Hvala cure svima. Ovaj put Dora nisu falili. Pišo i jajca se vide bas bas dobro. Imam i sliku.. 🤣🤣
Hvala cure svima. Ovaj put Dora nisu falili. Pišo i jajca se vide bas bas dobro. Imam i sliku.. 🤣🤣
Uspomena da ga mozes sramotit kad cure krene dovodit kuci
Nikita, Mokvica radila sam po gastro.hr receptu 😉 nije nesto kompliciran, bar meni nije bio…
Kaktusicai meni se stalno desava da nesto curka. Bas lijepo za muza i sina, predivno iznenadjenje 😊 a ti si bome bila vrijedna u kuhinji 👍
Svea meni se taj obilniji iscjedak isto pojavi pri napinjanju
Ena cestitke na pisulincu 😄 di ga je skrivao do sad? 😄 Nadam se da niste kupili jos sve za cure 😊
Dora neka sve bude ok 😘 uzmi si neku knjigu za citat da ti malo skrati vrijeme 😉
Ja prijavljujem divan dan, bili smo u stanu valjda 4 sata ukupno, ostalo po vani ❤️ cak sam i nogomet malo igrala i igrala se lovice, hahaha 😁 srecom pa mali jos ne trci brzo 😄 sve smo na kraju zaokruzili kolacima 🍮🍰
Joj kupili smo rozu dekicu na njoj pise Ena. I vezicu za dudicu pise na njoj isto Ena. 😱 I neke slike za zid sve za curicu..
Joj kupili smo rozu dekicu na njoj pise Ena. I vezicu za dudicu pise na njoj isto Ena. 😱 I neke slike za zid sve za curicu..
Hahahaha oprosti, ovo je predobro!! oprosti!!! Al ovo je prva stvar koja me istinski nasmijala od petka 🙈
Alisa super, glavno je da se uvijek uspijemo vratit u dobro raspolozenje, odnosno da nas prodju te negativne emocije!
Vjerujem za doppler, a i sad su tjedni da nadjes otkucaje bez problema..meni ujutro i popodne slusaju na vrlo kratko otkucaje srceka i moram priznat da mi je to najljepsi dio dana kad ih cujem kako snazno i jako nabijaju 💙💜
Ne znam vise koja me pitala, al evo, prolazi dan, vikend..moram priznat da ovakve promjene raspolozenja i bas cupanje iz nekih losih i rubnih raspolozenja nisam imala nikad ni prije, a ni tijekom trudnoce i neprepoznatljiva sam sama sebi..pokusavam malo meditirat, slusat glazbu koja me opusta, mantram si dan po dan idemo i eto, zahvaljujem Bogu na svakom uspjesnom i mirnom danu
Citam vas, krenem odg pa forum zasteka pa poslije zaboravim sto sam htjela..mislim na svaku od vas i saljem zagrljaje i pusice! Cmoknite muzeve/decke/djecu i budite sretne i zahvalne sto su vam blizu 🥰 uzasno mi fali dragi..
Cekam viziticu pa red glazbe i nadam se spavanja..sutra krece radni tjedan pa ce sigurno bit i strka u bolnici, vikendom je sve nesto laganini i bez reda
Dorić, drži se. 😘❤️Nije ni čudo što se tako osjećaš. Nikad prije se nisi našla u ovakvoj situaciji. Sve to zahtjeva prilagodbu, a uzmi u obzir da i trudnički hormoni kod tebe i sve nas igraju svoju ulogu...
Plus odvojena si od doma i tebi bliskih ljudi.
Srećom, tu su bebice pa te čuvaju, a imaš i nas 😘
Curka je ❤
Ena, Ajme, smijeh.... 😂❤️
Kak ćete nazvati dečkića? 😎
Curka je ❤
Bebac ja sam ti papala manje slatkog taj tjedan a taj dan poslije 7h vise nisam nista. Ne sjecam se sto sam za zadnji obrok jela 🙈 uzas mi je pamcenje!
Iskreno najgori dio tog ogtta mi je bill to sto sam morala nataste. Inace cim otvorim oci sam gladna 😅 izdrzala sam ali u 10h kad mi je izvadila zadnji put krv sam izvukla bananu i kroasan i odmah maznula prije nego sto sam uopce izasla van iz ordinacije 😂😂😂😂
Tako ću i ja, garant😁
Jedem ujutro cim se probudim nesto, pa doruckujem na poslu.
Huh,jedva cekam😅
Jao enaaaa jesam se nasmijala mada vj da vama trenutno nije ninalo smijesno 😊 ali bitnonda je sve u redu sa njime 💓💓
Evo ja sam isla na hitnu zbog kontrakcija. Sve je u redu na kraju. Skroz sam zatvorena. Cervix 5 cm.
Ali cure moje ja sam pod šokom. Zadnji put mi doktor rekao da je curica.. Ali evo vidili smo pišu i na kraju je dečkić. 💙 Ja sam skroz šokirana. Tepam mu skoro 7 mjeseci da je moja princeza i cvjetić..
Ozbiljno?!
Ma bitno da je sve ok, i s tobom i s malcem.
Ali evo, vec mu imas pricu za ispricati😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji