Leonie oprostiiii
Cure, neke su spominjale da su imale kupone za pelene iz dm-a koje vrijede do kraja 3.mjeseca. Ako su to oni kuponi koji dođu u paketu za trudnice onda vam je to do 2021.godine
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Dana gledam na farmaciji ovu akciju mustele i ima more toga, jeli to sve za bebu, sto si ti uzimala? Ostale cure sto ste vi ako ste uzimale?
Mene ovako na prvu vuce hidratantno mlijeko, dermatoloski gel, i ova krema za tjemenicu ili mozda bolje pjena? 🤔
Iako iskreno da vam kazem nisam ni znala za tu tjemenicu do unazad koji dan.
Danagledam na farmaciji ovu akciju mustele i ima more toga, jeli to sve za bebu, sto si ti uzimala? Ostale cure sto ste vi ako ste uzimale?
Mene ovako na prvu vuce hidratantno mlijeko, dermatoloski gel, i ova krema za tjemenicu ili mozda bolje pjena? 🤔
Iako iskreno da vam kazem nisam ni znala za tu tjemenicu do unazad koji dan.
Ja nisam jos nista od toga uzimala, znam da su neki dan cure pricale o musteli, danas mi iskocila reklama, pa stavila link, nazalost ti ne mogu pomoci, ali vec ce se netko javiti s iskustvom :)
Baby girl 💜
Nikita, nema veze- Osjetila sam par udaraca, valjda zbog slatkoga 😂 ustvari mi je krivo jer ne znam praviti kolace, a mozda je ovo pravo vrijeme da pocnem uciti.
Yvette ja imam ulje za kupku, mlijeko za tijelo (koje bas i ne namjeravam koristiti jer sam bila s prijateljicom kada sam ga kupovala koja to koristi svaku vecer, a ja sam naknadno cula da je preporuka pedijatara da ne treba navikavati bebinu kozu na to) i imam sampon za tjemenicu.
Iskusnije mame neka pisu sto nam jos treba. Ili da izbacimo ovo sve i koristimo samo bademovo ulje iz ljekarne- to sam si danas bas zapisala kad ste spominjale..
Yvette ja sam imala doslovce sve od Mustelle, dosta sam toga dobila ali jedino sam koristila sampon. Nisam ga nikakvim kremama mazala a tjemenicu smo rijesili bademovim uljem i onim gustim plasticnim cesljicem za usi. Ali sam ha iskoristila za sebe i kupku i kreme, meni lijepo mirise Mustella.
Meni je puno ucinkovitija bila krema za tjemenicu od pjene (oba proizvoda od Mustele), odnosno brze je otisla. Sto se tice kreme za guzu, koristila sam SAN kremu, a za tijelo mlijeko za kozu od Mustele ali nisam mazala svaki put. Beba je imala period suhlje koze pa sam ju kupala u vodi kojoj sam dodala zob. Inace ulja zatvaraju pore pa se posavjetujte sa nekim strucnim da li koristiti. Meni su rekli bolje ne pa sam bademovo ulje stavljala direkt u kupku par kapi
Drage moje mamice, zelim vam svima sobro jutro i lijepi dan 😘☕
Baby girl 💜
Jutro curke. Kod nas opet snijeg, da je Božić blizu, da sam doma i da je ovakvo vrijeme bilo bi idealno a da znam da mogu izaći kupiti bebi koju sitnicu i tako 💚🌨️❄️ pozdrav svima
Dora ma bas kaos, pa sto jos???!!!Ali dobar dio ste rijesili i to ce vam dosta toga biti na njihov racun...ma sve se uvijek rijesi, ali covjek se toliko nasekira,,a pogotovo kad se sve zareda...bit ce to sve dobro
Dora, Leonie hvala cure, poslozila sam se i ne zivciram se, vidjet cemo sutra🙏
Mimoza ja planirala na 90bijelo, rucnike, tetrice...ostalo60, iako mi prijateljica rekla da mi dosta 40
💙
Jutro svima!!!! Sretno na pregledima!!!
I kod nas pao snijeg, malo, ali je🌨❄
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji