Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola777
    27. Ožujak 2020. 16:00

Dobar dan, cure, evo me s pregleda.Beba ima oko 1800 gr.Iduci pregled mi je za 2 tj.Cerviks je ok.Ono sta me zabrinilo je sta je dr rekla da je beba mrsavija tj. ima manji opseg trbuha AC za 2 tj.😔Ostale mjere su odgovarajuce za 32.tj
    Kaze da su svi protoci uredni i da se ne brinem, ali da cemo pratiti.Bas sam zabrinuta.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

27. Ožujak 2020. 16:02

Svibanj:
    LOLA – 22.5. Curica🌸
    PEPILLI - decko 💙
    LIPANJ:
    MIMOZA - 4.6. DEČKO💙
    TONKA341 - 3.6. Dečko 💙
    YVETTE - 6.6. Dečko 💙
    Zmya - 8.6. Dečko 💙
    Vucica - 9.6. Dečko💙
    Mila7 - 10.6. Dečko 💙
    BackInBlack - 11.6.curica 🌸
    AncY_23 - 12.6. Dečko 💙
    ena0206 -4.6. Dečko💙
    sierrav - 14.6. Dečko💙
    bebac24 - 14.6. DEČKO💙
    eovyn - 15.6. CURICA🌸
    Svea – 16.6. CURICA🌸
    Leonie90-17.6. Curica 🌸
    TRUDY – 18.6. DEČKO💙
    Pčelica06 - 20.6.decko💙
    Zara - 20.6.
    Maggy - 22.6.curica🌸
    Amneris - 22.6.curica🌸
    AMY2019 - 23.6.
    Indy - 23.6.💙💙
    DORA4 - 23.6. 💙🌸
    Tocka_tockica – 25.6. Dečko💙
    ELENA – 26.6. – CURICA🌸
    VRAPČIĆ12 – 27.6. CURICA🌸
    ivcHy1306 - 28.6.dečko💙
    ANAV05 - 28.6. Curica🌸
    Ninnek-28.6.curica🌸
    ELY - 30.6. DEČKO💙
    VERONIKA123– CURICA🌸
    And26 - dečko 💙
    SRPANJ:
    tea1401 - 1.7.
    alisanazemlji – 1.7. - CURICA🌸
    BEZZO1991 - 1.7. Dečko 💙
    LORDY -. 2.7. CURICA🌸
    Mocho - 2.7.curica🌸
    Rose1 – 5.7. DEČKO💙
    POLLY - 6.7. Curica 🌸
    CurlySue - 6.7. curica🌸
    Danijela BB - 8.7. Curica 🌸
    MRVIČAK - 10.7.curica🌸
    LINA27 – 10.7. curica🌸
    MirtaŠirić - 11.7. curica 🌸
    LUNA999 - 12.7. Dečko 💙
    NIKITA206 – 16.7.curica🌸
    RIO13 – 18.7. Dečko💙
    LELIBELI – 21.7. - BLIZANCI💙💙
    M_MAAREE - 22.7. Dečko 💙
    DANA130 – 22.7. Curica 🌸
    DAISY - 23.7. DEČKO💙
    FLUFFY – 23.7. CURICA🌸
     Leptir - 23.7.decko💙
    KAKTUSIC – 24.7. CURICA🌸
    Mokvica - 24.7. Curica 🌸
    Snoopy - 27.7. Dečko 💙
    BARBY82 – 28.7.curica🌸
    VALENTINA – 28.7. DEČKO💙
    Zvonkica - 29.7. Dečko 💙
    Panda - 30.7.
    MissyR-31.7.
    Kamilica -??? curica🌸
    KOLOVOZ:
    IVANA777 – 1.8.
    Renata92 - 1.8.curica🌸
    Amber – 3.8.curica🌸
    TRANCIC – 6.8.curica🌸
    PikaBu -8.8. Curica 🌸
    BLACKLIONESS - 14.8.
    Marmar - 16. 8.decko💙
    Maminosunce29-22.8.
    Slatke brige - 22.8.
    Fenjer - 23.8.
    CINNAMON – 27.8.
    Maminosunce - 28.8.
    Mala1- curica 🌸
    Kolacic - 2.9. curica🌸
    NADOLAZEĆI PREGLEDI:
    Ožujak:
     Mrvičak - 30.3.
    DanijelaBB - 30. 3.
    TrudY - 31.3.
    Vrapcic - 31.3.
    M_maaree - 31.3.
    Travanj :
    Leptir - 1.4.
    Trudy – 1.4.
    Bebac - 2.4.
    Snoopy - 2.4.
    Amneris -6.4.
    Rio13 - 7.4.
    Bebac - 7.4.
    Dana130-7.4.
    Pcelica - 7.4.
    Mimoza - 7.4.
    Tonka - 7.4.
    Barby - 8.4.
    Eovyn - 8.4.
    Tea1401 - 9.4.
    Kaktusica - 9.4.
    Mokvica - 9.4.
     Ivcy1306 - 9.4.
    Ena0206 - 9.4.
    Ninnek - 9.4. 
    Kaktusica - 9.4.
     Anav05-16.4.
     Fenjer - 20.4
    Trancie - 21.4.
    Kolacic – 21.4.
    Leonie90 - 21.4.
    Yvette - 21.4.
    Fluffy - 23.4.
    Rose1 – 24.4.
    Maggy – 24.4.
     Panda - 28.4.

