica znam, prijateljice dobro da u ludnici nisu zavrsile, na kraju sve savrseno
💙
Lola ja se nebi puno sekirala, prezadnji put mi je gin rekla da je opseg stomaka veci za 2 tjedna, a na zadnjem pregledu da je sve kako treba.
Evo ja sam se rodila misec dana prije termina, imala sam tocno 2 kg i evo me danas ziva i zdrava iako su davali crne prognoze.
Dapace, tako sitna sam bila , a sad sam stalno po nekin dijetama 😜
💞girl💞
Lola ne brini, UZV je podložan interpetaciji, ovisno kako se beba namjesti i koliko je doktor dobar sonografičar, tako da to sve uzimaš cum grano salis i smatraš okvirnim mjerama...
Rose i ja sam bila sitna beba(2600 i 48), a moj suprug gromada(4100 i 53).... pogodite na kog se kćerka uvrgla ... nije na mene... sad me sve zanima kolika bu gromada dečko, ako je na uzvu sa 28 tj skoro bio 1600 g. Veli doktor debeliš mali.
Ko te bu stisnul van majčicu ti ljubim.
Sreća mamina
Dobrodošao
Dora, hvala ti na smirujucim rijecima❤. Nije mi sto ce beba biti mrsavija nego se bojim da moja posteljica ne obavlja dobro funkciju.Gledam sad trudnicku od prve mi curice i imala je jako slicne mjere.A i muz i mala su mi u struku bas elegantni.Al svejedno taj strah.
Ambulanta, inace sam bila jedina u njoj i tek kad sam ja izasla pustaju drugu.Med.sestra mi dez.ruke, maskicu sam imala.
Kontrola medju gradovima s tim sam jako razocarana, na 2 punkta me apsolutno nitko nije pogledao nego su me propustili bez da su pogledali propusnicu.I to ne samo mene vec i 10 auta prije mene.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Vazno pitanje!
Mislite li da smijem stavit link i sifru za ovaj Rodin Tecaj za trudnice? Cini mi se stvarno koristan tecaj i zao mi je curki koje se nisu uspjele prijavite? Ne bi htjela riskirat da me izbace s foruma ili tako nesto, a ne razumijem zasto i cemu ogranicenje kad je online 😬 Sto mislite? 🙈
E ne znam, mozda da ostavis mail adresu pa kome treba da ti se javi pa proslijedis link i lozinku? Iskreno mi nisu jasne... Dosao mi link i toliko obicna lozinka da ne znam cemu takva tajnovitost i prijave. Mislila sam u najmanju ruku da ce svatko imati personaliziranu lozinku 😁 Mogli su jednostavno staviti link, lozinku pa da moze uci tko zeli. Prosla sam 20 lekcija i dobila tek nekoliko bitnijih informacija. Mozda je do mene. Ja volim kratko, jasno, konkretno i sazeto.
mimoza ajme da je tu Optimus Primea.. mislim Amazon, damnit,mozak... Ja gledam i razmišljam kad ću oć i obavit kupnju u DMu ili Bipi za sebe i malog ( higijena i stvari za bolnicu), ne da mi se davati gro para , makar znam da ću potrošiti... A svaki web shop koji sam gledala ima drugačije cijene za artikle, koji kretenizam, u jednom Vir 80 17 kn , u drugom 13-14 , u trećem nedostupno, mislim si jao, a ja bih ušparala, imam gro bodova na DMovoj kartici
Sreća mamina
Dobrodošao
Sortiraj odgovore
Najstariji