[ul]
[li]Svibanj:
LOLA – 22.5. Curica🌸
LIPANJ:
MIMOZA - 4.6. DEČKO💙
TONKA341 - 3.6. Dečko 💙
YVETTE - 6.6. Dečko 💙
Zmya - 8.6. Dečko 💙
Vucica - 9.6. Dečko💙
Mila7 - 10.6. Dečko 💙
AncY_23 - 12.6. Dečko 💙
ena0206 -4.6. Dečko💙
sierrav - 14.6. Dečko💙
bebac24 - 14.6. DEČKO💙
eovyn - 15.6. CURICA🌸
Svea – 16.6. CURICA🌸[/li]
[li]Leonie90-17.6. Curica 🌸[/li]
[li]TRUDY – 18.6. DEČKO💙
Pčelica06 - 20.6.💙
Zara - 20.6.
Maggy - 22.6.🌸[/li]
[li]Amneris - 22.6.🌸
AMY2019 - 23.6.
Indy - 23.6.💙💙
DORA4 - 23.6. 💙🌸
LEPTIR - 23.7.
Tocka_tockica – 25.6. Dečko💙
VRAPČIĆ12 – 27.6. CURICA🌸
ivcHy1306 - 28.6.dečko💙
ANAV05 - 28.6. Curica🌸[/li]
[li]Ninnek-28.6.🌸
ELY - 30.6. DEČKO💙
VERONIKA123– CURICA🌸
And26 - dečko 💙
SRPANJ:
tea1401 - 1.7.
alisanazemlji – 1.7. - CURICA🌸
BEZZO1991 - 1.7. Dečko 💙
LORDY -. 2.7. CURICA🌸
Mocho - 2.7.curica🌸
Rose1 – 5.7. DEČKO💙
POLLY - 6.7. Curica 🌸
CurlySue - 6.7.💙
Danijela BB - 8.7. Curica 🌸
MRVIČAK - 10.7.🌸
LINA27 – 10.7. 🌸[/li]
[li]MirtaŠirić - 11.7.
LUNA999 - 12.7. Dečko 💙
NIKITA206 – 16.7.
RIO13 – 18.7. Dečko💙
LELIBELI – 21.7. - BLIZANCI💙💙
M_MAAREE - 22.7. Dečko 💙
DANA130 – 22.7. Curica 🌸
DAISY - 23.7. DEČKO💙
FLUFFY – 23.7. CURICA🌸
KAKTUSIC – 24.7. CURICA🌸
Mokvica - 24.7. Curica 🌸
Snoopy - 27.7. Dečko 💙
BARBY82 – 28.7.🌸
VALENTINA – 28.7. DEČKO💙
Zvonkica - 29.7. Dečko 💙
Panda - 30.7.
MissyR-31.7.
Kamilica -??? 🌸
KOLOVOZ:
IVANA777 – 1.8.
Renata92 - 1.8.🌸
Amber – 3.8.🌸
TRANCIC – 6.8.
PikaBu -8.8. Curica 🌸
BLACKLIONESS - 14.8.
Marmar - 16. 8.💙[/li]
[li]Maminosunce29-22.8.[/li]
[li]Slatke brige - 22.8.
Fenjer - 23.8.
CINNAMON – 27.8.[/li]
[li]Maminosunce - 28.8.
Mala1- curica 🌸[/li]
[li]Kolacic - 2.9.
NADOLAZEĆI PREGLEDI:
Ožujak:
Renata92-23.3.
Zmya - 23.3.
Danijela Bb - 24.3.
Indy - 24.3.
Cinnamon - 24.3.
Panda3-24.3.
Leonie90 - 25.3.
Kolacic - 26.3.
MissyR - 26.3.[/li]
[li]26.3?
Rose1-26.3.[/li]
[li]Maminosunce - 26.3.
Lola777 - 27.3.
Maggy - 27.3.
TrudY - 31.3.
Vrapcic - 31.3.curica 🌸
Travanj :
Bebac - 2.4.[/li]
[li]2.4.?
Snoopy - 2.4.
Rio13 - 7.4.
Bebac - 7.4.
Dana130-7.4.
Pcelica - 7.4.
Mimoza - 7.4.
Tonka - 7.4.
Barby - 8.4.[/li]
[li]Eovyn - 8.4.[/li]
[li]Tea1401 - 9.4.[/li]
[li]Mokvica - 9.4.[/li]
[li]Ivcy1306 - 9.4.[/li]
[li]Ena0206 - 9.4.[/li]
[li]Ninnek - 9.4.[/li]
[li]Anav05-16.4.
Fenjer - 20.4[/li]
[li]Trancie - 21.4.[/li]
[li]Fluffy - 23.4.[/li]
[/ul]
Zmya rado bih vjezbala, aktivno se bavim sportom cijelim zivotom i uvijek sam zamisljala da cu biti aktivna trudnica, ali predugo sam cekala na trudnocu i sva sam u strahu i ne mogu, samo setnja kratka i lagana...rekli su da smijem vjezbati i da je pozeljno, ali eto...
💙
Dobro jutro curke!
Hvala Bogu da je izašlo sunce da nam malo popravi raspoloženje. Ove noćašnje potrese nisam osjetila ali sam jedva zaspala sinoć i to kao malo djete držeći dragog za ruku.
Čestitam curkama koje danas slave pune tjedne i nas dvije danas punih 27 tjedana 😊
Bas mi dosao jutros mail od stranice Ringeraja, 29.tjedan trudnoce. Kaze vjezbajte, upisite se na tecaj za trudnice, nek vas partner vodi u setnju i negdje na sladoled 😅😅😅 mislim si pa mogli ste ga malo prilagoditi trenutnoj situaciji 🤣
Krecem s kupnjom baby stvari naravno sve preko Interneta pa mi to istrazivanje zaokupi dobar dio dana i skrene misli ☺️ sve dok ne stigne racun za visu 😞
Ajme zmya isla sam pogledat taj video za buhtle, znaci sline mi cure do poda 🤤🤤 morat cu ih radit jedan dan 🤤🤤🤤🤤
Rose obavezno javljam, vi ste moje najvjernije pratiteljice, mislim da cak ni muz ne hendla sve info toliko ko vi, hahaha a da ne pricamo o raspolozenjima..sad je najezio, radi od doma od ovog tjedna, micek ni ne zna da ga ceka neka radnja vezana za ves u svakoj piš ili puš pauzi 😂😂🤭 a u vecoj pauzi priprema priloga za rucak jer je mama jucer dovukla juhu i glavno 😊
Indy super da ide na bolje, samo ti uzimaj terapiju da se organizam vec malo zbilda dok opet dodje toplije!! 💪🏼😘
Anavo jutro miska 😘😘 kak si nam ti?
'Jutro.
Lijepo sam spavala, valjda od ludog dana jučer samo me poklopilo sinoć.
I sada novi tjedan ispočetka💪
Pratim ovaj svoj Eutyrox, od petka pijem, ali za sad hvala Bogu nemam nuspojava.
Jutro curke moje! 😍
Tonka žao mi je jer si završila u bolnici, skoro sam i ja baš kao i ti jučer završila također u bolnici, no o tome ću ispod. Uglavnom drži mi se, uskoro ćeš doma i bit će sve ok sigurna sam. Eto čula si i srčeko svoje bebice tako da ti je sada ipak malo lakše, lijepo je čuti srce, predivan osjećaj ❤️
Kaktusica draga tebi samo šok za šokom, no vjerujem da će sve biti ok. Ipak koliko sam shvatila da i kod virusa da je vrlo bitan i imunitet, tako da ne mora zbilja biti da je tvoj doktor također pozitivan, nekako vjerujem da nije. Pa rekli bi i vama onda da budete u samoizolaciji, zar ne? Uglavnom pokušaj se umiriti i bit će sve ok... Lijepo sa sinom uzmite kakve društvene igre ili tako nešto, zabavljajte se da vrijeme brže prođe. Ljubim te 😘
Dora draga jakoo mi je dago da si doma s mužem nakon onog kaosa koji si proživjela. Nadam se da se slično nikada nikome neće ponoviti. Sad lijepo jedi i odmaraj se, bar nemam sad brigu da si gladna, imaš mamu i muža i nek te dvore 😊😊 Uživaj u komociji doma, to to sada nakon bolnice itekako cijeniš. Puno sam jučer mislila o tebi kako ti je teško, što radiš... Eto sretna sam da si živa i zdrava! Živjela ti nama 100 godina ☺️😘
Zaraa jel se beba javila? Da te utješim malo, ja sam neki dan imala sličnu situaciju, bila sam se pošteno prepala. Užas. Al zbilja se bebe nekad stisnu i ušute, tko bi ih znao što izvode!? Ja sam pak sumnjala na kamilicu da je moju malu umirila, taj dan sam je malo više popila. Tako da može biti neka glupost poput moje, da beba spava ili eto kao moj slučaj da sam ju jadnu valjda uspavala. Javi kad ti se javi 😘😘😘
Alisa potpuno te razumijem za potres. Meni je jučerašnji dan bio toliko odvratan da bih ga najradije nekako iz brisala iz memorije zauvje. Udahni, pokušaj doći k sebi nekako zbog bebe. 😍 Vjerujem ti potpuno kakav si ogroman stres doživjela na 13.katu, ja pak živim na vrhu brijega, cijeli grad vidim ispod sebe, u ogromnih zgradi živim, tako da sam se isto toliko prepala da je to nešto strašno, mislila sam da će se cijela zgrada urušiti i odmah sam se sjetila one trudnice u Albaniji koju su našli ispod ruševina. Oka nisam sklopila ni sinoć. Bez obzira na silni umor. Tako da mogu reći da te shvaćam... No nadam se da ćemo se zbrojiti nekako... Šaljem ti punoo Pusaa podrške 😘😘😘😘😘😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Zmya rado bih vjezbala, aktivno se bavim sportom cijelim zivotom i uvijek sam zamisljala da cu biti aktivna trudnica, ali predugo sam cekala na trudnocu i sva sam u strahu i ne mogu, samo setnja kratka i lagana…rekli su da smijem vjezbati i da je pozeljno, ali eto…
Rose razumijem te. I ja sam ostala trudna kad sam bila u formi života, vodila sam tečajeve plesa prvih skoro punih 5 mjeseci, a onda su krenule kontrakcije pa sam stala na loptu. I sad me sve više strah bilo kakve aktivnosti jer previše brijem na otvaranje, prijevremeni porod i slično.. kad rodim ću opet plesati💃
Mrvičak meni je sljedeći pregled 10.4. 🤗
Indy, samo ideja - Viktor i Maksim - pobjednik i veličanstveni
Dora, tako i ja svog gnjavim u puš pauzama, hehehe, on sad radi od doma i bez obzira na koronu, tako da će nam (mu 😁) biti veselooo kad beba dođe 😜
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji