Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zmya
    23. Ožujak 2020. 07:35

Hehe, samo ti navrati Dora, ostalo je i jutros za dorucak a i dalje su mekane. Mos cak i birat os sa nutellom il pekmezom od sljiva. Nemoj mi krastavce, hjooo, ja to ne volim. Po kile sladoleda nekog moze. 
    Kavicu si ja popijem, prvo tromjesecje nisam, sad ovo si popijem light nescaffe jer obozavam kavu. 
    Trudy - za yogu e ne znam tocno, krecu od ovog tjedna sa ovakvim satovima, mislim da ce biti link na online shalu, poslala sam im mail, skicni na njihov fb pa daj se i ti prijavi bar za probu! 🙂

zmya
    23. Ožujak 2020. 07:36

Pcelice kvasac sam dofurala iz Kine 😂 vidila sam da nema za uzet kod nas pa sam donila iz kine par vrecica jer mi je muz reka da hoce buhtle i krafne u karanteni i dalje :))

Anchy_23 🌈 🌸
    23. Ožujak 2020. 07:48

Jutro svima!😊
    Nadam se da nas danas ceka ljepsi dan i ljepsi tjedan. Ja se nisam nesto bas naspavala. Zbog svega sto se desava i uzbudenja jer mi je danas pregled.
    Jedva cekam da vidim svog malog bebolina.
    Sta da vam kazem nisu najbajnija vremena ali ja sam pozitivna i nadam se da ce se sve uskoro vratiti na ono staro.
    Javim vam popodne kako je prosao pregled 😉

23. Ožujak 2020. 07:57

Jutro mamasite!
    Nadam se da ste se naspavale i da ste malo mirnije.. 
    Zara i mene moj mali zeza, javio se tek kasno sinoc nakon cijelog dana, i to se tako cesto dogadja, ponekad ga ne osjetim 2, 3 dana pa razumijem zabrinutost ali valjda se scucure nekako unutra a i mi budemo u pokretu pa mozda ne osjetimo. Jucer sam radila pite sa krumpirom i sirom, pa kuhala sugo za danas i cijeli dan doma u nekom poslu pa nisam niti mogla osjetiti..
    Muz je uspio nabaviti paketic vrecica kvasca prosli tjedan nakon ne znam koliko pokusaja i pitanja. Pitao je lokalnu tetu u ducanu da sta rade s tim kvascem da nemaju 1 vrecicu za prodati. Smilovala mu se i izvadila je ispod pulta od kase 👍divota
    Sretno svima na okruglim tjednima i na pregledima danas!

Rose1
    23. Ožujak 2020. 08:05

Tonka ti si u bolnici? Meni je to promaklo

Cestitam svima na zaokruzenim tjednima🎉🎊❤
    Ancy aaaa bas lijepo, tebi ce danas onda biti lijep dan, javi nam
    Sretnooo svima na pregledima

💙

23. Ožujak 2020. 08:10

Bok cure, nisam se dugo javljala jer smo bili na odmoru u HR, medjutim kad smo trebali nazad desila se sva ova frka sa koronom i prelaskom granica. Uglavnom, sinoć sam opet stigla u DE 😊 danas sam trebala imati pregled kod dr. međutim otkazan je, javim za kad je pomjeren. Nadam se da ste mi sve dobro i zdravo! Ljubim vas sve.. Sad idem iščitati unatrag 2 sedmice 🤣

kaktusica
    23. Ožujak 2020. 08:13

Jutro mamice 🤗
    Nadam se da ste mi se smirile nskon jucerasnjeg ludog groznog dana, ne ponovio se!
    Dora al sam se nasmijala medjusmjeni 😆 Ma jecer i ove dane je bilo bas emocionalno ludilo, plakala sam dosta i osjetila bas tugu, nisam bila za nista iskreno. U jednom trenutku sam uzela mob. i upalila mi se kamera i slikala sam se, kad sam jutros pogledala kakav mi je izraz lica skamenila sam se. Jednostavno nema smisla tugovati jer smo svi u istom sranju i nadamo se da ce sto prije proci. Sad se ne smije vise ni u gradove druge putovati pa mi je otpala opcija da idem kod mojih, nadam se da nece dugo biti na snazi.
    Nego, tako mi je drago procitati da si doma, na toplom, s kavicom sa slagom u ruci i sladoledom koji cekamo samo na tebe 🍦🍨 
    Zmya cestitam na punih 29! One buhtlice izgledaju tako fiiiinooo, skoro pa mi mirisu preko ekrana, mljac 😍
    Amneris i tebi cestitke na punom tjednu 🥳😘
    Alisanazemlji uf, grozno...mogu mislit kako vam je bilo i to jos na 13.katu, jao! Ja bi se bojala biti i na 5.katu u savrsenim uvjetima a kamoli tako visoko. Nadam se da si jutros bolje 😘

mimoza
    23. Ožujak 2020. 08:21

Jutro drage moje ☕️☕️
    Tonka vidjela sam da si u bolnici 😱 kakav je tlak danas? 
    Dora jesi se lijepo naspavala kraj svog muzica? Joj kako si ovu kavu opisala, da bi je popio i onaj koji ne voli 😁 Mogu za mene krastavci, kad ih niko ne voli, samo salji, ja hranu ne odbijam 😂
    Ancy sretno na pregledu 🤗
    Zmya daj recept buhtlica, predobro izgledaju. Morat cu i ja svoje krafnice danas napraviti, nekako ispuniti vrijeme u izolaciji. Sretan ulazak u 30.tj 🥰
    Meni je trebala mama doci kad rodim i pomoci oko bebe, al s obzirom na ovu situaciju, sinoc sam muzu rekla da cemo ga mi kuci roditi i sami odgajati, pa mozda jos jedno i napraviti dok sve ne prodje 😂 samo da nam internet ne ukinu, da bar bake mogu vidjeti unuka na kameri 😁

zmya
    23. Ožujak 2020. 08:29

Hehe, buhtle sam radila po receptu od Kate Bate, ne mogu zapejstati link na youtube video, al upisite samo kate bate buhtle, super su joj receptici inace i zenska mi je bas onako simpa :)
    Gustajte mi danas, ja idem malo sastancit kad vec ne mogu na pregled!
    I ovi Velvet Pepper satovi sto sam spominjala, ovaj tjedan su free - sto cekate!

Rose1
    23. Ožujak 2020. 08:45

Mimoza meni se cini da cemo mi sve doma roditi, jao, nasmijala sam se tvom komentaru, ali me i strah uhvatio, bas je kaoticno😱😭

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.