• CurlySue
    27. Ožujak 2020. 16:07

Kolacic, slika ti je uspjela 😂🤤 pizza...🙈

Kolacic
    27. Ožujak 2020. 16:08

Rio13

Imam ideju. Ajmo ne postati slike hrane dok sve ogttne obavimo 🤣 UBIJATE ME ZENEEE. Doma imam samo zdravu hranu, nista kakasto za jesti 😭 muza uvatila panika kad je iso u ducan pa samo ta zdrava sranja kupovao 🤣

Rio13 Ahahah...bas si me nasmijala sad 🤣😂🤣😂

27. Ožujak 2020. 16:11

mimoza

Fenjerja sam kupila to Weledino ulje za medjicu. Unutra dodje uputa kako pravilno masirati medjicu i slike, samo sto nemam pojma kad bih trebala poceti s tim.
    Doranjam njam, uzivaj u krafnicama, bas ukusno izgledaju 😍
    Maggydivna si trudnica i pravi trbuscic 🤗
    Dana volim vocne kolace i bas taj tvoj ukusno izgleda 🤗
    Rose bas si vrijedna. Dobar tek 😊
    Nama danas stigao krevetic za bebu i elektricna pumpa za mlijeko (isprobala sam je na muzu 😂 i dobro vuce).
    Danas je moj muz oprao prozore u stanu i bas sam bila ponosna na njega, ali onda je doslo sunce i sve se vidjeli tragovi ciscenja, tako da sam ja morala ponovo ocistiti, ali sam prije toga njega vani istjerala jer mi ne bi dozvolio da se ja penjem na stolicu i cistim. Drago mi je sto mi zeli pomoci, al ja sam malo teska oko tog ciscenja i hocu da je tip top, a tesko to musko moze uraditi. Ne moram vam ni pricati kako su me susjedi gledali sa trbuscinom dok ribam prozore 😂

Di si uzela ulje? U ljekarni ili mozda ima u mulleru?

Dora4
    27. Ožujak 2020. 16:14

Mimoza hahahah i ja za svojim ponekad popravljam, ali isto ga se uvijek prvo rijesim da ne vidi 🙈🙈
    Kolacic ufffff dobar tek!!
    Lola vauuu skoro dvije kile 😍 ajde pokusaj ne brinut ako ni dr.ne dize frku, znas da te mjere znaju i mogu varirat ovisi kako zahvate uzv-om, ak je beba nespretno okrenuta il nesto, znam da brines, ali probaj smanjit...meni je taman ovo zadnje mjerenje (prije tjedan dana) mjera trbuha za curicu manja i dr. je zapisao "stidljivi upitnik" pored toga i rekao da ovo nije neki novi razlog za brigu nego njemu podsjetnik da iduci put obrati pozornost na to jer se okretala i pod nekim cudnim kutom je uzimao mjere..jednostavno uz svu sekiraciju ne mogu jos i o tome brinut, a imam povjerenje u njega pa necu dizat frku dokle god je on ne dize, isto mi je rekao i za one cistice na mozgu pa sam bila zelena prvo vrijeme, jedva se sredila i sabrala, na kraju se to sve normalno povuklo kako mi je i rekao da bude! 
    Probaj zadrzati mir i zaokupiti misli dobrim i pozitivnim informacijama koje si dobila! 😘😘
    P.s. 32 tjedna, ajmeee zeno, impresivno 🥰🥳🥳

