Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    24. Ožujak 2020. 17:09

Curly Sue nema vise Piazze Italie u Toweru, tj. Intelligenta kako su ga poslije preimenovali.
    Leonie aaàaww preslatkoooo 😍😍
    Dora 🐷🐷 bas medeno! Neka njih, uzivaju cim je i mamica na sigurnom 🥰 Matej mi doata pomaze po kuci, rezucka krumpire za rucak,  stavlja sudje, usisava ponekad ali to kupanje Messija je nocna mora, njega bi vjerojatno ugrizao jer se mrzi kupati ali zato uziva u susenju fenom pa ce Matej to preuzeti veceras, nece bit odusevljen al briga me 😆 E da, kako sad htio ne htio provodi najvise vremena u svojoj sobi a ima nekakvu jadnu neudobnu stolicu jos iz 1.razreda, ja ga odlucila iznenaditi i jucer mu narucila neku bijesnu gejmersku stolicu, ima podupirac za ledja i vrat, podesivi jastucic, kozne rucke i cak se moze ispruziti onaj dio za noge da lezi. Vec dugo on to zeli ali nije dolazilo u obzir jer je na Playstation smio samo vikendom po par sati a sad je cijeli razred tamo, stave slusalice, kamere pa cujem da o svemu pricaju, tracaju starce, skolu, profesore 😂 I najbolje od svega, stolica snizena na 50%, bila je 2500kn. Kad ionako nista ne kupujem a dosad bi potrosila na neke gluposti da su normalne okolnosti.
    Ja sam danas pojela toliko rizota i jos s 3 fete kruha da vec 2 sata ne mogu doci k sebi, bas sam neumjerena prasica! Oink oink 🐽🐽

zmya
    24. Ožujak 2020. 17:18

Leonie super su stvarcice, tetrice su sa Minigreeny, tj baobaby?
    Ja sam jastuk uzela i isto jednu tetricu za probu, jako im je lijepi materijal. 
    Ma sad sve online se moze narucivat, sta je super, jos mozda potaknu ljude na takav shopping sa popustom. 
    Zao mi je sto je Ethereal obustavio proizvodnju, al jma danas tona stvari svugdje za uzet slicnih, mislim da nigdje ne kasnimo :) 

yvette
    24. Ožujak 2020. 17:19

Kaktusica ajoj bas si dobra...skakat ce od srece do plafona 😁

• indy34
    24. Ožujak 2020. 17:19

E Cure ja sam vas danas citala al sam iskreno bila zauzeta sa slaganjem robe i sortiranjem po brojevima ..Morala sam nekako dase motiviram i oraspolozim i u tome sam nasla bas spas.Moram da priznam da je djelovalo.Cak sam pripremila bila papir i olovku da napisem sta od robice fali i ostao je prazan papir 😂.Samo cu dase nadovezem na sjedenje,pritisak i polozaje ..meni sjedenje odavno ne pase .ja ne znam ni na kaucu dase namjestim ja zaista svako malo moram na lijevi bok.i iskreno strah me dacu dok rodim da ga jadnog unistim sa svim ovim mojim kilama ..al nebi trebalo al ko zna ...

zmya
    24. Ožujak 2020. 17:32

E krafnice, pitanje - misljenje. Uzimate li Baby Nest?

Dora4
    24. Ožujak 2020. 17:44

Trancie mljac torta!! I to cijela za vas cetvero (kad su torte u pitanju, jedemo i za malene u trbuhu, sto ne?) 🥰
    Rose upravo sam na Daisy ciljala, al malo stvarno ispadam ko dezurni detektiv s tim prozivkama pa se pokusavam skulirat od imenovanja 🤭
    Kaktusica ti si najmama, bit ce odusevljen!! Jbt, mene stvarno jako pere nesto danas, ja sam sad zasuzila jer si napisala da je sin Matej, a svidja mi se to ime jako 🙃 pukla sam do kraja ocigledno!! 💙
    P.s. prethodno popi***la jer sam poslala messi sa jednim s u onom prijasnjem komentaru hahahah luda zena!!!
    Yvette divne su stvarcice cak i ovako zapakirane jos 😍
    Indy uuu znaci ti si bome fino opremljena ako je papir ostao prazan 💙💙🤭
    Zmya ja sam htjela jer mi se to tako medeno i slatko i buci buci, cini mi se super da mogu u tome stavit bebice na kauc bez da izvodim sa nekim posteljinama i sta ja znam, ali iskreno previse para za nesto sto se koristi 6mj (meni treba duplo pa mi je zato definitivno previse para 😬), tako da planiram uzet one kao deblje jastuke (to se zove jastuk al je zapravo kao cvrsti pokrivac neki) u koji se bebe zamotaju ko tortiljice..onako budu ko slatki paketici u tome..ne znam kako da opisem, jel znas mozda na sto mislim? Isto je mobilno i mozes nosit bebu i stavit na kauc il di god..a kasnije koristit i kao prekrivac 🤗

yvette
    24. Ožujak 2020. 17:44

Zmya bila sam rekla da necu, na kraju sam poklekla i narucila iz babycentra.
    https://ibb.co/sg5P8wn
    Cekam jos paket. Ali misljenja oko gnijezda su podijeljena, da nije bas najsigurnije. Da idem u svoj stan, nebi ga ni uzimala. Odlucili smo se za podstanare, necemo uzimati namjestaj za tudi stan a kauc nije bas vau pa bolje da je u gnijezdu.

zmya
    24. Ožujak 2020. 17:54

joj meni sa ovim krsenjem pravila poludit cu. sta mos zalipit link sa slikama al ne i podijelit normalni link neki, dizs krajst...
    Ugl kazem da su mi dada&rocco lipa gnijezda al jako skupa. Ima na fejsu AndyBrandy ako ste vidile, slicno, a malo povoljnije, mozda nije toliko fensi.
    Dora, mislim da znam na sta mislis, smao ne mogu zalipit link, na bubamari ima bubaba jastuk-dekica, a kasnije bude ko podloga za igru. Mislila sam tako nesto uzet, cini mi se super prakticno. 
    Ma i gnijezdo isto, al je ogromno, evo mislim se. muz nije za to al ja bi sve kupila :D

Rose1
    24. Ožujak 2020. 17:55

Dora hahaha 😂🤣😂ma, bas skuzila da je nema neko vrijrme, a bila je dosta aktivna...i meni se Matej bas jako sviđa,ali se dvojako moze izgovarati, naglasak na a ili naglasak na e pa odustala...prvo mi bio favorit Leon, pa sad vise ne znsm, nis mi nije dovoljno dobro. Lukas mi se jako sviđa, ali od bratica mali je pa nista, mislila i Tin,Vito...ma ne znam
    Yvette predivno gnijezdo
    Zmya ja necu uzimati, lijepa su mi, ali ne cine mi se neophodna...mislila babygym,mozda i tiny love ljuljacku ili tako neku

💙

Leonie90
    24. Ožujak 2020. 18:01

Zmya je, jako je lijep materijal, al preskupe su realno. Jos mislim da su po 10 kn digli cijene po tetrici, sad je 45 kn jedna. Dio sam dobila, dio kupila, a sad kad vidim kakve sam sve gluposti kupila koje mi ne trebaju.. 🤦🏻‍♀️ Kupila sam i grijac za bocice od beabe dok sam u pocetku mislila da se necu boriti s dojenjem, a sad sam se predomislila. I dok sam mislila da cu raditi do zadnjega i da ce mi placa biti ista 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.