Rose bas si divna 😍
Kad vidim sebe u usporedbi s tobom imam osjecaj da cu rodit svaki cas 😂😂
Baby girl 💜
Dobro jutro cure ❤️
Rose bas si zgodna trudnica 🥰🥰🥰
Mimoza ja sam novu robicu prala na 40/60 kako je pisalo na etiketi , a tako i ovu sto sam dobila od rodice; sa detardjentom i kap omeksivaca sensitive ( ne sjecam se vise koji ) mozda persil ili ariel 🤭
Dora sve se bojim kako ce to izgledat kad dodje curka jer ova starija ne da nikome blizu mene , ni muzu, odmah se uvali izmedju nas 🤣🤣🤣
Kaktusica da dugo je treslo poslje albanije i negdje u Bih je jos bio epicentar ako se dobro sjecam; ali kod nas se dosta manje osjetilo , onaj u Stonu jos pamtim od djetinjstva kako je jako bilo 🤦🏼♀️Traume !!
Cure sto imate preglede sretno danas ❤️❤️❤️
Hvala cure na odgovorima. Sve je novo, tako da mislim da cu i ja prati na 40 sareno, 60 bijelo. Poslije kada bude bilo mrlja po robici, onda mozemo na vece temperature.
Rose lijepo je narastao trbuh. Sad je pravi trudnicki, vidi se razlika.
Jutro najdraze moje!! ❄☕🤗 https://ibb.co/ckR0Pvq
Leonie becutan za pranje vesa imas u dm-u, bipi, vjerovatno mulleru 😀
Kaktusice jesi prezivjela messijevo kupanje? 😬😘
Yvette ma kakvi, nama nijedan kinderber ne odgovara, tj.zelimo sa svake strane kreveta po jedan jer je soba takva da ne mogu stat onako kao u vlakic jedan iza drugog..bila sam vec na rubu zivaca oko tih kindaca i svega, ali dosla do rjesenja da cemo ocito morat i sebi uzet novi okvir kreveta jer sad imamo onaj onako tapecirani i divan je, al tocno mi fali 4cm da stanu i najuzi kinderbetici (glupo mi je bacit novce na one male kao kolijevkice pa za 6mj opet razbijat glavu di cu krevete, treba sad mislit dugorocno i zbog novaca i zbog prakticnosti 😬)..
Rio tako sam i mislila da se nisu javile jer znam koliko smo pricale o tome da bi ziher napisala da nesto znas..joooj!! 🙄
Dana to ti je normalno, bebica se vjerovatno nagurala, ja neke dane mislim da ce mi organi ispast koliko mi maleni stisce mjehur jer je dolje zaronio na glavu i vec mi je to pritisak i onda kad jos skuzi da je zgodno nabijat i bubnjat mi po mjehuru, di ces veceg veselja 😅
Rose PREDIVNA 🥰🥰🥰 sretno danas, javljaj vec iz auta jesi uspjela izac iz viskova, ali sigurna sam da ces bez problema proc i vratit se! 😘
Trancie hahah nista, kad rodis bebicu predaj muzu i to je to, nastavi sa curkom jer ta bi vas mala lopuzica mogla sve natamburat kako mi se cini 😋🤭
Rio hahaha oprosti, ali sto ste gledale i radile na djevojackoj da ste slomile internet 😝🤭
Yvette, Dana, Indy,Trancie,Dora, Rio, Mimoza ❤🤗
Sve smo mi predivne trudnice🥰
Dana haha, cini ti se, nekad je i do slike, a i sve smo razlicite građe
Mimoza daaaa, sad je poceo rasti, zadnja 3,4tj, bas iskocio, prije 21.tj ga takorec nije bilo...
Dora hvalaaa ti draga, sutra je dan D pa javim kako je proslo....necu ni misliti danas o tome
💙
Rio, ja cu sad ovog svog ic zvat, mukica mi je pa odgadjam dok kavicu popijem na miru 😬
Rose ahaaa, sutra, oki doki, znaci danas razmisljamo samo o hrani 🙃
Rio, ja cu sad ovog svog ic zvat, mukica mi je pa odgadjam dok kavicu popijem na miru 😬
Rose ahaaa, sutra, oki doki, znaci danas razmisljamo samo o hrani 🙃
Daaaas,samo hrana,bas papam😊kosu oprala, malo se sredila za sutra😂🤣😂
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji