Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vucica
    24. Ožujak 2020. 18:07

Dora jesi ovako nesto mislila? Ja ovaj gledam bas mi je presladak ko slapica 😍 https://ibb.co/6NgggkB

dana130
    24. Ožujak 2020. 18:19

Pcelice hvala 😘😘
    Leonie, ajme predivno mi je sve 😍
    Curly, nema vise piazze u toweru
    Yvette, ma da uzet cemo vjer tu bez adaptera, a po, recenzijama i svemu je dobro jaje 😀
    Evo mi se malo pocastili za ulazak u 6.mj s fritulama 🤤 https://ibb.co/qgC6Lc0

Baby girl 💜

mimoza
    24. Ožujak 2020. 18:25

Yvette sjecam se da smo imale transfer isti dan i da bismo trebale imati isti termin poroda. Zasto je kod tebe 2 dana kasnije? 
    Preslatka je ogradica, kod nas je u skoro istim nijansama. https://postimg.cc/xNGGQVcN Ovo je nasa, slika s fb stranice, mi jos nemamo krevetic 🙃
    Zmya mi smo kupili baby nest u istim nijansama kao ogradica.

Rose1
    24. Ožujak 2020. 18:30

dana130

Pcelice hvala 😘😘
    Leonie, ajme predivno mi je sve 😍
    Curly, nema vise piazze u toweru
    Yvette, ma da uzet cemo vjer tu bez adaptera, a po, recenzijama i svemu je dobro jaje 😀
    Evo mi se malo pocastili za ulazak u 6.mj s fritulama 🤤https://ibb.co/qgC6Lc0

Finooooo, njam

💙

Leonie90
    24. Ožujak 2020. 18:33

Prelijepe su vam ove ogradice, a i jastucici, baby nestovi. Mi
    Imamo cocoonababy madrac, pa mislim da mi je onda nepotrebno da i to uzimamo, al ovaj ko slapica je medeni. 
    Dana 😋😋😋 ja cu se raspuknuti u ovoj izolaciji. Sirim se naocigled 🙈

zmya
    24. Ožujak 2020. 18:33

A meni fritule? :(
    mimoza s koje stranice si uzimala i jesi zadovoljna? 

dana130
    24. Ožujak 2020. 18:36

Rose, muz se potrudio i napravio, finije su nego sto izgledaju 😀
    Leonie, pricaj mi, mene strah stat na vagu 😂 ali ajde bio je zdravi rucak pa se tjesim 🙈
    Zmya da si blize nekako bi napravili primopredaju 😘

Baby girl 💜

mimoza
    24. Ožujak 2020. 18:40

Zmya na fb imas Baby oprema Babykutak. Mislim da su oni iz BiH. Meni su u januaru poslali za Hr kod mame pa sam ja pokupila. Jako je povoljno, a prezadovoljni smo.

• indy34
    24. Ožujak 2020. 18:47

Dora4

Trancie mljac torta!! I to cijela za vas cetvero (kad su torte u pitanju, jedemo i za malene u trbuhu, sto ne?) 🥰
    Rose upravo sam na Daisy ciljala, al malo stvarno ispadam ko dezurni detektiv s tim prozivkama pa se pokusavam skulirat od imenovanja 🤭
    Kaktusica ti si najmama, bit ce odusevljen!! Jbt, mene stvarno jako pere nesto danas, ja sam sad zasuzila jer si napisala da je sin Matej, a svidja mi se to ime jako 🙃 pukla sam do kraja ocigledno!! 💙
    P.s. prethodno popi***la jer sam poslala messi sa jednim s u onom prijasnjem komentaru hahahah luda zena!!!
    Yvette divne su stvarcice cak i ovako zapakirane jos 😍
    Indy uuu znaci ti si bome fino opremljena ako je papir ostao prazan 💙💙🤭
    Zmya ja sam htjela jer mi se to tako medeno i slatko i buci buci, cini mi se super da mogu u tome stavit bebice na kauc bez da izvodim sa nekim posteljinama i sta ja znam, ali iskreno previse para za nesto sto se koristi 6mj (meni treba duplo pa mi je zato definitivno previse para 😬), tako da planiram uzet one kao deblje jastuke (to se zove jastuk al je zapravo kao cvrsti pokrivac neki) u koji se bebe zamotaju ko tortiljice..onako budu ko slatki paketici u tome..ne znam kako da opisem, jel znas mozda na sto mislim? Isto je mobilno i mozes nosit bebu i stavit na kauc il di god..a kasnije koristit i kao prekrivac 🤗

Sta cu sto bi rekli kod nas u Bosni njihova nafaka..to je samo roba ,ostalo je kozmetika ,pa nas dragi bugaboo 🥰...ima jos dosta toga al za obuci imamo dosta ..

• anav05
    24. Ožujak 2020. 18:51

zmya

E krafnice, pitanje - misljenje. Uzimate li Baby Nest?

Ja sam dobila od prijateljice na koristenje.
    Svi kazu da je super stvar i veselim se, ali iskreno, da nisam dobila, nebi kupila. Malo mi je preskupo😐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.