Daisy a da, s tabletama bi islo brze, ali za koji dan si ti ko nova, ja inace izbjegavam tablete koliko mogu
Dora a vjerujem, nema biranja, ali sve zs bebice🥰mozda ce dopustiti da ti netko nesto donese s vremena na vrijeme
Maree ma joooj, radna nedjelja☹sad ce ti udarci za koji dan biti i cesci i jaci
💙
Snoopy ma ne brini, pocne se osjecati cca oko20tj, ja se iznenadila kako sam rano
Trudy odlicnooo izgleda
Tajice iz lidla mi odlicne, dvoje kupila xs...a jucer htjela preko asosa traperice i bas nema mog broja onih koje mi se sviđaju, veceras pogledam pa narucim bilo koje, fale mi trapke
💙
Zuza meni isto tako kako si opisala, evo bas se ustala i drzim se za trbuh i ko bolni balon..
Jucer i danas lijevo iznad jajnika predio ligamenata boli ko vrag, bas me onako zagrcilo. Al nemam ova stistkanja trbuha sto cure pricaju, samo povremene boli, neugodne, a ne znam prepoznat sta je pa sam sva ko hipohondar kako moj muz kaze 😭
Bebac lupka, kako okrene guzicu u jednu stranu tako bas osjetim kvrgu na tu stranu trbuha 🤣
Kaktusica bas si vrijedna bila,svaka cast..i ja bih toga malo😉ja jucer kod mojih na rucku, danas kod njegovih...malo sunce upijala na kavici, sad dosla, legla i tako ce biti do navecer🤣😂🤣
Vrapcic ludi snovi, moj nocas katastrofa pa ga necu ni prepricavati
Sto se tice kontrakcija kao sto sam i neki dan pisala ja ih ne bih skuzila da niste to spominjale, nisam ni znsla za njih, mislila crijeva, ali ipak ce to biti one...na 15ak sek mi se jedan dio ukruti
💙
Meni se nekad ukruti trbuh, lagno jako ali tad u isto vrijeme osjetim da se i beba pomaknula unutra. Ali meni je to svako malo, valja 30 i vise puta dnevno, pogotovo kad se najedem ili se nalijem vode. Vjerojatno to onda nisu te kontrakcije.
Kad smo kod udaraca. Danas je toliko aktivna da me dva puta pogodila u mjehur da sam se pipiškila, 🙈
Rose macko, dokle mislis stampat brojeve uz 22+, daj zeno zaokruzi na 23.!! Cestitam na ulasku u 6.mj 🥰☺️
Pusice svima koliko vas ima curke, nadam se da vam je lijep dan
Bok curke! Nema me dva dana i vidim da smo na novoj temi 🤓
Je li može koja od vas ukratko objasniti što se desilo da se sad ne vraćam na staru temu i na čitanje starih postova 🤓
Dora, uspjela sam skuziti da si u bolnici. Što je bilo? 😘
Nadam se da si dobro ❤️
Ostale cure, također 😘
Curka je ❤
Dora hahahaha hvalaaa🥰 samo neka idu ti dani i neka nam svima budu mirni🙏
Mrvicak sad ce toga biti sve vise🤣😂ma samo neka oni rastu i budu jake bebice
💙
Bok curke! Nema me dva dana i vidim da smo na novoj temi 🤓
Je li može koja od vas ukratko objasniti što se desilo da se sad ne vraćam na staru temu i na čitanje starih postova 🤓
Dora, uspjela sam skuziti da si u bolnici. Što je bilo? 😘
Nadam se da si dobro ❤️
Ostale cure, također 😘
Ej draga, forum je skroz poceo stekat i bilo je nemoguce poslat poruku, stalno bi pisalo Prekrsili ste pravila..mislile smo da je mozda do broja stranica i da se zato i tesko sve ucitavalo, ali cini da se nesto mrdaju i rade jer se i dalje ne da poslat linkove ili nesto zalijepit..
U petak sam imala neki iscjedak i prepala se da nije plodna voda il sluzni cep(nije hvala Bogu), ali sam otvorena 1cm pa ostajem (jako se nadam sto duze u komadu i nadam se da me vise nece slat kuci do poroda, jako mi je stresno ovo vracanje preko hitne svako malo + uvijek dobijem neke pretrage za obavljat pa moram u voznju, cekanje, obavljanje, a tu mi sve mogu na krevetu odradit)..
Kako si ti?
Sortiraj odgovore
Najstariji