Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    24. Ožujak 2020. 21:24

Mila7

Opet sam osjetila podrhtavanje, majke mi mile ispakit cu na zivce 🙄

Ja iskreno nisam, ali pišu seizmolozi da ce neko vrijeme biti tako, dok ne sjedne ploča. Samo mirno, bit ce sve ok🥰🥰

• Bebac24
    24. Ožujak 2020. 21:24

fenjer

Cure, da vas pitam. Jel moguce da osjetim bebu na 3 razlicita mjesta u ovim tjednima? 😂 Cijelo vrijeme dosad sam osjetila skroz nisko, sad odjednom me lupi oko pupka desno, pa kasnije lijevo nize. Jel to moguce? HAHAHAHAHAHHA

Naravno, maternica se dize beba je aktivna. Crkaj da stigne do zeluca, rebra 😂😂😂

24. Ožujak 2020. 21:26

Mila7

Opet sam osjetila podrhtavanje, majke mi mile ispakit cu na zivce 🙄

Bome je fino zadrmalo. 🙈🤕
    Bebac hvala na odg, nisam mislila da se u 3 dana moze toliko promijeniti. 😅

• CurlySue
    24. Ožujak 2020. 21:27

Fenjer, skroz normalno, ima mjesta pa se rasteze i okrece i svasta nesto 😊
    U sljedecim ces tjednima polako moc uvidjet i rutinu, tj. budne faze. 😊 Meni je to bilo fora, svaki dan u isto vrijeme. 😁

Mila7
    24. Ožujak 2020. 21:29

Sad gledam da je bilo podrhtavanje na 2km dubine sto je zaista plitko, zato se jace osjetio, a i u neboderu smo. Tjesim se sto navodno nas podnosi potres do 8 po Richteru al svejedno me frka 

Leonie90
    24. Ožujak 2020. 21:32

Ja nisam ovaj osjetila uopce, da nisam dobila nekoliko poruka ne bi ni znala da je bio.. 

kaktusica
    24. Ožujak 2020. 21:33

Cure, nama je 10 dana treslo u 11.mj. nakon onog potresa u Albaniji, jako jako neugodno. Dvije godine prije toga 10 dana je treslo u Rijeci, bilo je ljeto, mi smo spavali na terasi od straha. Lad god bi gledala na EMSC bili su podaci da je doalovce svake 2 min a onda se vidi kroz dane da se prorijedjuje, za 10 dana je skroz prestalo. Drzite se 😘 

Rose1
    24. Ožujak 2020. 21:37

Kaktusica da, magnezij bas zna otvoriti pa bolje smanjiti...da, hehe to i mene smeta kod izgovora
    Propusnica ja ne znam tko je tu lud...sad mi odgovirio doktor da to stožer izdaje, ali da ce mi napisati. I naravno da mi piše prebivalište kod mojih i kaže da on tu ništa ne može i sad sto??? Ako me sutra zaustave, morat cu natrag kod svojih...na rubu sam zivaca...znsm da sam si sama kriva...

💙

Rose1
    24. Ožujak 2020. 21:39

Jao cure pa kad ce to prestati tresti?! Nadam se da cete se naspavati i da ce prestati tresti🙏

💙

Nikita206
    24. Ožujak 2020. 21:44

https://ibb.co/XzQnD5c

Evo vam cure za laku noć  morala sam nešto napraviti od banana koje propadaju

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.