Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena0206
    08. Ožujak 2020. 19:55

Hvala cure svima. Ovaj put Dora nisu falili. Pišo i jajca se vide bas bas dobro. Imam i sliku.. 🤣🤣

Dora4
    08. Ožujak 2020. 19:56

ena0206

Hvala cure svima. Ovaj put Dora nisu falili. Pišo i jajca se vide bas bas dobro. Imam i sliku.. 🤣🤣

Uspomena da ga mozes sramotit kad cure krene dovodit kuci 

Trudy
    08. Ožujak 2020. 20:04

Nikita, Mokvica radila sam po gastro.hr receptu 😉 nije nesto kompliciran, bar meni nije bio…
    Kaktusicai meni se stalno desava da nesto curka. Bas lijepo za muza i sina, predivno iznenadjenje 😊 a ti si bome bila vrijedna u kuhinji 👍
    Svea meni se taj obilniji iscjedak isto pojavi pri napinjanju
    Ena cestitke na pisulincu 😄 di ga je skrivao do sad? 😄 Nadam se da niste kupili jos sve za cure 😊
    Dora neka sve bude ok 😘 uzmi si neku knjigu za citat da ti malo skrati vrijeme 😉
    Ja prijavljujem divan dan, bili smo u stanu valjda 4 sata ukupno, ostalo po vani ❤️ cak sam i nogomet malo igrala i igrala se lovice, hahaha 😁 srecom pa mali jos ne trci brzo 😄 sve smo na kraju zaokruzili kolacima 🍮🍰

ena0206
    08. Ožujak 2020. 20:11

Joj kupili smo rozu dekicu na njoj pise Ena. I vezicu za dudicu pise na njoj isto Ena. 😱 I neke slike za zid sve za curicu.. 

Dora4
    08. Ožujak 2020. 20:23

ena0206

Joj kupili smo rozu dekicu na njoj pise Ena. I vezicu za dudicu pise na njoj isto Ena. 😱 I neke slike za zid sve za curicu..

Hahahaha oprosti, ovo je predobro!!  oprosti!!! Al ovo je prva stvar koja me istinski nasmijala od petka 🙈

Alisanazemlji
    08. Ožujak 2020. 20:28

Dora4

Alisa super, glavno je da se uvijek uspijemo vratit u dobro raspolozenje, odnosno da nas prodju te negativne emocije!
    Vjerujem za doppler, a i sad su tjedni da nadjes otkucaje bez problema..meni ujutro i popodne slusaju na vrlo kratko otkucaje srceka i moram priznat da mi je to najljepsi dio dana kad ih cujem kako snazno i jako nabijaju 💙💜
    Ne znam vise koja me pitala, al evo, prolazi dan, vikend..moram priznat da ovakve promjene raspolozenja i bas cupanje iz nekih losih i rubnih raspolozenja nisam imala nikad ni prije, a ni tijekom trudnoce i neprepoznatljiva sam sama sebi..pokusavam malo meditirat, slusat glazbu koja me opusta, mantram si dan po dan idemo i eto, zahvaljujem Bogu na svakom uspjesnom i mirnom danu
    Citam vas, krenem odg pa forum zasteka pa poslije zaboravim sto sam htjela..mislim na svaku od vas i saljem zagrljaje i pusice! Cmoknite muzeve/decke/djecu i budite sretne i zahvalne sto su vam blizu 🥰 uzasno mi fali dragi..
    Cekam viziticu pa red glazbe i nadam se spavanja..sutra krece radni tjedan pa ce sigurno bit i strka u bolnici, vikendom je sve nesto laganini i bez reda

Dorić, drži se. 😘❤️Nije ni čudo što se tako osjećaš. Nikad prije se nisi našla u ovakvoj situaciji. Sve to zahtjeva prilagodbu, a uzmi u obzir da i trudnički hormoni kod tebe i sve nas igraju svoju ulogu...
    Plus odvojena si od doma i tebi bliskih ljudi. 
    Srećom, tu su bebice pa te čuvaju, a imaš i nas 😘

Curka je ❤

Alisanazemlji
    08. Ožujak 2020. 20:29

ena0206

Ena, Ajme, smijeh.... 😂❤️
    Kak ćete nazvati dečkića? 😎

Curka je ❤

• anav05
    08. Ožujak 2020. 20:33

Ancy_23

Bebac ja sam ti papala manje slatkog taj tjedan a taj dan poslije 7h vise nisam nista. Ne sjecam se sto sam za zadnji obrok jela 🙈 uzas mi je pamcenje!
    Iskreno najgori dio tog ogtta mi je bill to sto sam morala nataste. Inace cim otvorim oci sam gladna 😅 izdrzala sam ali u 10h kad mi je izvadila zadnji put krv sam izvukla bananu i kroasan i odmah maznula prije nego sto sam uopce izasla van iz ordinacije 😂😂😂😂

Tako ću i ja, garant😁
    Jedem ujutro cim se probudim nesto, pa doruckujem na poslu.
    Huh,jedva cekam😅

• Bebac24
    08. Ožujak 2020. 20:35

Jao enaaaa jesam se nasmijala mada vj da vama trenutno nije ninalo smijesno 😊 ali bitnonda je sve u redu sa njime 💓💓

• anav05
    08. Ožujak 2020. 20:35

ena0206

Evo ja sam isla na hitnu zbog kontrakcija. Sve je u redu na kraju. Skroz sam zatvorena. Cervix 5 cm.
    Ali cure moje ja sam pod šokom. Zadnji put mi doktor rekao da je curica.. Ali evo vidili smo pišu i na kraju je dečkić. 💙 Ja sam skroz šokirana. Tepam mu skoro 7 mjeseci da je moja princeza i cvjetić..

Ozbiljno?!
    Ma bitno da je sve ok, i s tobom i s malcem.
    Ali evo, vec mu imas pricu za ispricati😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.