Dobro jutro cure 😊
Evo ja sam si popila kavicu, tako da dan moze pocet 😊 odlucila sam ne zivcirat se vise (koliko mogu) oko ovog svega nego se smirit i uzivat u malim stvarima 😊
Mimoza ja sam prala na 40/60, kako kad.. nije mi se nista unistilo.
Dora bas im je sad trebalo da odu svi ti aparati 😕 jao, nadam se da ce uspjet to sve sredit u sto kracem roku. Ja sam bila jedan period kad smo se tek preselili bez perilice, pa nosila mami stalno robu na pranje. Svisnula sam skoro...
Nikita ja sam ove trudnicke kupone iz dma podigla u sijecnju cini mi se, i bas sam sad opet gledala, traju mi do kraja ovog mjeseca 😞
Dobro jutro svima .One cure sto imaju danas preglede sretno .Svima nama lijep dan ,kod nas jos nema snjega suncamo je ..
Jutro svima, nadam se da ste dobro i neka nam prođe ovaj dan sto bolje ♥️
Jutro zenice 🌻🌺🌻🌺🌹🌷🌷🌷🐞da nam avima dan bude miran i lijep ❤️
Nama je isto susilica crkla u sub navecer. Nesto grebe u bubnju. Tako da danas moram opet uvati majstora ako smiju ici na terene da vide sta je 😕
Ja sam uvijek bijelo tj svijetlo prala na 60, sareno na 40.
Koristila djecji tekuci deterdzent prvih godinu dana i omeksivac.
Tjemenicu nismo imali 💪
Znaci samo u vpdu stavljala par kapi bademovog ulja i to mu je bas pahalo za kozu, nikad problema 😊
Blago vam se da bar vidite snijeg. Mi ga vec 2 godine nismo ni vidili 😭
Kod nas opet lijepo, hladno i sa burom, tako da i danas smo u kuci jaaao
Curke moje, ja sam ko zombi, sinoc prije 1 nisam zaspala, a jutros budna od 5 i pol otkad je muz ustao za posao. Imam osjecaj da ni ne spavam, da sam cijelo vrijeme u nekom polusnu, stalno se vrtim, okrecem, nikako se namjestiti, pa vani bura bas jako lupa i nikako mi ugodno, kao da prvi put bura puse 😑. Zadnja dva dana me i boli u podrucju mjehura, mozda mrvicu iznad,kad se okrecem i ustajem i opet idem za tim da se vjerojatno sve siri i da je sve to normalno. Gnjavim vas vec na rano jutro
Baby girl 💜
Curke moje, ja sam ko zombi, sinoc prije 1 nisam zaspala, a jutros budna od 5 i pol otkad je muz ustao za posao. Imam osjecaj da ni ne spavam, da sam cijelo vrijeme u nekom polusnu, stalno se vrtim, okrecem, nikako se namjestiti, pa vani bura bas jako lupa i nikako mi ugodno, kao da prvi put bura puse 😑. Zadnja dva dana me i boli u podrucju mjehura, mozda mrvicu iznad,kad se okrecem i ustajem i opet idem za tim da se vjerojatno sve siri i da je sve to normalno. Gnjavim vas vec na rano jutro
Ma i ja spavam par sat cvrsto, ostalo se nekako vrtim...rano se budim...a mene to desno oko mjehura strasno boljelo, bila i na hitnoj, izgleda da su bili ligamenti🤷♀️uglavnom proslo🙏🙏🙏
💙
I ja sam nocas bzvz spavala. Tesko zaspala a budila se izmedu. 10 do 6 vec bila u dvoristu sa psom 😂sad gledala te kupone i meni su do kraja mj. Takonda cu mozda danas do dma. Iakoristiti da dobijem te bodove.
Ma i ja spavam par sat cvrsto, ostalo se nekako vrtim…rano se budim…a mene to desno oko mjehura strasno boljelo, bila i na hitnoj, izgleda da su bili ligamenti🤷♀️uglavnom proslo🙏🙏🙏
A tome se i nadam, samo nisam navikla da svako malo nesto boli, ali ocito moramo to prihvatiti kao, normalno 😂🙈
Baby girl 💜
Evo nas jutros💙
https://ibb.co/6srdkt7
Prekrasni steeee <3
Dobro jutro svima!
Sortiraj odgovore
Najstariji