Uopce ne znam gdje mi je nestao post 😡
Mimoza jako su im lijepe stvari, jos su mi poslali rucno sivanu masku za lice. To me bas raznjezilo. 😁
A sto se tice datuma, meni je zadnja menstruacija bila kasnije pa zato, ispada po tome kao da mi je ovulacija bila 2 dana kasnije nego je.
Leonie super je taj madrac 👍🏻
Dana ja obozavam fritule, sad sam gladna 😅
Curke super su vam stvarcice za bebe. Inace sve te baby stvari su tako slatke, mislim da ne postoji nesto sto moze biti ruzno. 😍
Ja se isto mislim sta da uzmem, dok mi beba bude u dnevnoj... Jer ne mislim je preko dana ostavljat u sobici, previse sam paničar.
Nasla sam onaj krevetic next to me, sto ujedno moze i sluziti kao mali pokretni krevetic za u dnevnu. Tako da.. Jos se mislim... Odustala sam od baby nest..
A i razmisljam o cocoonababy madracu al mislim da on moze samo dok su bebe malene skroz ili??
Rose, spojiš Tin i Vito i dobiješ TITO
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Rose, spojiš Tin i Vito i dobiješ TITO
Hahahaha😂🤣😂eto, to je ta dobitns kombinacija😂😂🤣
💙
Pozdrav svima, samo da vas pozdravim, cijrli dan sam cistila po stanu i sad kuzima da sam malo pretjerala ali barem su mi misli bile zaokupljene.
Meni je u planu prvo pregledati sto imam od robice pa onda u shopping ali nekako mi se cini da mi je rano, nadam se da nece kasnije biti frka :)
Ena imala sam cocoonababy madrac, kupila ga polovnog i onda prodala, preskup mi je bio za kupiti novi. Ugl, ja sam bila zadovoljna sa njim, stvarno je bebac volio biti u njemu al ga nismo koristiki duze od 2mj. Vrlo brzo ga je prerastao
Meni jos 100 imena u glavi i Fran, David,Adrian, Noel, Tomas...a svakom nađem zamjerku...ili.ih je puno ili se netko tako zove ili nesto🤣😂🤣za curicu sam imala ime...jao, nemam pojma🤣😂🤣
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji