Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    23. Ožujak 2020. 10:02

Curke ja ću morati napraviti pauzu od foruma na koji dan. Da znate, da ne brinete dodatno obzirom na sve. 
    Uglavnom kako sam Tonki napisala da sam skoro kao i ona sinoć završila na hitnoj. Nakon onog svega jučer me uhvatio takav neki osjećaj bespomoćnosti i panike da je to postalo zabrinjavajuće zbilja. Još me sestra prije toga naljutila jer mi je javila da je mamu vratila doma, a ona živi na 4.katu bez požarnih stepenica na zgradi. Znači sama žena od 68 godina na 4.katu, koja jedva hoda od problema s koljenom. A sestra živi u prizemlju i vrati mamu gore u stan, ajde bar da je ovu noć ostala kod sestre, ne mislim sad da se trebamo sada svi seliti zbog potresa, no ipak.. I šećer na kraju, nakon što sam se s njom posvađala zbog mame, sestra mi kaže da joj je muž možda u  opasnosti od virusa jer je neki dan saznao da je bio u kontaktu sa tatom dečka koji je neki dan stigao iz Austrije koji je u samoizolaciji. Milina. Ljepše za ljepšim. A u tom trenu me baš bolio taj bubreg tko zna od čega jer čekam nalaz još. Sve mi se nešto skupilo i mene vam je takva neka panika ulovila za kakvu nisam znala da postoji, plakanje, nisam mogla doći k sebi, da je jadna mala u trbuhu počela izvoditi nešto čudno od uznemirenosti, počeli su mu neki vrlo čudni bolovi od njezinih čudnih pokreta koje sam samo tada osjetila tijekom cijele trudnoće. I cijelu noć sam s upaljenim svjetlom spavala, iako sam možda odspavala sat vremena ukupno. Tako da nisam ni spavala. Kasnije sam se nekako uspjela smiriti, zbrojila se, al mislim da mi je tlak bio skočio na 5000... I beba je to sve osjetila naravno jadna, ni kriva ni dužna. Uglavnom muž me zamolio da mi jednostavno spremi mobitel na koji dan, da ga makne negdje. Od danas ne gledam vijesti, ne čitam portale, ništa. On će mi reći ako bude nešto zbilja važno i to je to. Bojim se da mi beba ne nastrada od tog svega, a tri godine smo se borili za našu bebicu. Tako da se čujemo za koji dan kada malo dođem k sebi i kad se unormalim. Jer ovo sinoć nisam bila ja nego kao neka druga osoba. Užas...
    Ljubim vas sve, sve mi budite dobro i zdravo, pazite na svoje bebe. 😘😘😘😘
    Oprostite na ogromnom postu! 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    23. Ožujak 2020. 10:16

Amneris vratit cemo se mi, sad su 👶👶👶najvaznije❤💪
    Vrapcic draga, bas mi je zao sto si sve to prozivljavala, razumijem te u potpunosti, veliki su to stresovi i šokovi i svi se na svoje nacine s njima nisimo...neke lakse, neke teze, ali treba napraviti sve sto mozemo da budemo sto stabilnije jer moramo misliti na nase👶❤ uzmi predah i javi nam se cim budes mogla jer cemo brinuti, mislimo na tebe, zaokupi se necim i probaj biti sto pozitivnija, jake smo mi

💙

• indy34
    23. Ožujak 2020. 10:17

Nikita206

Indy, samo ideja -Viktor i Maksim - pobjednik i veličanstveniDora, tako i ja svog gnjavim u puš pauzama, hehehe, on sad radi od doma i bez obzira na koronu, tako da će nam (mu 😁) biti veselooo kad beba dođe 😜

Hvala na predlogu zaista dobra ideja ..😘

Tonka341
    23. Ožujak 2020. 10:19

Vrapcic tocno to ti se i meni jucer desilo, bas mi se sve skupilo od ovog sta se desava i valjda plus hormoni imala sam napad panike, pocela sam jako plakati i bas se prepala, uopce se nisam prepoznala i nisam se mogla smiriti, pa kad sam dosla k sebi me uhvatila panika za bebu i eto me sad tu, danas sam dobro i smireno al stvarno nam je svima tesko i grozno :(, jesi ti sad bolje? I ja si razmisljam na neko vrijeme maknuti od svega...
    Evo danas mi je tlak dobar i cak bi me i danas pustili doma ali imam povisene leukocite u urinu pa mi moraju napraviti urinokulturu i moram 24 sata skupljati urin da vise da nemam proteina pa sam sutra nadam se doma 😍.
    Cure koje imate danas preglede, sretno i javite nam lijepe vijesti ☺

