Dana fritule mljac 🤭🥰🥰🥰
Babynest nisam uzimala , a mislim da ni necu; s malom nije bilo potrebe , a mislim da ce sad ova lezat u kolicima da Je mala starija ne rascerupa 🤣 a imam i onu Tinylove lezaljku koja ide bas od 0 mjeseci - skroz moze u lezeci polozaj tako da sam mirna !!
Ove ture si mislim uzet kisobran i to ova nova joolz su mi mrak i eventualno ergobaby nosiljku ako bude potrebe! Ostalo sve stvarno imamo !!
S malom sam uzela beaba babycook super mi je bio!
Dora ako je tako moje je pola torte 🤣🤣🤣🤣 🤦🏼♀️ A poslat cemo starcima malo ipak!
Mila vjerujem da je preudobna.. Ali je i preskupa s obzirom koliko se kratko koristi.
Ja sam vec govorila nase iskustvo. Mi ta gnijezda necemo. Em imam trudnicki jastuk koji sluzi kao zastita na kaucu, em sta ce biti malo na kaucu, malo u naveti, malo u njihaljci. 😊
Da, cocoonababy kratko se koristi skroz.. a za poslije njega smo naslijedili babybjorn, mislila sam novu navlaku kupiti samo.
Tito 😂😂😂😂😂😂
Cure, da vas pitam. Jel moguce da osjetim bebu na 3 razlicita mjesta u ovim tjednima? 😂 Cijelo vrijeme dosad sam osjetila skroz nisko, sad odjednom me lupi oko pupka desno, pa kasnije lijevo nize. Jel to moguce? HAHAHAHAHAHHA
Ola mamasite 🤗
Morala sam smanjiti dozu magnezija ipak na jesnu tabletu dnevno jer mi napravi kaos u crijevima, kao da mi je hm, hm..izmet nekako rasporedjen u 10m crijeva slupa s plinovima pa mi trbuh napuhan umjesto da je sve na jednom.mjestu, al sam ovo objasnila, iapricajte me 🙈 Pa se cuju crijeva kako rade, izlude me...
Babynest ma ipak odlucila da necu iako mi je ono iz dada&rocco predivno. Ako se tko bude ponudio od mojih necu odbiti. Ionako mi beba nece nikad biti bez nadzora.
Dora, Rose hvala na komplimentima za ime mog sineka. Ne znam, meni je jako lijepo a svaki Matej kojeg znam je nekako dobrog srca i umjetnicka dusa ❤ Rose da, na Viskovu je to zastitnik slavi se Matejjna a on poludi kad cuje kako Rijecani izgovaraju njegovo ime 😂
Polly kako si? Javi nam se...
Dora jel mama sto uspjela rijesiti, bila Elektra?
Sortiraj odgovore
Najstariji