Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zaraa
    23. Ožujak 2020. 12:15

E da, zaboravih pitat, dobila sam uoutnicu za ogtt na zadnjem pregledu ( prosli tjedan) medutim otisla sam na selo, neman namjeru vracat se u grad i riskirat zarazu, ode sam koliko toliko sigurija, niti imam namjeru sidit 2h u bolnici da sta pokupin.
    Jeli taj test obvezan ili?

💞girl💞

• CurlySue
    23. Ožujak 2020. 12:17

Joj, Rio, bas mi je zao... Ja sam prosli tjedan odmah dobila doznaku na pregledu iako je prije vremena jer mi je med. sestra rekla da u ovom periodu rade sve samo da se olaksa i da sto manje ljudi dolazi. Pitala sam cak i za to slanje doznaka mailom pa je rekla da sve moze... Mozda da probas pitat preko centrale doma zdravlja. Sad su svi vecinom oko porte pa ce ti znat dat informaciju... 🤷‍♀️

dana130
    23. Ožujak 2020. 12:18

Vucice, ja jedem dosta cikle, i prije sam, iskreno nikad mi nije bio takav urin. Mozda ce ti cure znat malo vise reci. Ovo za spavanje, mi smo uzeli krevetic koji se s vremenom siri, odustala sam od kosara i svega, ja osobno ne vidim smisao,ali opet, mozda netko s iskustvom kaze vise. Od moje frendice mala preko dana spava u kolicima, u kosari, cak nekad i noc zna prespavati. Tako da mislim da to vise ovisi o roditeljima gdje ce beba spavati

Baby girl 💜

yvette
    23. Ožujak 2020. 12:22

Tonka i meni je promaklo nekako da si u bolnici, drzi se 😘
    Ja moram po nalaz krvne grupe, htjela ih opet zamoliti ako moze mailom, naravno nitko se ne javlja. Jos ne znam tocno ni gdje su jer su selili. Ali bolje u vrijeme korone da setam po cijeloj bolnici i trazim nego da postoji netko tko ce se javljati na telefon i objasniti da nebi bilo bespotrebnih setanja po odjelima

Nikita206
    23. Ožujak 2020. 12:22

Daaa Snoopy, u ovoj ludnici jedva čekam malo lijepih vijesti 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

mimoza
    23. Ožujak 2020. 12:54

Cure, nasla sam jednu pozitivnu stvar u cijeloj ovoj prici oko izolacije. Ovo ljeto necemo biti jedine debele, imat cemo podrsku od vecine 😁 sad svi samo jedu i leze 😂

Rose1
    23. Ožujak 2020. 13:07

Vucica mozda si nesto pojela ili popila???
    Dana tsko i ja, mislila prorijediti, ali neksko mi lakse ovako, malo si vrije popunim. Decko jos radi, to me isto brine, stalno ima neke kontakte...

💙

Tonka341

Hvala vam cure 🤗
    Kaktusica 160/105 mi je bio doma, nije strasno visok ali za trudnocu dosta i na hitnoj je bio a ujutro su mi rekli da je dobar, vrijednosti nisu, sad mi je opet bio mrvicu povisen 140/100, preselili su nas iz rodilista na ginekologiju jer mora dosta cura iz Petrove doci na inducirani porod.
    Cure drzite mi se sve 

Ante 💙 Maro 💙

Tonka341

Mimoza istina 😂😂

Ante 💙 Maro 💙

Rose1
    23. Ožujak 2020. 13:08

Zaraa i ja bih trebala na ogtt, ali sumnjam da cu ici. U cet je pregled pa cu vidjrti sto kaze ginek
    Kaktusica svasta fino si nakupovala i opskrbila se, supeeeer

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.