Ante 💙 Maro 💙

yvette
    23. Ožujak 2020. 10:34

Vrapcic ❤

Nikita206
    23. Ožujak 2020. 10:38

indy34

Nikita206

Indy, samo ideja -Viktor i Maksim - pobjednik i veličanstveniDora, tako i ja svog gnjavim u puš pauzama, hehehe, on sad radi od doma i bez obzira na koronu, tako da će nam (mu 😁) biti veselooo kad beba dođe 😜

Hvala na predlogu zaista dobra ideja ..😘

Inače to su bili i naši favoriti u slučaju dečkića, al izgleda da je curica 😊

Vrapčić, čuvaj sebe i bebicu ❤️

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Anchy_23 🌈 🌸
    23. Ožujak 2020. 10:50

Vrapcic mislim da te sve razumijemo. Puno se toga ruznoga dogada oko nas i te lose vijesti utjecu na sve. Nikome nije svejedno. U nama raste zivot moramo se cuvati i kada je situacija normalna a ovo su izvanredne i nenormalne situacije i naravno da smo u strahu i strepnji. I ja svaki dan strepim. Bojim se da se ovo ne otegne i da necu moci uzivati u miru u trudnoci do kraja. Osjecam da ne mogu biti mirna i uzivati kako bi trebala. Strepim da mi ne otkazu preglede da necu imati sve spremno za bebu kad dode jer necu imati gdje kupiti, da nitko od mojih zbog situacije nece moci doci vidjeti bebu. Uzasno sam razocarana sto mi je trudnicki tecaj otkazan i sto vjerovatno dragi nece moci samnom na porod. Jer i da se smiri sve do 6 mj i da dozvole muzevima da budu na porodu on nema papir jer nas je korona sje***. Sve me to muci, pokusavam ostati pozitivna koliko mogu zbog bebe ne zelim da osjeti moj strah i brige. Odmori od interneta i svega ovoga i ja pokusavam sto manje citati lose vijesti. 
    Saljem virtualne zagrljaje i puse 😘😊

mimoza
    23. Ožujak 2020. 10:52

Rose mislim da bi nam tako bilo i najbolje. Jos samo da uvedemo kontrolno mjerenje temperature doktorima i babicama koje dodju da nas porode. Vise nismo sigurne ni kada na preglede idemo, izgleda da su doktori glavni prenosnici zaraze 😬
    Vrapcic draga, uradi onda tako. Preemotivna si i to jako utice na bebu. Izoliraj se malo i u ovom virtuelnom svijetu, dok se ne smiris. Mi cemo cekati i misliti na tebe i Gretu ❤️

• CurlySue
    23. Ožujak 2020. 11:03

Nije sve tako crno 😉 bas maloprije pricam sa svojom majkom o svemu sto se dogadalo ovih dana i kazem joj kako nemam nista spremno ni za bebu ni za bolnicu u slucaju ne daj boze i kaze meni zena da lijepo ne panicarim, sve se to da kupit i skupit u jedan dan i uz pozitivne misli nece biti potrebe za ranijim intervencijama... I poklopi... I zove me opet za minutu i kaze: znas cega sam se sad sjetila?!  Pa ja nisam smjela van kad sam tebe nosila, zbog cernobila smo imali zabranu, a eto tebe sad s koronom 😂 ma odvalit ces to bez problema,mali ce bit posebna generacija bas kao i tvoja ❤️ i eto, zene moje, samo opusteno, za posebnu generaciju 😁😉

Rose1
    23. Ožujak 2020. 11:08

Tonka drago mi je da si bolje, nadam se da ce i urinokultura biti dobra🙏🙏🙏
    CurlySue bravo, ima mama pravo❤💪

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.