Pepilli
    27. Ožujak 2020. 16:14

Mrvičak nama je termin 30.5. pa slobodno ubaciš ;D

Sreća mamina

Dobrodošao

Rose1
    27. Ožujak 2020. 16:17

Trudy ja ti to na ribez onako zafrcem...nije bitan oblik, vazno da su domaci
    Kolacic sline mi cure🍕🍕🍕
    Mimoza dobar muzic, trudi se, ali mi smo ipsk nezamjenjive 😉😊ma ja se prestala sekirati oko ciscenja...super za nove stvarcice, koja je ono to stranica da ne trazim
    Dora a ne znsm sto bih rekla, ne znsm smije li se...ja se nadam da ce opet biti tecaj🙏
    Lola pa nisu sve bebe iste, ja se bas ne razumijem jer mi prva trudnoca. Jucer kazem ginek.da sam ja u terminu rođena ispod 2500, a ona meni to je bio zastoj u razvoju. Kakav jebeni zastoj kad sam rođena potpuno zdrava...i znam jos svakakvih prica i bilo sve savrseno zato ne brini

💙

Dora4
    27. Ožujak 2020. 16:23

Rose1

Trudyja ti to na ribez onako zafrcem…nije bitan oblik, vazno da su domaci
    Kolacicsline mi cure🍕🍕🍕
    Mimozadobar muzic, trudi se, ali mi smo ipsk nezamjenjive 😉😊ma ja se prestala sekirati oko ciscenja…super za nove stvarcice, koja je ono to stranica da ne trazim
    Doraa ne znsm sto bih rekla, ne znsm smije li se…ja se nadam da ce opet biti tecaj🙏
    Lolapa nisu sve bebe iste, ja se bas ne razumijem jer mi prva trudnoca. Jucer kazem ginek.da sam ja u terminu rođena ispod 2500, a ona meni to je bio zastoj u razvoju. Kakav jebeni zastoj kad sam rođena potpuno zdrava…i znam jos svakakvih prica i bilo sve savrseno zato ne brini

Boze dragi, oni stvarno isto bubnu!!! Dakle, ima pred sobom normalnu, zdravu zenu i ovakav retardiran komentar dade? 🙄 takvi daju te glupe komentare i trudnicama za njihove bebice i samo ih bacaju u brigu i ocaj nepotrebno..strasno!! 
    Kako smo kao odrasli svi razliciti tako su i bebe, pa ne mozemo muz i ja napravit male gromade kad smo oboje sitnije konstrukcije..ovisi o genetici kolika ce djeca bit, halo, to vec znaju osnovnoskolci 😑

27. Ožujak 2020. 16:25

lola777

Dobar dan, cure, evo me s pregleda.Beba ima oko 1800 gr.Iduci pregled mi je za 2 tj.Cerviks je ok.Ono sta me zabrinilo je sta je dr rekla da je beba mrsavija tj. ima manji opseg trbuha AC za 2 tj.😔Ostale mjere su odgovarajuce za 32.tj
    Kaze da su svi protoci uredni i da se ne brinem, ali da cemo pratiti.Bas sam zabrinuta.

Ne brini. Često faliju doktori, ali i ako je stvarno manji trbuščić ništa strašno, pa nismo svi isti. Shvaćam tvoju zabrinutost jer sam ja prva paničar i ako mi u pon kaže da je nešto manje nego što treba biti, opet ću se jadati ovdje u grupi, ali stvarno mislim da je to ok. Pa bebe se rode sa 2500 najzdravije moguće. Neke žene jednostavno ne mogu imati velike bebe. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.