E da, zaboravih pitat, dobila sam uoutnicu za ogtt na zadnjem pregledu ( prosli tjedan) medutim otisla sam na selo, neman namjeru vracat se u grad i riskirat zarazu, ode sam koliko toliko sigurija, niti imam namjeru sidit 2h u bolnici da sta pokupin.
Jeli taj test obvezan ili?
💞girl💞
Joj, Rio, bas mi je zao... Ja sam prosli tjedan odmah dobila doznaku na pregledu iako je prije vremena jer mi je med. sestra rekla da u ovom periodu rade sve samo da se olaksa i da sto manje ljudi dolazi. Pitala sam cak i za to slanje doznaka mailom pa je rekla da sve moze... Mozda da probas pitat preko centrale doma zdravlja. Sad su svi vecinom oko porte pa ce ti znat dat informaciju... 🤷♀️
Vucice, ja jedem dosta cikle, i prije sam, iskreno nikad mi nije bio takav urin. Mozda ce ti cure znat malo vise reci. Ovo za spavanje, mi smo uzeli krevetic koji se s vremenom siri, odustala sam od kosara i svega, ja osobno ne vidim smisao,ali opet, mozda netko s iskustvom kaze vise. Od moje frendice mala preko dana spava u kolicima, u kosari, cak nekad i noc zna prespavati. Tako da mislim da to vise ovisi o roditeljima gdje ce beba spavati
Baby girl 💜
Tonka i meni je promaklo nekako da si u bolnici, drzi se 😘
Ja moram po nalaz krvne grupe, htjela ih opet zamoliti ako moze mailom, naravno nitko se ne javlja. Jos ne znam tocno ni gdje su jer su selili. Ali bolje u vrijeme korone da setam po cijeloj bolnici i trazim nego da postoji netko tko ce se javljati na telefon i objasniti da nebi bilo bespotrebnih setanja po odjelima
Daaa Snoopy, u ovoj ludnici jedva čekam malo lijepih vijesti
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Cure, nasla sam jednu pozitivnu stvar u cijeloj ovoj prici oko izolacije. Ovo ljeto necemo biti jedine debele, imat cemo podrsku od vecine 😁 sad svi samo jedu i leze 😂
Vucica mozda si nesto pojela ili popila???
Dana tsko i ja, mislila prorijediti, ali neksko mi lakse ovako, malo si vrije popunim. Decko jos radi, to me isto brine, stalno ima neke kontakte...
💙
Hvala vam cure 🤗
Kaktusica 160/105 mi je bio doma, nije strasno visok ali za trudnocu dosta i na hitnoj je bio a ujutro su mi rekli da je dobar, vrijednosti nisu, sad mi je opet bio mrvicu povisen 140/100, preselili su nas iz rodilista na ginekologiju jer mora dosta cura iz Petrove doci na inducirani porod.
Cure drzite mi se sve
Ante 💙 Maro 💙
Zaraa i ja bih trebala na ogtt, ali sumnjam da cu ici. U cet je pregled pa cu vidjrti sto kaze ginek
Kaktusica svasta fino si nakupovala i opskrbila se, supeeeer
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji