Rio uh da, ne znam kako li sam samo zaboravila da to nije samo prijenos s kauca na krevet nego jos 6 stvari 😬🤐
Ajde jos malo izdrzi, mozes se malo pofriskat kod sudopera, hahah ili jednostavno malo smrduckat koji dan 😁😬
Bit ce veselo s tim propusnicama, ali budete se ufurali, sigurna sam!
Super za kolica!!! 💙
Dorajednostavnije mu je bilo probudit me 🤣 dok ja odem na wc, pa dok se napijem, pa dok se namjestim u krevetu. To je citava procedura. Kupaona napreduje tako da se i dalje nemam gdje kupati 🤣 premijestali smo cijevi za pipu pa dok se sad to sve posusi itd utd. Nadam se do kraja tjedna da cu se konacno imati di tusirati u vlastitoj kuci.
Jos uvijek pokusavam prokuzit foru s tom propusnicom, al mozda mi ne funkcionira od zivaca. Koliko sam shvatila, meni doktorica opce prakse izdaje propusnicu za ginekologa (fala bogu, bar mi je opce prakse u mjestu prebivalista) i to je to. Ako necu ici sama nego ce me muz vozit, njemu stozer treba izdat propusnicu da me moze otpeljat ginekologu 🤷🏻♀️ Zivci su mi na 284927491937 i eto, tako sam ja to zakljucila.
Btw, kolica su nam danas stigla. Jedina pozitivna stvar koja mi se danas desila.
Meni hvala bogu i doktorica u tom "drugom" gradu. Fantazija...
Ajme cure kako ste se raspisale. Brisevi su mi uredni, juhuuuu 🎉🎉🎉🥂Ja sam cijeli dan na trosjedu jer me prepona toliko boli da se jedva krećem i curica mi skače po mjehuru. To je to od mene danas.
Vidim da se sve polako smirujete, Vrapčić mislim da ti je to pametno. Makni se malo od svega, odmori i onda nam se opet pridruži. Mislim na tebe.
Tonka pojma nisam imala da si u bolnici. Tlak će se sigurno brzo smiriti. Držim fige 🤞
Dora što bi mi bez tvoje pozitive❤️
Polly, kako su roditelji danas? Ti?
Kaktusice, ti?
Oprostite ako ste već pisale 🤔😬
Ahahaha, Dora, 😁 duzi niz godina u skolstvu i socijali kao suradnik i veoma bliska suradnja s gradskim i inim birokratskim aparatima 🤦🏼♀️ a po pitanju zdravlja, samo godine i godine konzultacija s raznim strucnjacima zbog osobnih dijagnoza 😂
Inace volim da mi je sve po spagi i zbog prirode posla uvijek moram imat u pripremi niz opcija pa otud i ta deformacija za brzim prikupljanjem i razlikovanjem bitnog od nebitnog (citaj:panicar za sebe, za druge veoma umirujuca info stanica 😂😂😂😂😂)
Curly samo cu ti rec da si LEGENDA 👑
Mrvičak divne vijesti za pocetak tjedna, uredni brisevi juuupiii 🎀🥳🥳💗 zao mi je sto te boli, lezi na trbuh i zgnjeci je da vidi tko je tu sefica!! 😝 🙈 sve sam cekala da se javis da te pitam, jel David okej? Nadam se da nije jako uznemiren od jucer..bas sam mislila na sve vas koje ste em trudne i u strahu em jos i klince imate..
Zmya pošalji im mail na oni neki, odgovore... ali kako cure pišu, neće ti ući travanj...
Mrvičak super za briseve, volimo lijepe vijesti :)
Ok, znaci neovisno jesu komplikacije ili samo standardni porodiljni, gleda se zadnja isplacena placa u mjesecu koji je nastupio prije porodiljnog/komplikacija?
Za standardni porodiljni, osim ovog u firmi, sta mi doktorica treba dat i kad je zadnji rok uopce za predaju. Mislim da je pravo cudo dobit ovih dana ikog na hzzo na tel da pitam.
Ja cu probat eto do dog 1.5 odradit, al nadala sam se da ce mi uci i travanj u prosjek :/
Ja sam u situaciji kao i ti od 1.5 bi na redovni porodiljni (sad sam doma radi korone a mislila sam jos i Go stari ispucati). Takoder sam se nadala da ce mi travanj uci u prosjek. Nista moram i ja vidjeti sto sve mi od papira treba i kako cu to sve sad slati posto je ova korona.
Naaaaaaaaaaaaaaaaaah -.-'
Kak me opeglala neka zivcanost sad, ak me muz krivo pogleda bit ce belaja
Pokusati cu objasniti u vezi propusnice ononsta se zna do sada.
Dr opce prakse van mj vam daje potvrdu za njega, gin isto tako. Vj ce se moci mailom to rjesavati ali ni stozer jos danas nije znao kako, to ce sve sutra razjasniti.
Ako imate rositelje u drugoj opcini, taj dan kad idete kod njih zbog hrane, ljekova zovete opcinski stozer i oni dajubpropusnicu za taj dan. (to za zvanje ce isto sutra jos odluciti dali mail, poziv ili dolazak). Poslodavci daju propusnicu koja nije dnevna vec na duzi period za posao.
U ljekarne, trgovine itd se moze ici ali bez zadrzavanja.
Policija nece svih pregledavati znaci nije jos uveden policijski sat. Ali, ako vas zaustave pitati ce di vam je propusnica za te xy situacije.
I opet sve sta treba rjesava opcinski stozer.
Naaaaaaaaaaaaaaaaaah -.-'
Kak me opeglala neka zivcanost sad, ak me muz krivo pogleda bit ce belaja
Hahaha izbaci ga van..skupa s buhtlama i nek proseta do mene!! On lijepo na hladjenje, a ti malo odmoris zivce od svega i svih 😂😂😂 a i moja guza profitira!
Sortiraj odgovore
Najstariji