Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    23. Ožujak 2020. 11:35

Vrapcic potpuno te razumijem, mozda je i najbolje tako, odmori lijepo i vrati nam se sto prije vesela i opustena, mislim da cu i ja malo prorijediti internet 😘
    Tonka nadam se dobrim nalazima, super da se tlak spustio. Koliki ti je bio? Meni je na mjerenjima kod dr. uvijek povisen a kad mi muz doma mjer bude bas skolski 120/80 i nize. 
    Mebi danas dosao paket od Tvornice zdrave hrane, sad imam dosta zdravog brasna pa mogu kombinirati. Od 1/2 kg brasna malome i meni bude za 3 dana kruha. Sad sam sve izvadila rukavicama i stavila na balkon da se prozraci do navecer. 
    https://ibb.co/0VLsJX1

• CurlySue
    23. Ožujak 2020. 11:35

Na stranici hzzo imate mail adrese za sve gradove kako biste poslale doznake 😉

23. Ožujak 2020. 11:37

Vrapcic napravi kako se osjecas i uvijek slusaj svoju intuiciju ❤
    Nikita sutra imas pregled sta ne? Ajde nadam se da ce se lijepo namjestiti pa da i vi napokon saznate 100% spol..

niki93
    23. Ožujak 2020. 11:40

Curke 😊 nadam se da ste se malo smirile u novonastalom situaciji 🥺 i da ste sve ok.. Ja sutra imam pregled i baš me veseli to 😍
    Dali je koja mama već kupila kolica ili bar gledala? Ja razmišljam o Nuna Demi Grow, najvjerojatnije da će ta biti samo čekam da se trgovine otvore, dali ima koja iskustva sa Nuna kolicima?  Iii, kupili smo krevetić koji ide uz naš boxspring krevet, super stvar a može se i premještat iz sobe u dnevnu ili u dječju ima točkiće pa ako je koja razmišljala eto ideje, krevetić je od brenda babybay ☺️

MissyR
    23. Ožujak 2020. 11:42

Hello drage moje, cestitke onima koje slave napunjene tjedne 🥳🥳
    Tonka promaklo mi je nekako da si bolnici,nadam se da si bolje sada 😊
    Indy Viktor je predivno ime stvarno posebno 🥰 imam i ja jednog takvog 😉
    Vrapcic draga odmori se treba i tebi i bebici mir prije svega,opusti se koliko mozes..nemoj se nervirati znam da je lako reci a tesko to provesti..dobro si odlucila maknuti se malo..skupi snagu vrati nam se brzo i sve ce biti u redu 🥰🥰 

url=https://lilypie.com]

dana130
    23. Ožujak 2020. 11:46

dobro jutro drage moje mamice :*
    ja sam jučer u par navrata pokušala pisati i nikako uhvatiti vremena ni živaca. Nadam se da je svima noć prošla uredno, a jutro pogotovo i da će napokon krenut nam malo ljepše vijesti :)
    tonka vidim da si u bolnici, drži se, drago mi je da je jutro počelo uz bebine otkucaje 
    Rose i svima ostalima koje su jučer zaokružile tjedne, čestitke, napredujemo, polako ali sigurno 
    zmya čestitke na 30 
    ancy čekamo dobre vijesti s pregleda
    maggy i tebi čestitke na 27 :*
    vrapčić, žao mi je što je dan takav bio, moralo se to sve odraziti na nas prije ili kasnije, dovoljna je samo ova situacija s koronom da ne pričam dalje.. Ako će ti predah dobro doći, samo ga uzmi, ako osjetiš da ti treba netko za "razgovor" mimo muža, znaš da smo mi sve ovdje, u manje više istim brigama i problemima. Drži se, pazi na sebe i na malenu i nadam se da nam uskoro tipkaš <3 
    ja sam rekla smanjiti fejs i općenito vijesti, foruma se za sad ne odričem,jer muž radi, danas mi 7 dan da sam doma i da nemam foruma i vas cura tu, mislimda bi skrenula skroz.
    Što se tiče javljanja bebe, i moja je jučer bila sva mirna, ako sam je jednom tijekom cijelog dana osjetila :( pokušala sam sve, samo se nadam da se uznemirila i smirila, i okrenula pa ju zato ne osjetim.
    niki mi smo krevetić uzeli prije nekih 10ak dana, a kolica smo naručili u subotu. Ima cura koje su već isto kupile kolica, krevetiće, robice, ima i onih koje nemaju ništa, realno sve još imamo vremena za sve stići :)

