Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    24. Ožujak 2020. 18:53

Uopce ne znam gdje mi je nestao post 😡
    Mimoza jako su im lijepe stvari, jos su mi poslali rucno sivanu masku za lice. To me bas raznjezilo. 😁
    A sto se tice datuma, meni je zadnja menstruacija bila kasnije pa zato, ispada po tome kao da mi je ovulacija bila 2 dana kasnije nego je. 
    Leonie super je taj madrac 👍🏻
    Dana ja obozavam fritule, sad sam gladna 😅

ena0206
    24. Ožujak 2020. 19:04

Curke super su vam stvarcice za bebe. Inace sve te baby stvari su tako slatke, mislim da ne postoji nesto sto moze biti ruzno. 😍

Ja se isto mislim sta da uzmem, dok mi beba bude u dnevnoj... Jer ne mislim je preko dana ostavljat u sobici, previse sam paničar. 
    Nasla sam onaj krevetic next to me, sto ujedno moze i sluziti kao mali pokretni krevetic za u dnevnu. Tako da.. Jos se mislim... Odustala sam od baby nest.. 
    A i razmisljam o cocoonababy madracu al mislim da on moze samo dok su bebe malene skroz ili?? 

Nikita206
    24. Ožujak 2020. 19:11

Rose, spojiš Tin i Vito i dobiješ TITO 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• CurlySue
    24. Ožujak 2020. 19:19

Nikita206

😂😂😂😂😂😂😂😂

• anav05
    24. Ožujak 2020. 19:20

Nikita206

😂😂😂

Rose1
    24. Ožujak 2020. 19:20

Nikita206

Hahahaha😂🤣😂eto, to je ta dobitns kombinacija😂😂🤣

💙

Mila7
    24. Ožujak 2020. 19:23

Pozdrav svima, samo da vas pozdravim, cijrli dan sam cistila po stanu i sad kuzima da sam malo pretjerala ali barem su mi misli bile zaokupljene. 
    Meni je u planu prvo pregledati sto imam od robice pa onda u shopping ali nekako mi se cini da mi je rano, nadam se da nece kasnije biti frka :)
    Ena imala sam cocoonababy madrac, kupila ga polovnog i onda prodala, preskup mi je bio za kupiti novi. Ugl, ja sam bila zadovoljna sa njim, stvarno je bebac volio biti u njemu al ga nismo koristiki duze od 2mj. Vrlo brzo ga je prerastao

Rose1
    24. Ožujak 2020. 19:24

Meni jos 100 imena u glavi i Fran, David,Adrian, Noel, Tomas...a svakom nađem zamjerku...ili.ih je puno ili se netko tako zove ili nesto🤣😂🤣za curicu sam imala ime...jao, nemam pojma🤣😂🤣

💙

zmya
    24. Ožujak 2020. 19:24

Nikita206

HAHAHA legendo!

dana130
    24. Ožujak 2020. 19:25

Nikita206

😂😂😂😂😂

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.