Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    25. Ožujak 2020. 08:28

Zmya ❤🤗
    Kaktusica kako proslo kupanje🐕?

💙

yvette
    25. Ožujak 2020. 08:29

Jutro svima !
    Rose na ovoj tebi sve zgodne trudnice. Top ste !

dana130
    25. Ožujak 2020. 08:33

Rose bas si divna 😍
    Kad vidim sebe u usporedbi s tobom imam osjecaj da cu rodit svaki cas 😂😂

Baby girl 💜

Trancie
    25. Ožujak 2020. 08:36

Dobro jutro cure ❤️
    Rose bas si zgodna trudnica 🥰🥰🥰
    Mimoza ja sam novu robicu prala na 40/60 kako je pisalo na etiketi , a tako i ovu sto sam dobila od rodice; sa detardjentom i kap omeksivaca sensitive ( ne sjecam se vise koji ) mozda persil ili ariel 🤭
    Dora sve se bojim kako ce to izgledat kad dodje curka jer ova starija ne da nikome blizu mene , ni muzu, odmah se uvali izmedju nas 🤣🤣🤣
    Kaktusica da dugo je treslo poslje albanije i negdje u Bih je jos bio epicentar ako se dobro sjecam; ali kod nas se dosta manje osjetilo , onaj u Stonu jos pamtim od djetinjstva kako je jako bilo 🤦🏼‍♀️Traume !!
    Cure sto imate preglede sretno danas ❤️❤️❤️

mimoza
    25. Ožujak 2020. 08:48

Hvala cure na odgovorima. Sve je novo, tako da mislim da cu i ja prati na 40 sareno, 60 bijelo. Poslije kada bude bilo mrlja po robici, onda mozemo na vece temperature. 
    Rose lijepo je narastao trbuh. Sad je pravi trudnicki, vidi se razlika. 

• indy34
    25. Ožujak 2020. 08:49

Rose1

Evo nas jutros💙
    https://ibb.co/6srdkt7

🥰🥰🥰🥰🥰

Dora4
    25. Ožujak 2020. 08:51

Jutro najdraze moje!! ❄☕🤗 https://ibb.co/ckR0Pvq
    Leonie becutan za pranje vesa imas u dm-u, bipi, vjerovatno mulleru 😀
    Kaktusice jesi prezivjela messijevo kupanje? 😬😘
    Yvette ma kakvi, nama nijedan kinderber ne odgovara, tj.zelimo sa svake strane kreveta po jedan jer je soba takva da ne mogu stat onako kao u vlakic jedan iza drugog..bila sam vec na rubu zivaca oko tih kindaca i svega, ali dosla do rjesenja da cemo ocito morat i sebi uzet novi okvir kreveta jer sad imamo onaj onako tapecirani i divan je, al tocno mi fali 4cm da stanu i najuzi kinderbetici (glupo mi je bacit novce na one male kao kolijevkice pa za 6mj opet razbijat glavu di cu krevete, treba sad mislit dugorocno i zbog novaca i zbog prakticnosti 😬)..
    Rio tako sam i mislila da se nisu javile jer znam koliko smo pricale o tome da bi ziher napisala da nesto znas..joooj!! 🙄
    Dana to ti je normalno, bebica se vjerovatno nagurala, ja neke dane mislim da ce mi organi ispast koliko mi maleni stisce mjehur jer je dolje zaronio na glavu i vec mi je to pritisak i onda kad jos skuzi da je zgodno nabijat i bubnjat mi po mjehuru, di ces veceg veselja 😅
    Rose PREDIVNA 🥰🥰🥰 sretno danas, javljaj vec iz auta jesi uspjela izac iz viskova, ali sigurna sam da ces bez problema proc i vratit se! 😘
    Trancie hahah nista, kad rodis bebicu predaj muzu i to je to, nastavi sa curkom jer ta bi vas mala lopuzica mogla sve natamburat kako mi se cini 😋🤭
    Rio hahaha oprosti, ali sto ste gledale i radile na djevojackoj da ste slomile internet 😝🤭

Rose1
    25. Ožujak 2020. 09:02

Yvette, Dana, Indy,Trancie,Dora, Rio, Mimoza ❤🤗 
    Sve smo mi predivne trudnice🥰
    Dana haha, cini ti se, nekad je i do slike, a i sve smo razlicite građe
    Mimoza daaaa, sad je poceo rasti, zadnja 3,4tj, bas iskocio, prije 21.tj ga takorec nije bilo...
    Dora hvalaaa ti draga, sutra je dan D pa javim kako je proslo....necu ni misliti danas o tome

💙

Dora4
    25. Ožujak 2020. 09:15

Rio, ja cu sad ovog svog ic zvat, mukica mi je pa odgadjam dok kavicu popijem na miru 😬
    Rose ahaaa, sutra, oki doki, znaci danas razmisljamo samo o hrani 🙃

Rose1
    25. Ožujak 2020. 09:19

Dora4

Rio, ja cu sad ovog svog ic zvat, mukica mi je pa odgadjam dok kavicu popijem na miru 😬
    Rose ahaaa, sutra, oki doki, znaci danas razmisljamo samo o hrani 🙃

Daaaas,samo hrana,bas papam😊kosu oprala, malo se sredila za sutra😂🤣😂

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.