Baby girl 💜

dana130
    23. Ožujak 2020. 11:51

dora, na tebe najviše mislim i onda dok sa sve napisala, ne znam kako mi promaknulo. tako mi je drago što si doma uz muža, nadam se da čovjeka nisi zaskočila, a ako slučajno nisi, poznavajući tebe neće ti dugo trebati malo šale, da skrenemo misli od svega.
    Nadam se da si mi dobro, gušt je samo čitati tvoje objave kako uživaš i u malim stvarima, na kavu mislim (tvoj um vjerojatno ne misli na to) 
    stvarno se divim tvom optimizmu i snazi od jučer. Tvoja dječica su sretna što imaju takvu mamu 
    Drži se draga, i čim više odmaraj i uživaj doma, ako je ito to zaslužio ti si 
    cure ako sam ikog izostavila, sorry zbilja nijen namjerno. mislim na svih i svima vam šaljem velike puse i zagrljaje :*

Baby girl 💜

niki93
    23. Ožujak 2020. 12:00

Mi smo isto sve već pripremili 😂 pa kad je sve preslatko i onda jedva čekaš da kreneš 😍 ostala su nam još kolica, ona i jesu najskuplja investicija 😂 strah me preko neta naručiti da ih ne probam još jednom 🙄 ali ako se stanje nastavi ovako ni neću imati izbora da biram pa ću isto online 😀

Vucica
    23. Ožujak 2020. 12:01

Cure jel koja od vas imala u trudnoci narancasti urin? Zadnjih par dana mi je takav, jel bi moglo biti od cikle to je jedino sto mi pada na pamet?
    Sto se tice stvari za bebu imamo jedino ono sto smo dobili, sad kupujemo prvu stvar autosjedalicu maxi cosi cabriofix. Dvoumimo se malo oko krevetica / kosare, sto je po vasem misljenju najbolje? Tj ako moze malo detalja kako bi tek rodjena beba trebala spavati i u cemu? Za totalnu pocetnicu 😩

Zaraa
    23. Ožujak 2020. 12:13

Curke, jeli danas sta bolje? Cure iz zg, jeste li uspile ista odspavat? U mislima ste mi stalno. ❤
    Ja san sinoc isto imala napadaj panike, tresla san se sta od placa, sta od nervoze, sta ne osjetin bebu. Pojela cilu cokoladu, lezala 2 ure, nista.  Povracalo mi se od muke. 
    Pocela san molit Boga i nekako se smirila.  Moja gospodica se odlucila javit tek jutros u 2 ure, ja san je cekala od 7 pridvecer. Mislim da mi je odnila 10 godina zivota. Promislila san u sebi, kad se rodis i malo narastes e da znas da ces za ovo dobit po guzici. Ajme.
    Danas sam malo lakse ali i dalje je ovo prestresno. Mene isto brine ocu li imat sve spremno do kraja, ajde ove vece stvari iman, ali neznan ove sitnarije.
    Pa oce li muz moc samnom? Veselila san se tecaju, vjezbama disnja, kako cemo rodit bez toga 😂 salu na stranu, svako jutro se budim sa nadom da je gotovo i da se vracamo u normalu. Tek sad vidim koliko lipe stvari poput setnje, druzenja, kavice nisan cijenila nego uzimala zdrava za gotovo. 😑
    Neko je napisa da nezna oce li uzivat u ostatku trudnoce, tocno i mene to muci, ovo bi tribalo bit lipo, opusteno razdoblje, uzivancije, priprema, a mi u strahu doslovno za zivot, nas, nasih beba, nasih najmilijih.
    Pa mi se vrte crne misli, vecinom nasi roditelji spadaju u rizicne skupine, pa sta da im se sta desi... 
    Boze molin te neka prestane ovo sve! ❤

💞girl💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.