Imam pitanje za cure koje su vec oprale robicu za bebe, na koji stepeni trebam prati? Svakako sam mislila peskire i tetra pelene na vise stepeni, ali me strah da ne unistim robicu 🤨
Rose, ne brini se. Sigurno nisi jedina koja nije sredila prebivaliste (evo me prva ✌️).
Reci samo da nisi znala da ce doci do ovoga i da si trudnica, i da sigurno ne bi izlazila i izlagala se opasnosti bezveze. Ja se nadam da te nece ni zaustaviti nitko..
Nikita ne mozes nam to slati ovako kasnooo. Idem si po milchschnitu- mozda malo pomogne.
Mimoza ja imam babyprogram, pa cu na njega, koliko to moze biti- max 40? Ne planiram nista otkuhavati da se ne unisti.
Vucice nesto u tom stilu, ne cak to konkretno, ali i to je bas simpa 😀
Dana ufff lijepo si se pocastila zbilja! ☺️ i jos kad procitam da je muz radio!!
Indy mislim da cemo i mi bugaboo uzet na kraju, ako ih igdje bude, al kako je krenulo s ovom koronom, necu ni kupovat ova prva kolica nego odmah neka kisobran 😂😂
Nikita kraljice, uspjela si cak 2 imena nepovratno stavit na NE listu imena 😂 mm kolacicu slatki...dodji k meni..nom nom 😋🤗
Tranice da je starija ne rascerupa hahahhahaha 🙈
Rose sretno sutra draga, nadam se da ces uspjet proc, obavit i vratit se! 💪🏼😘
Rio please ako citas, jesu ti se danas javile ginicka il sestra, koja je na kraju procedura sa doznakama?? Nazalost necemo moc sutra po njih, muz grca od posla i nema sanse da u 12h idemo i da je sat vremena odsutan od kompa 😑
Yvette na ikei vidim da su stavili jos detaljnije mjere za stvari, a onaj krevetic ako sam dobro zapamtila gledam ko tvoj tako da evo napokon znam sve mjere 😊
Kaktusica nakon ne znam koliko poziva i moljakanja je uspjela dogovorit da dodje elektra jer od privatnih nitko nije mogao, sreca da je bila elektra jer je do njih, a ne do nekih nasih osiguraca il neceg, na kraju su cak i dizalicom morali doc jer je vrisnula struja na stupu na cesti, a sa stupa ide k nama tako da je njihova "greska" pa ce i dobar dio popravaka, a mozda i sve ic na njihov trosak..rade im frizider i sudjerica, a vesmasina, tv, komp, internet, bojler veliki za grijanje ne pa sad ima sutra veselje zvat ovlastene servisere (zbog racuna mora sve ic sluzbeno, a ovlasteni krcati poslom) i dogovarat popravke onoga sto je moguce popravit i dalje kupovinu onoga sto ce morat novo ic..ne daj Boze veceg zla, al covjece ne mogu doc k sebi cijeli dan sto jos se moze dogodit..uzas!!
Za internet i telku je molila da cim prije dodju jer moraju radit od doma, al imaju preko 25 tisuca zahtjeva pa ce vidjet kad ce doc na red, a komp nisu uspjeli dobit nikog jer je servis prestao s radnim vremenom dok su ovi iz elektre dosli i sredili sve..
Veselila sam se utorku, a na kraju nocna mora od danas, nadam se boljem sutra!
Fali mi Vrapcic i tako je cudno da cijeli dan nijednu njenu porucicu nisam procitala..
Laku noc drage moje mamice 😘😘😘
Leonie ja nisam ni provjerila da li imam taj program, jer je relativno nova ves masina 😂 a svakako sam mislila mozda na 40 odjecu, a ovo ostalo na 60 maximalno. Kupila sam Becutan tecni deterdzent, dok sam bila dole na odmoru, jer obozavam miris Becutana, a kod nas ga nema. Njihove vlazne maramice koristim godinama za skidanje sminke 😁 Omeksivac necu koristiti.
Laku noc Dora 🥰
A moja Dora, pa to je zivi kazin!! Ja vjerujem da je njima sqd ludnica u Elektri ali ne mogu ni zamisliti da odjednom odu svi kucanski uredjaji, grijanje, bojler, internet...ajajaj 😖😖😖😖 Samo polako i strpljivo iako po ovoj hladmoci, potresima i koroni dobro da smo normalni a kamoli ne strpljivi. Nadam se da ce ae sve u sto kracem roku rijesiti, bem mu mida maloga...
Nikita jako ni fino izgleda, mljacic, sad bi moj sin rekao " mama, stavi mi malo nutelle po vrhu" 😆
Mene cijeli dan moja prdulja lupka i tako mi je to lijepo, uzivam beskrajno...stavim ruku na trbuh pa pricam s njom, onda i mali zeli osjetiti pa i pas zaspe na trbuhu iako taj nis ne osjeti nego je doalovce ljubomorni pas, nasadio bi se na glavu da moze. Btw, danas kad sam rezala teletinu za rizoto dala mu svjezi komadicak mesa...dakle prdi cijelu vecer da sam morala nekoliko puta prozracivati sobu, fuj gadeca 😂
Fali mi muz uzasno da legne blizu mene i stavi ruku na trbuh...kad ce ovo sve zavrsiti..
Mimoza vjerojatno imas onda. Mmm becutan, i ja bi njega rado koristila, isto volim njegov miris. Ako netko zna gdje ga ima u zg za kupiti, neka javi. Ja sam kupila chicco omeksivac, ali mozda njega iskoristim za nas ves, a za bebu ocat kako ste pisale..
Mimoza ja sam prala bodije, tetrice, barbajolice i sve bijelo pamucno na 90 a ostalo na 60. Sad imam neku novu masinu pa imam taj baby program na 40 s dodatnim ispiranjem. Daaa, Becutan je i meni fini, bas vraca u djetinjstvo...
Kaktusice nadam se sto prije.. moja beba je danas mirna, a zadnja 2 dana je ludovala. Barem imas svog sada vec velikog decka da ti pravi drustvo. Ali slazem se da je sve depresivno..
Evo zahvaljujuci nikiti sam pojela ipak kutiju jaffa keksa 😭
Dora hoce li ti odgovarati taj krevetic po mjerama sto si nasla?
Carly i ja sam primjetila tu rutinu. S tim da je najaktivniji u 1 ujutro iako legnem ranije. Osjetim ga i sada lagano, ali ce oko ponoc i pol, 1 krenuti kickbox party.
Sortiraj odgovore
Najstariji