Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Ožujak 2020. 13:10

Nikita ajde drzim fige da sve prodje tip top 😊
    Vucica meni se od cikle ne oboji mokraca ali mom muzu uvijek 

Amneris
    23. Ožujak 2020. 13:14

Yvette i Rio i ja i dalje imam isti problem s doznakama. S HZZO sam se čula i oni kažu da je ok dostaviti mailom. A soc. gin se ne javlja. Meni je glupo da između dvije državne institucije uopće mi moramo biti posrednici, kao da gin ne može direktno slati u hzzo doznake, ali to bi već valjda bila utopija, bikoz Korejša..
    Mimoza da znaš da sam i ja to pomislila za debele hihi
    Kaktusica i meni danas stigla dostava iz TZH, ostavili su mi pred zgradom jer kažu da imaju zabranu ulaska u zgrade. Kakav je to začin babe Mandice i dede Ivice?

• Bebac24
    23. Ožujak 2020. 13:14

Pozz curke. Evo mali otisao malo kod none pa sam usla procitati. I mene je jucer lovila nelagoda navecer, sva sam si bila ja kazem naelektrizirana pa sam iala i rano spavati. 
    Bez brige zene normalno cete moci kod svojih dr. Oni vam daju potvrdu, ili samo idete na taj termin kad trebate i pokazete ako vas ko sta bude pitao. 
    Tonka  zao mi je da si zavrsila u bolnici bas u ovoj situaciji ali brzo ces doma 😊
    Ja sam danas neka nervozna. Mali mi ide na zivce, glava me boli,.
    Ovo budenje u 6 me ubija mada se sad i sama tada budim ali oko 9 me pita za spavati bar sat vremena a kako je mali doma to je rijetkost da me pusti. Danas je ali cim mu je dosadilo je poceo pricazi, zapitkivati, skakati i dobila sam odmah glavobolju uff.
    Evo mi danas punih 28 😍😍
    Cestitke drugim curama na punim tjednima 😊

dana130
    23. Ožujak 2020. 13:19

rose i moj muž radi, isto mi nije svejedno,ali ne mogu utjecati. pazimo se koliko možemo, čim dođe ide pod tuš, a na poslu se presvlači. 
    bebac čestitke na 28 

Baby girl 💜

Vucica
    23. Ožujak 2020. 13:21

Hvala Dana!!
    Rose jedino ciklu i djumbir sam uvela novo u zadnje vrijeme...
    Snoopy drago mi je to cuti mozda je ipak od toga... 
    U petak sam kod ginekologice morala piskit u casu pa sestri donijeti testnu trakicu, tu sam prvi put primjetila narancasto. A trakicu nije komentirala valjda je u redu sve. Sto uopce tu gledaju? To mi nikad prije nisu radili kod stare ginekologice 

• indy34
    23. Ožujak 2020. 13:28

Nikita206

Indy, samo ideja -Viktor i Maksim - pobjednik i veličanstveniDora, tako i ja svog gnjavim u puš pauzama, hehehe, on sad radi od doma i bez obzira na koronu, tako da će nam (mu 😁) biti veselooo kad beba dođe 😜

🥰🥰🥰

Ninnek
    23. Ožujak 2020. 13:29

Zaraa

E da, zaboravih pitat, dobila sam uoutnicu za ogtt na zadnjem pregledu ( prosli tjedan) medutim otisla sam na selo, neman namjeru vracat se u grad i riskirat zarazu, ode sam koliko toliko sigurija, niti imam namjeru sidit 2h u bolnici da sta pokupin.
    Jeli taj test obvezan ili?

Ja sam dobila up prosli tjedan. Doktorica rekla neka prvo nazovem u bolnicu ako ce uopce raditi te pretrage, da nije to tako obavezno. Dobila termin u bolnici 15.4. (Onda cu vec biti u 30-om tj.) 

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

• indy34
    23. Ožujak 2020. 13:29

MissyR

Hello drage moje, cestitke onima koje slave napunjene tjedne 🥳🥳
    Tonkapromaklo mi je nekako da si bolnici,nadam se da si bolje sada 😊
    IndyViktor je predivno ime stvarno posebno 🥰 imam i ja jednog takvog 😉
    Vrapcicdraga odmori se treba i tebi i bebici mir prije svega,opusti se koliko mozes..nemoj se nervirati znam da je lako reci a tesko to provesti..dobro si odlucila maknuti se malo..skupi snagu vrati nam se brzo i sve ce biti u redu 🥰🥰

🥰🥰🥰🥰 bas ce da budu posebni ...

Rose1
    23. Ožujak 2020. 13:50

Vucica

Hvala Dana!!
    Rose jedino ciklu i djumbir sam uvela novo u zadnje vrijeme…
    Snoopy drago mi je to cuti mozda je ipak od toga…
    U petak sam kod ginekologice morala piskit u casu pa sestri donijeti testnu trakicu, tu sam prvi put primjetila narancasto. A trakicu nije komentirala valjda je u redu sve. Sto uopce tu gledaju? To mi nikad prije nisu radili kod stare ginekologice

Moze biti cikle, probaj jedan dan izbaciti pa bas da vidis, ona utjece na boju

💙

Trancie
    23. Ožujak 2020. 13:56

Dan ekipa ❤️ Bas se puno pise i ko ne prati stalno pogubi se u moru postova!!! 
    Pcelice meni jutros stigla ikea - bas sam se iznenadila i mala je odusevljena... 🤭
    Vrapcic cuvaj se i svoju curicu, vjerujem da ste sve gore lude i pod ogromnim stresom, nije ni cudo uza sve sto se dogadja!!! Uz ovaj virus jer bas trebao i onakav potres!!! Uzas zivi 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    Dora nadam se da si se naspavala napokon i da uzivaj u svojoj kucici ❤️❤️
    Ja cu isto na komplikacije od 1.4. Nadam se da cu moc dostavit mailo sve da ne hodam po inatitucijama! Kad mi je rok to odnjeti na hzzo ! ? Jer bi cekala da mi prodje i placa 3 mjeseca koja je cca 10og.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.